Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna seara burtici,

Am cam lipsit ceva timp insa ma intorc ma vesti bune. Am fost la morfologia de trim. I si totul este in regula cu fetita noastra care are 7,27 cm si 80 gr, os nazal vizibil 3,2 mm si TN 1,75 mm.

Elly o sa te rog sa adaugi si la mine un si iti multumesc mult de tot. pentru ca una dintre fete intreba de lungimea colului uterin sa stiti ca al meu are 3,5 cm. cred a e in regula. Greturile inca persista si probabil ca sunt si din cauza faptului ca am avut mult de munca la serviciu. O sa va citesc pentru ca sunt in urma rau de tot.

Va pup si va doresc sanatate voua si bebelushilor.

[13+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Deea felicitari, ma bucur ca ai scapat de stres.
Alina felicitari pentru rezultatele bune.
Virginia multumesc mult pentru raspuns...tre sa ma apuc de treaba .
Miha la mine e leac de baza cand tusesc sau am un stres respirator, sarea grunjoasa incalzita si tinuta pe piept, ea favorizand dilatatia vaselor si capilarelor.
Despre matematica...numai de bine de la mine, a fost obiectul meu preferat. Din experienta mea de profesor pot spune ca daca profesorul are har rezultatele se obtin mult mai usor si scapa si parintii cu mai putine, chiar fara, dureri de cap.
Va !

Elena 13+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

quote]citat din mesajul lui aever

Mirela, abia acum am apucat sa ascult colindele compuse de sotul tau. Sunt absolut minunate! Si am fost foarte placut surprinsa cand l-am ascultat pe cel cantat de Corina Chiriac. Imi place foarte mult cum canta, o iubesc de cand eram copil. Sotul tau e extrem de talentat! Poate e chiar renumit in domeniu, dar trebuie sa recunosc cu rusine ca nu cunosc numele din lumea muzicala si n-am auzit pana acum de el

aever ma bucur ca ti-a placut piesele, ca si lui ellyshor, anitta o si altor surori din odisee
nu e un compozitor cunoscut in lumea mare, sa zic asa, dar in lumea copiilor e f cunoscut
prin festivalurile pentru copii: eurovizion (avem impreuna o piesa pe locul 3 in 2009), la mamaia copiilor, si multe alte festivaluri de gen

daca bebicii de azi, copilasii de maine isi vor manifesta dorinta si talentul in domeniul muzicii, sotul meu le poate compune piese, dupa dorinta, gustul, ambitusul vocal, etc, ale copilului

are si piese pentru cei mari, cele mai dragi mie sunt 2 ce sunt si pe telefon ca sunet, cand ma suna el, pe voda si orange

http://www.trilulilu.ro/cbulete/af3ee707b5dcf8
si
http://www.trilulilu.ro/cbulete/58768e6678eea4 (piesa de compozitie la mamaia mare in 2005) cu alin vaduva

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

acum am terminat de citit ultimile 4 zile
ma bucur pentru vestile bune si pentru destresare
cu problemele de mate am noroc, mama sotului este profa de mate, asa ca m-am scos pentru cand va veni si vremea mea sa imi ajut copiii la lectii.
sotul, chiar daca de 7 ani e in lumea muzicii, si tatal lui sunt de profesie ingineri asa ca am rezolvat-o si cu fizica.
am fost si eu cu sotul in weekend la craiova, la un festival de cantece de iarna, dar am avut timp sa iesim seara prin centrul orasului, unde a fost decorat grovaz
atata explozie de lumini nu am mai vazut, nici chiar in bucuresti
sambata plec la parinti, pentru o saptamana ca dupa aceea sa ma intorc in buc si sa plecam impreuna la vaslui, unde vom ramane pana dupa sarbatori

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mirela Vaslui..orasul meu natal :)

Oana cu Bebe 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

A fost mai bine cu temele in seara asta,s-a mai linistit bietul copil...da cred ca numai spagatul nu l-am facut ca sa-i explic ce aveam de explicat.Asa cum ati sugerat si voi,facusem si eu:desene ,imagini,am incercat sa transform niste date abstracte in situatii ”palpabile”.Nu-s eu geniu in matematica,dar am gandire logica...si cand vad ca logica mea n-are nici un ecou in gandirea copilului,ma cuprinde asa un sentiment de neputinta.Iar rabdarea mea in aceste zile,...sa zicem ca e invers proportionala cu cantitatea de hormoni din sangele meu.Ioana are o memorie de elefant daca pot sa zic asa,retine o droaie de date,cifre,nume ,locuri,detalii aparent nesemnificative,citeste de rupe,tot ce prinde in mana,iubeste animalele,muzica,engleza,dansul...dar cand vine vorba de mate...desi cand e vorba de facut planuri de shopping,calcule cu banii din pusculitza(disponibil,necesar,diferente...)e racheta la socoteli.O scoatem noi la capat,ca-i fata isteata...!
SHOSONIK,imi pare rau ca tre sa le stric lipeala lu Shosho si Zen,da sotul meu vazand ca am avut o sapt supersolicitanta,s-a gandit sa rezerve o camera la o pensiune prin Sadova,sa ne relaxam,in weekend.Dar poate mai sunteti si duminica dupaamiaza in Roman.
Imi mai vin franturi din ce am mai citit din urma...venea vorba de col la un moment dat,al meu avea 4,1 cm daca nu ma insel ,pe la 16 sapt jumate.
ALINA,sa-ti traiasca printesa!sa va fie bine pana la termen!
ANITTA.M al tau ce face?

Virginia 18+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Stiam ca mai am de felicitat niste domnisoare..!.Asa ca ALMA,ANDREEA sa va bucurati de printzese!Macar pan la urmatoarea ecografie....,iar daca atunci s-or dovedi a fi baieti,tot sanatate multa le doresc!
Mai fetelor,da pe unde o umbla ANXY?YLARI?ADDYA cum s-o fi reunit cu familia ei???CRIXY cu amniocenteza...Sper sa le fie bine pe unde or fi!
Ma duc la somnic si va pupic!Pe buric!Maine de dimi iar o iau de coada...da cine pleaca-n weekend...?

Mergi la inceput

NEATZA FETELOR,
azi dau eu cafelutza sau ceiutzu!!!
O zi buna va doresc tuturor!
Spor la treaba si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata, burtici!

Ieri am zacut si am zacut, am inchis laptopul si m-am culcat, apoi am mai stat in pat vreo 2 ore, am citit, pe scurt m-am ocupat numai si numai de mine si de linistea mea(implicit si a printesei) Azi m-am trezit cu alt tonus, decisa sa ma mobilizez si sa nu mai las greturile sa ma copleseasca. Azi intentionez sa fac si putin curat. Sa nu va aud ca e nu stiu ce sarbatoare ca nu va mai ascult. E ca o cocina aici, n-am mai facut curat de vreo 2 luni... Adica asa curat ca lumea, ca de strans cate una-alta am mai facut putin si timid, dar trebuie facut cum trebuie. Am zis sa ma apuc azi sa-mi trezesc apetitul, plus ca alta stare ai cand e curat si ordine in casa. Si maine continui cu barbatul, il pun la treaba. L-am pregatit deja de ieri, nu e incantat, cica vrea sa se relaxeze, dar sunt hotarata ca o sa il las sa se relaxeze abia dupa ce o sa fie luna aici.
Printre bucatareala si smotru va mai urmaresc din cand in cand si pe voi.

Andreea, 12+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Deea ma bucur mult ca te a linistit Dr Iosup. Este un om deosebit si un medic nemaipomenit. Nu v a intrebat ce nume doriti sa i puneti? By the way felicitari pt fotbalist!!!

Se pare ca este odiseea fotbalistilor care se bat pt majorete:P

Ioana, viitoare mamica de baietel 18 saptamani +

Mergi la inceput