Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15
Raspunsuri - Pagina 4
dara76 spune:
Monna, la mine apetitul sexual e f. high, dar sotului ii e frica :) Si la cate kg am luat, cre' ca nici mare atractie nu mai e :)
Ronina, cu tensiunea cum stai? Daca ai banuti sau posibilitate, poti sa mai faci acid uric, creatinina, transaminaze, hemoleucograma. Dar poate e de la fier, vorba ta.
Chito, eu te inteleg, si eu tot organizez si sortez pe-aici intruna printre traduceri :)
Nelli, eu arsuri am numai seara (fatza de trim. I cand aveam tot timpul) si daca e rau stiu ca am voie sa iau ranitidina. Dr. mea mi-a zis nu Rennie si nu Maalox, desi eu gasisem ca-s safe. Dupa aia am vazut ca rinitidina e f. safe si am zis ok.
21+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*
amy25 spune:
Dara mie vreo 2 medici mi-au zis nu Ranitidina ci Rennie...
Acum eu zic ca fiecare ori mai intrebam ori facem cum zice dr nostra
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel
Tala spune:
Nelli si eu iau Rennie la nevoie (la mine apar arsurile de la lactate). Vezi ca nu ai voie ceai de musetel in sarcina (asa am auzit, nu stiu cat de adevarat e)
Dara nu mai stiu daca ti-am raspuns, dr pediatru la care mergem noi are cabinetul la Romana (pe Caderea Bastiliei)
Eu azi noapte am dormit din 2 in 3 pt ca tzafnosica mea a jucat tzontzoroiul pe splina, adunat cu ceva balonare de la sarmalutele de ieri....a fost de vis
Sunt trista ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg la epilat la cabinet (nu mergeam decat pt o zona mica si f intima), dar acum stau mai prost deja cu contorsionarea si nu mai fac fata cu aparatul.
Legat de creme si uleiuri de corp in timpul sarcinii trebuie sa avem grija pt ca citisem la un moment dat ca trece prin piele si mai ales baieteilor nu le face bine nu stiu ce ingredient din ele. Eu oricum folosesc ulei de migdale, iar pe bebita o voi unge cu ulei de masline ca si pe frate-su (o sa fie si ea o mica maslinuta). Intre timp ma mai documentez in legatura cu sapunurile naturale.
izish83 spune:
buna dimineata, fetelor! in sfarsit am reusit sa ma loghez si eu. am o fetita de 2 ani si acum il asteptam pe bebe 2. avem 25 saptamani si vom avea un baietel. la nume inca nu am cazut de acord cu sotul, desi avem o groaza de variante. cu bebe 1 nu am avut nici o problema in sarcina dar cu bebe 2 am avut o sarcina toxica de toata frumusetea, cu internari repetate la spital, perfuzii cate 5 pe zi, injectii si multe altele. daca in primele luni am slabit vreo 8 kg, acum le-am recuperat cu brio si inca suntem in crestere.slava domnului k acum suntem amandoi bine. fetita deja merge la gradi si eu mi-am luat concediu inca din primele luni. deci, dupa stat 2 ani acasa cu fetita, s-a mai legat unul k asa a fost sa fie, si o sa mai stau apoi inca 2. deci,o mega vacanta continua.si noi ne confruntam acum cu arsuri, dar in rest e ok. mergem la bucuresti pt monitorizarea sarcinii si speram k vom naste tot prin cezariana, k si prima data. va doresc o zi buna la toate burticile.
izish83 spune:
si eu tot rennie iau pt arsuri si functioneaza intotdeauna. cat despre hainute pt bebe si noi ne-am apucat de shopping si cand vedem ceva frumos ii cumparam. cum sunt atatea lucruri de cumparat e mai bine sa ne apucam din timp.
nelli spune:
BUNA FETELOR
Dara si la mine apar mai mult seara, chiar ma gandeam sa iau niste ranitidina dak nu ma calmez , dar incerc sa ma linistesc si sa nu iau nik decat ceai de musetel
19+ Maria-Simina
LGabiL spune:
[quote]citat din mesajul lui izish83
buna dimineata, fetelor! in sfarsit am reusit sa ma loghez si eu. am o fetita de 2 ani si acum il asteptam pe bebe 2. avem 25 saptamani si vom avea un baietel. la nume inca nu am cazut de acord cu sotul, desi avem o groaza de variante. cu bebe 1 nu am avut nici o problema in sarcina dar cu bebe 2 am avut o sarcina toxica de toata frumusetea, cu internari repetate la spital, perfuzii cate 5 pe zi, injectii si multe altele. daca in primele luni am slabit vreo 8 kg, acum le-am recuperat cu brio si inca suntem in crestere.slava domnului k acum suntem amandoi bine. fetita deja merge la gradi si eu mi-am luat concediu inca din primele luni. deci, dupa stat 2 ani acasa cu fetita, s-a mai legat unul k asa a fost sa fie, si o sa mai stau apoi inca 2. deci,o mega vacanta continua.si noi ne confruntam acum cu arsuri, dar in rest e ok. mergem la bucuresti pt monitorizarea sarcinii si speram k vom naste tot prin cezariana, k si prima data. va doresc o zi buna la toate burticile.
Bine ai venit. Sa ai o sarcina usoara de-acum inainte!Sper ca ce a fost mai greu sa fi ramas deja in urma. Si eu am bebe1 fetita si bebe 2 va fi baietel
20+
nelli spune:
multumesc pt sfat tala, dar nu cred k o cana la nevoie face rau, plus ca calmeaza din mai toate punctele de vedere ma ajuta sa adorm pt k uneori sunt foarte obosita si dak mai am si arsurieu cred k dak face ceva sigur face mai putin rau decat pastileleeu tind sa merg pe naturiste cat se poate decat sa iau pilule
izish bine ai venit , sanatate multa tuturor
19+ Maria-Simina
J.D. spune:
singurul remediu pentru arsuri care a functionat la mine au fost merele verzi. cu Finn am avut arsuri la greu pentru ca mancam mult si continuu si extrem de picant.
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor
irinaelena spune:
Am fost eu ieri la Baby Expo, mai mult sa ma documentez despre celule stem, ce a aparut nou fata de acum 3 ani, si pot sa spun ca mi-au facut capul calendar, nu mai stiu ce sa aleg . Erau ca rechinii, numai ma uitam la ei si in secunda urmatoare eram pe un scaun si ascultam povesti.
In afara de asta, mi-am luat un tricou haios, am pus o poza pe picasa cu el. Si am mai luat maruntisuri pentru Andrei.
Ronina, eu am avut o data probleme cu transaminazele, inainte de prima sarcina. Mi-au facut o caruta de analize si n-a iesit nimic in neregula, nimeni n-a putut zice de ce erau asa de crescute (erau f mari) si pana la urma m-a "rezolvat" un medic, cu niste perfuzii cu arginina (din cate am inteles, e un pansament pt ficat). Trebuie investigat in detaliu..
Mi-am mai facut si eu niste analize, si a iesit o mica anemie ... cel putin asa inteleg eu. Voi merge la medic saptamana urmatoare pt interpretare. Pana una alta, ma pregatesc pentru marea intalnire de maine cu bebe, cand speram sa aflam si ce e! Am emotii...
Irina, 22