Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit burtici..am adormit piciul si stau putin linistita la calculator..
Miha nasol rau cu raceala asta, ce faci cum te simti??
Deea iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune..sper sa te linisteasca
Anitta parca ma vad pe mine..eu nu o sa-i dau suzeta,vai nu o sa il alint, nu il pun in pat cu mine si mai catre vedeam eu in jurul meu si ce crezi exact aceste lucruri am ajuns sa le fac..asa ca nu degeaba se zice ca ai sa vezi tu dar cel mai important lucru e reatia pe care o construiesi, asa ca nu mai tin cont de principii si reguli..
Alma ma bucur ca sunteti bine in aceeasi formula..
Despre alaptat vreau sa zic ca pt mine a fost ceva unic, desi m-am chinuit si eu cu ragade urate la inceput a meritat tot efortul pt fiul meu..cu asa ceva te intalnesti o data in viata..nici eu nu mi-am pregatit sfarcurile inainte de nastere dar stiu ca lucrul acesta se face pana in luna a 7 a pt ca apoi poti provoca contractii..
Cursuri nu am facut si nici nu o sa fac..sper sa nasc normal cu epidurala cum l-am nascut si pe Luca..a fost o experienta placuta..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ioana, daca mergi la Pronatalita poate o sa ne intalnim, ca din primavara vreau si eu sa merg, ca mi-e draga Ramona si mi-a placut mult prima data cand am fost.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Elena, cu experienta alaptatului nu te intalnesti odata in viata , ci la fiecare bebe, uite tu te pregatesti pentru a doua experienta, hihi .

Mda, despre cresterea copilului asa ziceam si eu....ca n-o sa fac, n-o sa dreg....ca n-o sa dorm cu el in pat, etc. Si il alint de nu mai pot ca nu ma pot dezlipi de el, dormim toti trei, ma rog, el la capul nostru, dar ne trezim cu el intre noi dimineata, picioare in cap, tot tacamul, e atat de placut. Eu sunt convinsa ca fiecare mama stie cel mai bine ce i se potriveste ei si copilului ei, indiferent ce a auzit/invatat dinainte. Si sunt convinsa ca sunt multe diferente chiar de la un copil la altul, sunt fooooarte curioasa in privinta asta. Nici nu-mi pot inchipui cum va fi, stiu doar ca va fi f greu pt David sa se adapteze si trebuie sa ma concentrez foarte mult pe aspectul asta. Noroc ca bebelusii mici dorm mult la inceput si ne dau timp sa ne ocupam de cei mari.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, multumesc frumos de incurajari .

Tigruta, parca imi dai sperante. Nu stiu daca am mai auzit pe cineva, vreodata, sa zica ca nasterea a fost o experienta placuta . Mai ales prima nastere!

Burticutelor, cred ca s-a intamplat minunea! Sunt cam 90% sigura ca am simtit puiutul drag... Nu-mi venea sa cred! A fost ca o bataie de inima in burtica (nu apa gazoasa, nu fluturasi), dar de durata mai lunga, si s-a repetat de vreo 4-5 ori. A fost... minunat! Am mai simtit asta acum cateva zile, de vreo doua ori (o singura bataie), dar nu eram sigura ca e el ori mi s-a parut. Acum, stau cuminte cu un zambet tamp pe fata si astept sa se repete minunea .

Diana 18+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Super, Diana, felicitari pentru fluturasul din stomac! Abia astept si eu .
Si eu imi amintesc cu placere de momentul nasterii si sunt convinsa ca nu sunt putine mame care gandesc asa. E un moment foarte special. Pe cat de mare e efortul, pe atat de mare, sau muuuult mai mare satisfactia!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Super Diana de acum tot mai mult ai sa il simti mai ales ca acum stii ca e el..asa-i ca e minunat??
Iulia asa este nasterea e ceva deosebit, unic..de nedescris in cuvinte ce simti cand iti vezi puiul la pieptul tau.offfma apuca melancolia..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Nu sunt deloc mai bine. Injectiile ma dor ca naiba si le fac la 6 ore iar tusea nu-mi da pacea. Obosesc foarte repede si simt nevoia sa trag aer in piept mereu. Ginecologul a raspuns astazi si mi-a recomandat sa merg la spital la Bucuresti. Cred ca maine ma duc daca ma simt tot asa, desi in Buzau m-au asculat 3 medici si mi-au zis acelasi lucru: pneumonie si mi-au dat ambicilina injectabil. Am fost la un pneumolog, un internist si la medicul pediatru al fetitei mele.
Va multumesc la toate pentru grija si Oana, te rog cand poti, sa imi mai dai si mie leacurile babesti de care spuneai. Momentan stau cu varza pe piept, mi-am facut si sirop de ridiche neagra si ceai de ceapa cu nuci...multumesc anticipat!
Deea ce faci? Asteptam vesti!!!
Va multumesc pentru grija din nou inseamna foarte mult pentru mine.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Burtici, iar sunteti guralive de numa, ce-mi placeeee!

Am pus cateva poze cu burtica pe Picasa, ma mir si eu cat de mult creste de la o saptamana la alta. Chiar azi-dimineata imi zicea mama ca burta mea de acume doar putin mai mica decat prima burtica inainte sa nasc.

Despre nastere, nu va povestesc experienta mea ca v-as speria, va spun doar ca ''am intalnit si romani fericiti'' - cu 3 luni inainte de nasterea mea am asistat-o pe vara-mea la nastere - norocul meu, pt ca a fost o nastere mai mult decat usoara si mi-a dat curaj. A nascut in 20 de minute,fara epidurala sau alte artificii.. dupa cateva 'impinsaturi' am auzit ''ue, ue'' si ne-am uitat socate una la alta pt ca nu ne asteptam sa fie atat de rapid.

Cu alaptatul...si eu am avut de suferit - am avut niste rani foarte urate si plangem cand alaptam, noroc cu asistentele care mi-au dat o crema speciala ( am inteles ca nu pot scrie aici numele), e absolut extraordinara, vindeca de la un alaptat la altul!

Diana, felicitari pentru ''miscator'' [pup! Despre eco eu nu ma mai pronunt, stiti foarte bine care e opinia mea. Doctorita de la clinica privata unde am facut Combitest, la auzul faptului ca in Ro se fac ecografii atat de dese, m-a intrebat din start : ''Se platesc?'', si cand am zis ''da'', mi-a raspuns fara sa stea pe ganduri ''Asta explica totul!'.

Despre meseria de parinte..asa se si zice...''da sfaturi inainte de a deveni parinte'' pt ca dupa aceea totul se schimba - parca principiile si ideile pe care le sustineai cu atata ardoare inainte nu prea mai stau in picioare.

Fug la papaaaa, ca de obicei! Pupici la burtici!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Ahaa..stiam eu ca mai vroiam sa zic ceva - matematicaaaaaa!!!! Am urat din tot sufletul problemele cu falsa ipoteza- intr-o curte sunt porci si gaini, in total 24 de picioare si 10 capete. Cati porci si cate gaini sunt? UUUUUUffff, le-am detestat cu pasiune..si apoi a trebuit sa le si predau ( am facut Pedagogicul)!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Helloooo!

Cori frumoasa frumoasa burtica, si frumoasa si posesoarea ei Pupicei!

Amary revin cu rugamintea de a-mi lasa DPN, UM si data nasterii tale ca sa te pot trece in lista de pe prima pagina.

Va pup dulce pe toate! Noi n-avem noutati, de asta nu am activat intens. Astazi ne-am simtit un pic mai bine. Doamne ajuta!

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput