Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ba da tigrutza, el este
sotul l-a cunoscut in 2004, a vazut ca are potential si i-a propus o piesa pentru mamaia
tipul a acceptat si au participat
desi nu a castigat nimic, toti concurentii fredonau piesa lui

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Andreea atata ma mai plang si eu caeodata de ma satur eu de mine sotul mai zice ca imi place..dar la fel cat zic mobilizarea gata ma pun pe treaba..stiu ca nu e usor sa iti fie rau in fiecare zi..nu stiu cum as rezista, asa ca poti sa te mai plangi cat vrei
mirela super tare, imi place cum canta si de ce nu ar fi frumos sa castige de data asta..
Ma dispera reclamele astea care tot apar, doamne ce ma enerveaza
Nu prea am o stare buna azi si vad ca nici prea coerenta nu pot fi

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Stai linistita, Elena(tigruta) ca esti destul de coerenta. Eu am inteles tot ce-ai zis si subscriu. Si sotul meu la fel zice ca imi cam place sa ma plang, dar acum e extraordinar de intelegator si empatic fata de suferinta mea(ceea ce inainte nici nu se punea problema). Dar ma mai aude si el saracu cum ma chinui pe la baie si ma vede ce fata am, isi da seama ca nu imi iau fata aia sa impresionez. Totusi in general prefer sa ma plang la persoane care ma inteleg, care trec sau au trecut prin ce trec eu asa ca prefer sa va zapacesc pe voi de cap mai mult decat pe el. Oricum sustinerea unei femei e de obicei mult mai mare decat a unui barbat poate pentru ca ei nu au aceleasi probleme ca noi si numai noi ne putem intelege deplin una pe alta. Apropo de asta, mama m-a intrebat ieri cum mai sunteti(citat "Ce mai fac fetele tale de pe forum?") si mi-a zis sa va transmit sa fiti tari si sa nu va ingrijorati pentru orice ca pe vremea lor nu erau atatea analize si poate era mai bine ca nu se panica gravida aiurea(ca vad ca in zilele noastre multe ajungem sa ne panicam chiar fara sa fie o problema pentru ca o analiza sau un doctor ne-au sugerat ca ceva merge prost). Deci multi pupici de la mama pentru voi toate!

Mirela, am ascultat melodiile sotului si sunt in continuare impresionata. Cred ca e un tare sensibil si sentimental tinand cont ce fel de muzica compune. Cred ca esti foarte mandra de el si sunt sigura ca foarte foarte curand va veni la voi si un mic ingeras cantator de sus. Si eu mi-as dori ca bebelusa mea sa aiba sensbilitati muzicale, de-aia ma pregatesc sa-i pun sa asculte o multime de muzica buna. Sper sa semene cu mine la capitolul asta, ca eu cat de cat am avut afinitate cu muzica, dar taica-su e cam bata. Acum cred ca totusi nu aud ce-i pe afara, asa mi se pare. Dar oricum e timp in sarcina asta sa asculte de toate. Sper numai sa nu o mai auda pe maica-sa plangand aiurea.

Andreea, 12+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Andreea ce atenta e mama ta..multi pupici
Luca nu stiu ce demoleaza in bucatarie

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Aever, eu din cate am citit pe la 18 saptamani deja aud zgomotele exterioare, vocile, muzica. Mai ai doar un pic de asteptat . Si mama era cu sufletul la gura pentru Virginia, cand astepta rezultatele de la amnio.

Diana 18+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Iaca p-aici va citesc de zor. Vinerea trecuta am fost si eu la eco aveam 11 sapt si 4 zile, toate bune, facea bb niste tumbe parca era la inot sincron. Apoi luni mi-au recoltat si ptr dublu test intre timp a iesit si rezultatul, inca nu am ajuns sa mi-l citeasca daf cred ca e ok, ptr trisomia 21 este 1:998 iar ptr 18 1:10000. Totusi citindu-va pe voi am o mie de nervi, ptr ca in ecografia mea nu a specificat nimic de osul nazal si nici de unghiul fetei. O iau la intrebari sapt viitoare. Cand am facut ecografia doctorita venise obosita, dupa o nastere grea, ok, dar asta nu inseamna sa dea rasol la mine ca nu am nicio vina. Hai ca revin ca imi e foame rau acum

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, burtici, ce spor ati avut la discutii nici nu am apucat sa citesc tot...
eu am fost ocupata cu renovarile si m-am apucat sa spal geamurile..mai am un pic si termin cu ele...
sunt putin nelinistita ca bebe misca rar....in perioada asta nu trebuia sa fie mai activ??
si ma enerveaza ca nu mai pot dormi pe spate...sotul ma trezeste noaptea sa-mi spuna sa ma mut... nu ma pot obisnui deloc...abia m-am obisnuit sa nu mai dorm pe burta...
si mai am o intrebare: la voi sunt cuminti bebelusii la echo? adica e normal sa se agite atat? se zbatea in burtica, de parca ar fi vrut sa iese afara...
pupici

Irina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

La mine acum la 12 saptamani se misca bebe, dar nu exagerat, nu facea tumbe, nu sarea cum am vazut pe net sau cum am auzit la alte gravide. Dadea si ea acolo din manute si picioruse, dar nu mi s-a parut foarte agitata. Acum ma intreb eu daca n-o fi trebuit sa se miste mai mult.
Nici mie nu mi-a masurat unghiul facial, sau l-o fi masurat si am uitat dar nu e notat in datele de la eco. Eu nu-mi mai bat capul cu asta, bine ca i-am vazut TN si osul nazal. Dar pentru asta a fost necesar sa facem si ecografie intravaginala, ca pe burtica nu se vedea asa bine.

Andreea, 12+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Fetelor, unghiul facial se masoara atunci cand se foloseste programul de care ziceam eu alaltaieri, FMF, se masoara si ductul venos si valva tricuspida si inca ceva... am uitat ce.
Aever, parca am fi surori! Si eu exact asta am facut azi dimineata cand m-am trezit. Am zis sa o dau incolo de greata si gata, doar n-oi crapa! Asa ca m-am apucat vijelios de facut curatenie in dulapurile cu haine, am aranjat hanele mele si pe ale sotului (pe ale lui M le-am aranjat saptamana trecuta), apoi am dus-o pe mama sa cumpere o coroana si sa mearga la o biserica, iar cand m-am intors, m-am apucat de sortat fotografii, vreau sa fac un calendar personalizat pentru familie. E foarte frumos, noi am primit anul trecut de la comnatii mei, cu fotografiile baiatului nostru si ale copiilor lor. E de un extraordinar efect! Anul acesta vreau sa fac eu pentru fratele meu, mama si socrii fratelui meu, cu copiii lui si cu al meu. Fratele meu va pleca din tara in ianuarie, cu toata familia, asa ca va fi cu siguranta un cadou surprinzator si incantator. Nici nu costa mult, 40 de lei, 13 file A3, calitatea hartiei foarte buna. Daca va intereseaza, o sa va dau link si voua.
Aever, sunt de acord cu ce spune mama ta in legatura cu egografiile si grijile noastre de multe ori inutile. Eu am mai spus acum cateva saptamani: in sarcina anterioara am facut doar doua ecografii: una prin sapt a sasea, de confirmare a sarcinii, iar alta in luna a saptea, la un rablagit de ecograf de spital, intre doua consultatii, cu o radioloaga tanara si fara experienta, care mi-a si spus ca vom avea o fetita, care s-a dovedit, la nastere, a fi baiat. Cu toate acestea, uite ca nu de fiecare data ingrijorarile noastre sunt aiurea: cand vezi ce se intampla in jur, cand stii cat suntem de stresati, cata poluare si ce alimentatie aiurea avem, cand te intalnesti cu cazuri de boli grave la copii... ce sa zic, in ultima vreme parca tot mai multi copii bolnavi sunt, iar teama de a nu fi si al tau printre ei nu se poate sa nu intre putin si in suflet. Eu acum, de exemplu, sunt tare ingrijorata in legatura cu sarcina, chiar daca nu vorbesc prea mult despre asta, incerc sa-mi alung temerile si sa-mi ocup timpul cu lucruri placute; parca, vorba Virginiei, imi e si teama de momentul in care o sa-i simt miscarile, ca nu cumva sa ma atasez prea mult de el, iar dupa amnio sa mi se spuna ca e cazul sa ne despartim. Nu e usor sa fii pus fata in fata cu situatii de genul asta. Nu mai scriu, ca ma apuca bocitul si nu vreau. De cand am aflat, n-am plans deloc si nici nu vreau sa o fac, desi lacrimile imi ajung in gat imediat. Am terminat de aranjat fotografiile, il astept pe sotul meu sa-mi dea ok-ul, si continui cu treaba prin casa.
Mirela, si eu sunt convinsa ca sotul tau are un suflet foarte frumos, de vreme ce compune atat de fain, si muzica pentru copii. In Vaslui ajung si eu destul de des, cam o data pe luna, vad ca suntem mai multe moldovence.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Alma, ce frumos 2 fetite. O sa iba ce pazii tata de acum in colo. Si daca sunt identice, tot o sa aibe personalitati diferite. Eu stiu mai multe perechi de gemeni si toti sunt de personalitati diferite. Sa creasca mari si sanatoase.

Diana ti-a venit si tie randul sa il simti pe bebe, felicitari. E foarte frumos acest sentiment, si eu pot sa spun ca este chiar unic. Chiar zilele trecute ma gandeam ca o sa imi para foarte rau de zilele acestea, ca trec si nu cred ca voi mai avea inca un bebe si nu o sa mai simt alt bebe cum misca, dar cine sti ce imi rezerva viitorul, poate mai apare o fetita.

Miha sper sa te faci bine cat mai repede. Imi pare foarte rau ca treci prin aetse clipe, sper sa te simti cat mai bine cat mai rapede.

Deea felicitari pentru rezultatele bune. Si multe felicitari pentru puta. O sa vezi e foarte frumos sa ai inca o puta pe acasa, mai ales ca se spune ca baieti sunt mai atasati de mame in general.

Alina felicitari pentru fetita. Sa cresca mare si sanatoasa.

Andreea spor la lucru. Si pe mine ma asteapta curatenie mare pe cand ma duc acasa, si maine ma asteapta un taiat de porc, asa nu am chef, dar nu am ce sa fac.

Ylari nici mie nu mi-a spus pe hartie nimic de unghiul fetei sau de os nazal. Nici macar o data nu a pomenit de acest lucru, dar eu cred ca daca erau probleme iti spunea. Si inca ceva nu mi-a spus niciodata nimic de col.

Irina la mine la eco, edi nu statea cuminte deloc, acum Robert e mai cuminte se misca el dar nu asa de tare. Eu cred ca difera de la copil la copil, precum se stie nu sunt 2 copii la fel.

La noi nimic la fel, doar ca sincer cred ca sunt putin nebuna de cap, tot timpul ma gandesc la Edi si imi este dor de el. Abia astept sa ma duc in concediu prenatal. Cred ca totusi sunt putin prea dependenta de el.
A si vorbesti de dormitul cu voi si multe altele. Si eu am spus ca o sa doarma in camera lui, nu cu noi, ca daca plange nu o sa il cocolosesc, ca nu o sa il rasfat deloc. Voi chiar credeti ca am respectat ce mi-am propus, nu acum nu l-as mai lasa din brate, si l-as lua cu mine peste tot, si bineinteles ca doarme cu noi. Daca il culc la el in pat , evadeaza si ma trezesc cu el la noi in pat.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron

Mergi la inceput