Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
tie ti-as lua o esarfa mare din casmir cu culori de toamna: maron-roscat, galben-gutuie, verde-kaki... sa te pisicesti putin in ea :) pentru ca te vad a fi mereu o femeie "barbata" si stiu/simt ca ti-ar place/ai nevoie sa fii si femeie slaba si pisicoasa si alintata din cind in cind. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Tre' sa va si raspund dar amin momentul pentru cind doarme Ian
Dar, vreau sa va spun ca am pierdut shirul si nu stiu care e urmatorul "brand" la rind.
Ma ajutati?
Din memorie, mai sint pe lista: Bianca, Gianina, Gaza, Alexandra, Pisik si...nu mai stiu
inapreda spune:
Daca tot am intrat, sa-mi rezolv restantele:
1. Bianca, fain compliment ala cu inchiriatul hainelor! Multumesc frumos Deocamdata, imprumut haine la toata lumea. De fapt tinute; daca-mi cere cineva o salopeta, musai ii dau si accesorii
Ideea cu blogul mi-ar placea dar, cel putin in Bistrita, n-ar plati nimeni ca sa-i arat niste poze de pe internet Poate, daca as face eu si cumparaturile, in limita unui buget si impreuna cu "destinatara" dar nici asa nu cred. M-am oferit -gratis, evident- de mai multe ori "sa mergem la cumparaturi impreuna" si, in magazin, fiecare o tine pe-a lui.
Un mare secret: am avut un magazin de haine "Limited Edition" cu mobilier din fier forjat, amenajat mai retro (A-propos de ce-mi sugera si Roro ); asta inainte de a exista mall-urile in Cluj; si tot pe asta ma axam, pe combinarea pieselor vestimentare ca sa alcatuiesc tinute. Imi venea sa pling cind o clienta cumpara un pantalon de la un outfit si o bluza de la altul Mai ales ca aduceam marfa "in editie limitata" si-mi "stricau" 2 tinute o data! Vindeam mult "pe caiet", aveam vreo 30-40 de cliente fidele si atit. Cineva m-a intrebat, itzind capul de dupa usa: Nu va suparati, e second?
L-am inchis pentru ca nu puteam "intermedia" tzoale din Complexul Europa ("artera comerciala" din Bistrita abunda de asa ceva; cumparatoare sint fete tinere care sint interesate sa aiba in fiecare week-end o tinuta noua; iar "nevestele" prietenilor au alt "targhet", de aceeasi origine cu...shalvarii!)
2. Andiaroro, cu mare drag
3. Si io vreau sa stiu ce mi-ati fi cumparat toate.
chatonel spune:
mie nu-mi plac "leoparzii" pe nici un fel de culoare, ca tot adusa ilink vb despre ei, insa am avut basketi zebre si ce i-am mai iubit/purtat... daca as mai gasi as cumpara din nou o pereche sau chiar doo, sa ma tina mai mult :)
AlexAndra_81 spune:
nici eu nu agream leoparzii pana anul asta, cand mi-am luat o camasa, pe care o port tare bine la birou. Dar asa n-am suportat nici UGGurile pana anul trecut cand i-am descoperit si n-am mai iesit din ei o perioada
Amalia
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 nici eu nu agream leoparzii pana anul asta, cand mi-am luat o camasa, pe care o port tare bine la birou. Dar asa n-am suportat nici UGGurile pana anul trecut cand i-am descoperit si n-am mai iesit din ei o perioada Amalia |
ce e alea UGG?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
ce mi-ar placea si mie sa fac un curs de machiaj, dar vorba lui Floric, in targurile astea mai greu. Noroc ca am o prietena make up artist si mai fur de la ea Dupa ce se ocupa de fata mea o ora parca nici nu ma mai recunosc, as infia-o
si un curs de fotografie as mai face, dar iar, aceiasi problema, de asta invidiez fetele din Buc, ca au oportunitati mai multe
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
ce e alea UGG? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
cizmele alea imblanite australiene, uratele, ca niste broaste
Amalia
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 nici eu nu agream leoparzii pana anul asta, cand mi-am luat o camasa, pe care o port tare bine la birou. Dar asa n-am suportat nici UGGurile pana anul trecut cand i-am descoperit si n-am mai iesit din ei o perioada Amalia |
Daaa si eu imi caut unele (ca e cizme )faine si originale dar din pacate in Deva e plin de acelea ieftine si de calitate indoielnica plus ca sunt uniforma asa ca am abandonat ideea !!
Adei in schimb i-am luat de la Next super super faine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)