Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Multumim Virginia pentru urari!

Elena 14+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi excelenta!
Multumesc, Virgi, o sa sun si eu imediat dupa ora 9 atunci.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Felicitari tuturor pentru vesti bune si multa bafta celor care urmeaza sa faca amniocenteze sau analize si ecografii! Ehe, se vede ca e lumea in trimestrul 2, s-a relaxat lumea(in mare), vin numai vesti bune, a trecut prima perioada de stres si de emotii. Sa vedeti cum o sa ne apuce iar prin trim 3 cu riscuri de nasteri premature si cum o sa ne rugam de pitici sa mai stea inauntru cat mai mult, pana sunt gata sa respire afara. Dar mai avem pana atunci si chiar nu inseamna ca o sa avem probleme, doar ca o sa ne mai stresam pt ceva.

Ma gandeam citind mesajele voastre, oare cum s-a intamplat ca in 3 luni de zile de la niste necunoscute anonime de pe net sa ajungem sa ne intalnim in parc cu cateii, sa ne oferim sa cumparam bilete la spectacole, sa ne sunam sa vedem daca e totul in regula? Chiar ca e magica sarcina!

Pupici multi de dimineata!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.

Elly felicitari pentru grasunelul vostru, vad ca deocamdata nu este prea pudic, asa sunt baieteii. Si ai mei au stat fara nici o problema sa le faca poze domnul doctor.

Ella bine ca ai trecut cu bine de amniocenteza. Acum mai trebuie doar sa astepti, cam mult dupa parerea mea. Sper si cred ca totul e bine.

Virginia frumoasa intalnire a-ti avut. Si mie mi-ar place sa va intalnesc, dar din pacate nimeni nu sta aproape de mine. Dar daca cumva treceti prin cluj si puteti sa va intalniti cu mine, sa ma anuntati.

Andreea ai dreptate, poate acest miracol, numit sarcina ne-a apropiat asa de mult. Si eu trec alaturi de toate prin bucuriile voastre si prin durerile voastre. Ma simpt foarte apropiata de voi.

Din pacate eu m-am racit destul de tare, am luat raceala de la soacra. Acum nu fac decat beau ceai mult si paracetamol si bineintales mananc multe fructe. Dar parca tot mai rau e, sper sa treaca cat de repede sa nu ii dau si lui Edi.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!

Ne-am trezit si noi, papam un pic si ne apucam sa facem capitol nou

Ramo imi pare rau ca ai racit. Eu una ma tot trezesc cu nasul infundat dar nu cred ca e raceala. Am citit ca tot de la sarcina ar fi, pt ca tesuturile moi sunt puternic vascularizate, asa ca se ingroasa si mucoasa nazala fapt care duce la mai multe secretii nazale.
Cert e ca mai incolo imi trece.
Referitor la baietei, asa auzisem si eu ca sunt mai....nonconformisti....dar aseara am vazut live

Virginia ce dulci sunt amandoi si Zen si Shoshonika. Zen zici ca-i Duracell....iar Shosho e o grasuna dulcica
Ma bucur ca te-ai mai relaxat si sper sa te mobilizezi pt curatenie....dar mai usurel asa

Va pup dulce pe toate! Sa aveti o zi excelenta!

Elly 19+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Aever, ba eu cred ca am ramas repetenta in trimestrul intai, ca iar am dat la ratze. In timpul asta imi curgea si sange din nas, vai de capul meu... Acum is mai bine, trebuie sa ies in oras, am de treaba pana diseara, apoi trebuie sa-l supraveghez pe pusti sa scrie o scrisoare Mosului pentru un concurs.

Mergi la inceput

Of, Anitta, imi pare rau ca te mai chinui. Lasa ca o sa scapi repede, n-ai cum sa ramai cu starile astea. Sange din nas mi-a curs si mie duminica dimineata. E normal, doar ca e tare neplacut mai ales cand te apuca mai multe de-o data. Ti-am mai zis, si eu fac un pic pe viteaza ca de fapt si eu mai am greata, dar o ignor cu desavarsire si vad ca functioneaza. Intr-o saptamana sau doua o sa scapi si tu, ai sa vezi. Si pe mine ma apucase depresia saptamana trecuta, cred ca mai tii minte. Stiu cat de rau e sa ai senzatia ca nu mai scapi niciodata. Dar o sa scapi, incet si sigur. Ai un pic de incredere!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Pai da, ma cam apuca jalea. Cu sangerarile astea stiu ca-i normal, mi se intampla de cel putin doua ori pe zi, numai ca sa te apuce odata toate, cam naspa, nu stii ce sa faci mai intai, un tablou mirific. Noroc ca-s singura acasa. Iar matza se uita la mine nauca, nu pricepa nimic, ba voia sa-mi linga un deget.

Mergi la inceput

Draga de matza! Isi arata si ea compasiunea! Asa as smotoci si eu o pisicuta, dar vad ca n-am anticorpi de toxo si n-am curaj. Imi placeau pisicile si inainte, dar de cand sunt gravida asa mi-e dor sa ma joc cu o matza! Cand va auzeam cum povesteati sa va stau pisicile pe burtica asa ma apuca un dor de-a tine in brate o matza torcatoare!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
M-am trezit plina de energia azi si nu pot sa fac nimictrebuie sa ma odihnesc si am atatea de facut pe aici.
TITI imi pare rau ca esti racita
ANITTA amniocenteza e asa ca o injectienu doare foarte tare si se face sub permanent conrol ecografic.Dupa am sta vreo 30 min.afara pe un scaun si apoi gata,am plecat acasa.Eu locuiesc la 15kg de spital ,nu am condus eu a condus cumnata mea.Dar ieri la 15.30 am fost sa il iau pe Alex de la gradi ,azi l-am dus eu deci nu am stat chir tot tipul in patMa simt bine eu si stai fara grija ca totul va fi bine si la tine
VIRGINIA da maine plec in Romania cu avionul ,sper sa fie totul bine.Nu imi fac testul Fishdeci trebuie sa astept 3 sapt.imi fac amniocenteza clasica avand in vedere ca dupa problema mea am avut un copil sanatos.
Oricum eu sunt in increzatoare ca totul va fi bine
ELLY felicitari ptr.bebe grasunel
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput