Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 2
mariamihai spune:
multumesc pentru sfaturi, am ajuns la medic ne-a zis sa folosim doar spray apa de mare impreuna cu serul fiziologic, mi-a recomandat sa incerc sa folosesc aspiratorul nazal
este greu cand e asa micuta...speram sa ne facem bine cat mai repede. voi cum va descurcati cu micutii pe timpul de iarna?
adriananton spune:
noua ne-a recomandat doctorita urmatoarele .
intr-o oala se pune apa , sare si cimbru la fiert .
daca poti , sa o tii pe fetita ta in bucatarie cat mai mult .
daca nu poti mult timp o poti tine o vreme in bucatarie iar apoi poti sa lasi sa intre aburii si prin casa da nu te deranjeaza sau poti chiar sa duci si in camera intr-o alta cratita pana se raceste .
eu asa am procedat si a functionat . bineinteles am folosit si apa de mare pt nasuc .
va doresc multa sanatate tie si micutei .
Bee spune:
Aspirator nazal! Cu toata increderea. Daca nu l-ai folosit inca, inseamna ca nu ai vazut cum e sa se inece copilul cu secretii. La fata mai mare, primul copil fiind, am cumparat dispozitivul cand ea avea un an, pana atunci am trait cu ridicat salteaua mai sus si ser fiziologic sau apa de mare. La al doilea copil, nascut la final de octombrie, a fost durere. Abia scos din maternitate a inceput cu racelile. Si evident ca am inceput cu aspirat bebele. Cand nu faceam fata "distractiei"(avea 2-3 saptamani) ajungeam cu micul inspumat (facea spumite de la secretii) in camera de garda si cand mi-l vedeau, imi spuneau tot ce stiam: "aspirati-l doamna cu incredere!".
Ce mai merge la noi si folosim cu incredere? O ceapa mare curatata si lasata intreaga, pusa intr-un borcan cu o furculita infipta in ea, cat mai aproape de capul copilului! Face minuni si sigur nu da cancer si nu e toxica pentru bebelusi.
mariamihai spune:
@bee am luat un aspirator nazal de la farmacie, este unul de la bebicina, usor de ansamblat,insa mi-a fost un pic teama la inceput cand l-am pus la nasuc, bine ca era si mama mea langa noi :)
dar am reusit si suntem mai bine, folosesc si spray apa de mare sa scapam cat de repede de mucisori ,o sa-i pun si o ceapa langa patut... @adriananton o sa incerc dar mai degraba o voi lasa in camera ca sa simtim aburii in jurul nostru
multa sanatate si voua si celor mici