Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatza fetelor!!!
Miha..ptr tuse si eu am folosit Stadol dar nu am vazut diferenta...eu am tratat tusea cu leacuri babesti ..tuseam de ma incovoiam si tuse din aia uscata ..parca tot timpul aveam ceva in gat care ma gadilea..daca esti dispusa sa incerci leacurile babesti spune-mi ca ti le scriu imediat..le-am mai scris de vreo 2 ori dar nu e problema le mai scriu odata ..in 3 zile am scapat de tusea pacatoasa.
Deaa..imi pare rau de ceea ce ti se intampla...nu stiu de ce ai apelalat la atatia dr dar o sa fie bine....
Virginia ceapa ei de matematica :)) de mine nu se prindea nimik sormea le avea tare de tot si copiam din caietele ei vechi:))si am facut si politehnica deci am mancat pe paine dar ma multumeam cu 5:)).M-am uitat in niste carti de mate de acuma clase mici nu imi vine sa cred...stiu ca s-a schimbat programa dar parca pe vremea mea erau mai simple problemele:))) Mie imi explica si mama si sormea cu desene cu cuburi facute din hartie cu orice nik nik nu se prindea:))
Rabdarea este cea mai importanta..poate nu explica invatatoarea calumea si nu intelege...ori nu e micutza atenta..Bafta cu scoala !!
Ellyshor iar ai disparut din peisaj? Lasa somnu!!!Parca ai dat starea proasta la vecini:)) ti-au dat-o inapoi?:)
Noi ne=am apucat de curatenie de sters geamurile si spalat perdele..sper sa ma tina starea asta vioaie daca nu le las balta ca nu au intrat zilele in sac::)
Va pup !!

Oana cu Bebe 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Diana si Ellyce frumos a-ti explicat voi de matematica. E adevarat daca are cine sa iti explice si stie cum, ajungi sa iubesti materia respectiva. Si eu m-am indragostit de matematica datorita profesoarei mele de matematica. Am avut 2 profesoare si in gimnaziu si in liceu extraordinare. Eu spun ca datorita lor am ajuns sa iubesc matematica.
Diana si tu lucrezi in domeniul informaticii? Si eu momentan sunt manager It, am terminat facultatea de calculatoare si acum profesez de cativa ani in domeniu. Din pacate la locul de munca pe care il am salariul este mic, putin mai mult decat cel minim pe economie pentru cei cu studii superioare. Dar cred ca mai incolo dupa bebe2 o sa incerc sa imi caut in alta parte de lucrum, deoarece cred ca salariul e cam micut.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron

Mergi la inceput

ShoSho se intalneste cu ZENNNNN :)) izul meu:)).La cursurile aste aprenatale ce te invata?cum se schimba bebele cum se imbaraca cum se alapteaza?..in iasi am vazut si eu la arcadia nu stiam de elena doamna dar am fost la cuza si m-am uitat pe holurile alea si am vazut niste poze si scria cursuri gratuite.Copii nu am avut pana acuma dar experienta slava domnului:)) meseria se fura nu se invata:))asta zic la toata lumea care imi spune replica care o urasc cel mai tare AI SA AI SI TU SI AI SA VEI CUM E!!!
shosho in ce zona a iasului stai?eu in nicolina

Oana cu Bebe 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Deea bafta multa la Iosup si psincer, ai incredere in ce ti spune. Este foarte bun si daca te vede agitata te calmeaza si iti zice clar si la obiect daca exista vreo problema:)

Miha imi pare rau de raceala, la mine tusea a trecut cu sirop de brad combinat cu siorop de pin. In 3 zile nu mai aveam nimic. Insanatosire grabnica.

Matematica:)) Ma scuzati insa in acest subiect nu ma bag:))

Ioana, viitoare mamica de baietel 18 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Fetelor din Bucuresti, stiti unde se fac cursuri prenatale? Eu stiam ca la Filantropia, insa e nevoie sa fii urmarita de un medic de acolo? Stie cineva mai multe detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

ShoSho se intalneste cu ZENNNNN :)) izul meu:)).La cursurile aste aprenatale ce te invata?cum se schimba bebele cum se imbaraca cum se alapteaza?..in iasi am vazut si eu la arcadia nu stiam de elena doamna dar am fost la cuza si m-am uitat pe holurile alea si am vazut niste poze si scria cursuri gratuite.Copii nu am avut pana acuma dar experienta slava domnului:)) meseria se fura nu se invata:))asta zic la toata lumea care imi spune replica care o urasc cel mai tare AI SA AI SI TU SI AI SA VEI CUM E!!!
shosho in ce zona a iasului stai?eu in nicolina

Oana cu Bebe 17 +

In Mircea cel Batran, am lucrat in Nicolina. Poate mergem impreuna pe la Cuza-Voda la cursuri

Mihaela15+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mie mi s-a parut clasa a treia cea mai grea, cu asta am ramas in cap. Uf, ce nesuferita a fost. Si mama faceam temele cu mine, era f exigenta, nu-mi zicea nik domle. Si-acum tin minte o problema...parca eram batuta-n cap. Intr-un autobuz sunt mai mult de 23 de pasagei si mai putin de 25. Cati pasageri sunt in autobuz? Doamne cat m-am mai chinuit la porcaria asta si nici in rutpul capului nu a vrut mama sa-mi spuna. Cand mi-am dat seama pana la urma care era raspunsul, sa ma dau cu capul de pereti. Am inteles de ce nu vroia mama sa-mi spuna...

Bre fetele, nu va speriati de ce v-am zis eu cu alaptatul, am fost eu mai putin norocoasa. Cunosc fete care au alaptat si nu au avut nicio pb cu ragadele. Secretul(unul din ele) e s ate clatesti pe san dupa alaptat, cica saliva lui bebe e acida si ajuta sa se faca ragadele. Eu am ajuns si la o mastita naspa de am ajuns sa ma taie pe viu la urgente...a fost minunat . Dar eu aveam un chist din cauza caruia s-a intamplat treaba asta.
O sa fie f bine cu alaptatul si e una din cele mai placute si mai speciale procese din cresterea unui copil. Mi-e taaare dor de alaptat!

Gata, s-a terminat energia, am inceput sa casc, iar dupa ce mananc ma scurg sub birou...

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

shosho da eu nu cred ca fac cursurile astea:) am experienta la copii dar daca vrei merg cu tine sa iti tin companie si sa rad:))de obicei nu pot sa ma concentrez pe niste lucruri care le stiu deja

Oana cu Bebe 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ioana, eu am fost la Studio Pronatalita, e o tipa super draguta, am fost si la cursurile prenatale si la gimnastica pt gravidute. Da un search pe google dupa denumire si gasesti tot ce ai nevoie, nu stiu daca am voie sa pun aici linkul. Din ianuarie daca totul e bine cu sarcina, ma duc iar la gimnastica prenatala cu ea, tare bine ma simteam cand faceam gimnastica.
Doar ultimul curs sau ultimele 2 cursuri sunt despre ingrijirea copilului, in general e despre schimbarile corpului in timpul sarcinii, se axeaza f mult pe travaliu, modalitati de respiratie, cum sa impingi la sfarsit, cum sa-ti usurezi travaliul, nastere naturala versus cezariana, filmulete, etc. E fun.
Mai sunt cursuri la Active Center, sunt mai scumpe pt cine isi permite, probabil si mai bine puse la punct, imi inchipui. Cu siguranta mai sunt si pe la spitale, trebuie intrebat.
Oricum cel mai mare beneficiu de pe urma acestot cursuri au fost cele 10 zile in plus pt sotul meu, a putut sta cu noi, la inceput a fost tare bine si am avut nevoie de el langa noi.
DEEA, daca nu ai incredere in doctori, ca sunt si ei oameni si gresesc, ai incredere in Doamne Doamne! Mai fa un drum la preotul ala care te-a linistit odata, cred ca ai nevoie sa te linistesti la sufletel. Asteptam cu nerabdare sa ne zici ce ti-a spus Iosup.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Fetelor din Bucuresti, stiti unde se fac cursuri prenatale? Eu stiam ca la Filantropia, insa e nevoie sa fii urmarita de un medic de acolo? Stie cineva mai multe detalii?

Ioana, scuze ca nu ma concentrez prea bine si poate o sa spun prostii. Cursuri prenatale in Bucuresti se fac intr-o multime de locuri, dar cu bani. Nu stiu daca la Filantropia se fac gratis, dar daca nu te deranjeaza sa faci cu bani gasesti extrem de usor. Eu gasisem la centrele care ofera servicii de gimnastica si masaj gravide. Pot sa-ti spun asa ca nume ce am gasit eu, depinde si in ce zona stai: Active Center, Centrul 9 luni, MotherHood. Mai auzisem si de o clinica, dar chiar nu-mi amintesc cum se cheama, era prin sectorul 3 si chiar incercam sa-mi amintesc zilele astea ca m-ar fi tentat, imi convenea ca zona. Cred ca daca dai o simpla cautare pe google gasesti, eu asa am dat de ele.

Fetelor, de Addya mai stim ceva? Eu am fost semi-prezenta saptamana asta, am citit ce-ati zis dar sa nu ma intrebati din urma...Am fost prinsa intre alergatura, stres si varsaturi zilnice asa ca poate am citit si am ratat ceva. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc de Addya era ca urma sa stranga familia si sa anunte sarcina. Deci eu de aici nu mai stiu nimic. I-o fi zis sorei ei? Parca imi amintesc ceva asa prin vis...

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput