Bilete pt concediul de vara la mare la reducere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Cosmina, daca nu te deranjeaza te rog sa ma ajuti.Merci!
deja am facut ceva "sapaturi" pe net la site-urile date de fete si am vazut multe oferte ff tentante..la noi find prima experienta cu Bulgaria si cu iesit din granitele tari mi-ar prinde bine unele sfaturi..am mai citit pe forum pe aici si am inteles ca nu prea gasesc persoane cu care sa ma inteleg in engleza..e greu pt ca bulgara nu stiu si nici n-am de gand sa invat..ne-om descurca noi...Cum e la All inclusive? Ce taxe trebuie sa mai platim..adica cam cu ce suma sa ne mai pregatim afara de cea de bilete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Iti impartasesc din "experienta" bulgareasca cu placere!!!
Noi n-a fost niciodata la Nisipuri,in schimb am fost la Albena(vreo 3 ani),Duni si Nessebar.
Indicat ar fi sa te orientezi la un hotel situat cat mai aproape de plaja si care sa asigure sezlonguri gratuite(asta-nseamna ca ai taiat de pe lista cheltuiala cu sezlongurile).
Din ce-am citit...la Nisipuri sunt si hoteluri care nu se ridica la nivelul numarului de stele pe care-l afiseaza!
Daca ai copii...ti-as recomanda Albena(e mai linistita si f potrivita pt fam cu copii)
Iti pot trimite numele agentiei cu care am mers noi(am vazut ca au preturi bune comparativ cu altele)
Referitor la all inclusive...cel putin noi(adica 2 adulti si un copil) n-am "achizitionat" nimic comestibil...deci n-am cheltuit nimic.
Singurele cheltuieli au fost pe suveniruri(de obicei magneti pe care i-am impartit la toate neamurile) sau pe masinute-tractorase in care s-a dat fiica-mea!

Mergi la inceput

Cosmina, si de unde stiu care hotel are sezlonguri care intra in pret? Albena e departe? Cred ca e mai departe decat Nisipurile,nu?
La ce hotel ati stat?Care v-a placut mai mult?Plaja e abrupta? Am un bebe de 1,6 luni..va avea 2 ani si 2 luni la vara dar tot e micut..imi trebuie o plaja cu intrare lina in apa:P

Mergi la inceput

Albena e mai aproape,adica de la vama mai aveti 76 km(parca asa scrie pe indicator).De la Albena la Nisipuri mai sunt vreo 15 km.In Albena am stat la Kaliakra(cam scumpisor),Laguna Garden,Oasis,Laguna Beach.Fiica-mea era de varsta bebitului tau cand a fost prima data-n Bulgaria(cel mai nasol a fost...sa stea pt poza de pasaport)Plaja este super pt copii,adica intrarea-n apa e lina.Au si piscine pt copii.Din cate am citit au si anul asta sezlonguri gratuite.N-ar fi rau sa te uiti la Laguna Beach.E pe plaja,piscina-i super iar conditiile de cazare sunt(zic eu) decente.
Daca mai ai intrebari,iti raspund cu cea mai mare placere!

Mergi la inceput

Ms mult Cosmina, habar n-am avut ca tre sa ii fac pasaport,,am sa rezolv..Vroiam sa stiu care e faza cu asigurarea medicala..unde se face si cat costa? Spatiu de joaca pt copil gasim la vreun hotel?

Mergi la inceput

Asigurarea medicala o poti face la orice agent de asigurari(parca asa se numesc);noi am facut-o la cel la care facem asigurarea pt masinasi cred ca am dat vreo 16 lei/persoana!Locuri de joaca sunt pe plaja,adica tobogane si chestii de astea de catarat pt copii.Mai gasesti masinute,caluti si...un porcin care,daca bagi o moneda,se zgaltaie copilul vreo trei minute!Noi,la cati bani am bagat in porcusorul ala,puteam sa-l cumparam de Craciun!!!

Mergi la inceput

Merci Cosmina..am sa car o tona de jucarii dupa mine oricum..Merg saptamana asta sa vad daca gasesc la vreo agentie locuri pt Laguna Beach..cu toate ca sotul meu e setat pe Nisipuri..si nu inteleg de ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am vazut ca si pentru litoralul romanesc au inceput inscrierile timpurii ma batea gandul sa trimit cupilu' cu taica-sau o saptamana, imediat dupa ce termina scoala...

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Ce stiti despre cardurile cu rata fara dobanda pt vacante? Ati folosit/auzit de asta? Pot achita o vacanta inainte sau trebuie musai sa cheltui banii acolo si cand ma intorc sa incep a plati ratele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, intra pe site-ul am fost acolo(punct)ro (fara pauze intre cele trei cuvinte), vei gasi impresii si recomandari despre bulgaria, alegi statiunea/zona si gasesti lista hotelurilor, clasificate dpdv al satisfactiei turistilor.

care este bugetul pe care vrei sa-l aloci acestei vacante ?

Mergi la inceput