Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 18
miha_23 spune:
buna fetelor, nu scriu foarte des dar acum simt sa o felicit pe Ca_mila
DanyAnd ziua mea de testare este 26 decembrie, dar pana atunci vrem sa auzim vesti bune de la tine.
O seara buna tuturor
kmy_black spune:
Dany
am vazut si eu ca ai scris la persicute intrebandu-le de utrogestan
si eu am luat 7 luni de sarcina, tot asha mult!
intr-adevar se scurge din el, destul de mult, ori incerci sa-l introduci ceva maia adanc( eu imi mai puneam sub fund si cate o pernuta sa stau cu problema mai sus) sau vb cu medicul daca poti sa-l iei si oral, eu dupa 2-3 luni nu mai reuseam sa-l iau pe tot vaginal, se contractau muschii si nu reuseau sa-l mai introduc, asha ca am luat oral, in principiu efectul este acelasi numai ca se spune ca vaginal isi face mai repede treaba, luat oral da o stare de somnolenta destul de puternica, el luan din 3 in 3 ore, asha ca numai bine ce se ducea efectul de la unul treb sa iau urm doza si toata ziua aratam ca un somnambul
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Deny imi pare bine ca ai reactualizat listuta, nu vrei sa preiei tu stafeta si pe 22 cand anunti testul pozitiv sa o predai la altcineva?
Eu vad ca nu prea mai am timp, ieri am avut foarte multa treaba la magazin si azi la biserica, ora de somn de duminica care o mai prindem din cand in cand si apoi vizita la soacra.
Saptamana asta o sa fiu iarasi foarte aglomerata am lucrari la scoala si o sa incep asa timid si curatenia.
Camila felicitari pentru bebel, sa ai o sarcina usoara pana la termen.
Gravidutelor va urez greturi cat mai putine iar de sunt multe le suportati voi ca doar sunt pentru bebel.
Moni si Miky trec zilele si imediat anuntati vesti bune.
Eu astazi am prestat sunt ziua 12 si sper sa fie bine luna asta.
Sotul s-a impartasit ieri asa ca saptamana asta avem liber.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
deny
conteaza f mult ca esti asha increzatoare ! abia astept sa ne anunti cele II!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
moni
trepidez si eu in asteptarea testarii tale, tot ma uit pe calendar ca mai este o saptamna!!!uffffff, dar trece ea si orisicum nu o sa mai conteze asteptarea atunci cand o sa ne afisezi si tu II!
gina
ne tii in suspans!!!deci pe knd postezi rezultatul ala pozitiv!!!
fetele mele de suflet
Mihaelafalt spune:
Kmy probabil gina stie ea ceva dar nu vrea sa intre sa ne faca si pe noi sa ne bucuram si sa vedem ca se poate sa luptam maideparte.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
Multumesc Kmy pt rasppuns referitor la utrogestan. Asa fac si eu, imi pun o pernuta sub fund si stau asa intinsa timp de 1-2 ore, chiar si cu genunchii ridicati pana la piept(scuzati de detalii), dar oricum iese dupa ce trec acele 2 ore de stat intinsa.
Si iese cam mult, parca tot ce am bagat, si asta ma ingrijoreaza.
Sper ca uterul isi ia cantitatea de progesteron cat are nevoie.
Ma linisteste si TB ridicata.
In z2 DPO scazuse de la 37,1 la 36,8 si repede am bagat utrogestanul si s-a ridicat inapoi la 37,1(a doua zi).
Mihaiela, bine, am sa preiau eu stafeta cu listuta pt testari.
O sa ma starui sa-mi fac timp mai mult pt forum ca sunt si eu la job si numai seara intru pe forum.
Eu ma bag la nani ca mii somn si obosita.
pe toate
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune si hai la II !!!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
dar utrogestanul kre ti-l pui seara al culacre cum se comporta? dimineata este aceeasi chestie?
fetele mele de suflet
DenyAnd spune:
Ahhh, nu inainte sa reactualizez din nou listuta pt testari
- Gina asteptam un rezultat pozitiv la test
- Moni, katy pe 18 decembrie
- Deny pe 22 decembrie
- Miky, Corina, Valicutza pe 25 decembrie
- Miha_23 pe 26 decembrie
- Mihaelafalt, Cixinica pe 27-28 decembrie
P.S. interesant cum ma confundati Deny cu Dany , o greseala nevinovata de la tastatura ca in loc de "e" se pune "a"
Nu ma supar, stiu ca e ceva nevinovat nu e prima data cand mi se intampla asta.
Probabil o sa-mi botez samburelul din burtica cu numele Dany care deja stiu ca va fi boy
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Mihaelafalt spune:
Deny ce ma bucur ca esti optimista, o sa vezi ca optimismul asta o sa iti aduca o veste buna, sunt sigura asa cum esti si tu.
Cat despre confundat ce sa zic, speram sa nu se mai intample.