Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si eu vreau jocul asta !! si vreau si cadouri fara numar, fara numar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

tie ti-as lua o esarfa mare din casmir cu culori de toamna: maron-roscat, galben-gutuie, verde-kaki... sa te pisicesti putin in ea :) pentru ca te vad a fi mereu o femeie "barbata" si stiu/simt ca ti-ar place/ai nevoie sa fii si femeie slaba si pisicoasa si alintata din cind in cind.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tre' sa va si raspund dar amin momentul pentru cind doarme Ian

Dar, vreau sa va spun ca am pierdut shirul si nu stiu care e urmatorul "brand" la rind.

Ma ajutati?
Din memorie, mai sint pe lista: Bianca, Gianina, Gaza, Alexandra, Pisik si...nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Daca tot am intrat, sa-mi rezolv restantele:

1. Bianca, fain compliment ala cu inchiriatul hainelor! Multumesc frumos Deocamdata, imprumut haine la toata lumea. De fapt tinute; daca-mi cere cineva o salopeta, musai ii dau si accesorii
Ideea cu blogul mi-ar placea dar, cel putin in Bistrita, n-ar plati nimeni ca sa-i arat niste poze de pe internet Poate, daca as face eu si cumparaturile, in limita unui buget si impreuna cu "destinatara" dar nici asa nu cred. M-am oferit -gratis, evident- de mai multe ori "sa mergem la cumparaturi impreuna" si, in magazin, fiecare o tine pe-a lui.
Un mare secret: am avut un magazin de haine "Limited Edition" cu mobilier din fier forjat, amenajat mai retro (A-propos de ce-mi sugera si Roro ); asta inainte de a exista mall-urile in Cluj; si tot pe asta ma axam, pe combinarea pieselor vestimentare ca sa alcatuiesc tinute. Imi venea sa pling cind o clienta cumpara un pantalon de la un outfit si o bluza de la altul Mai ales ca aduceam marfa "in editie limitata" si-mi "stricau" 2 tinute o data! Vindeam mult "pe caiet", aveam vreo 30-40 de cliente fidele si atit. Cineva m-a intrebat, itzind capul de dupa usa: Nu va suparati, e second?
L-am inchis pentru ca nu puteam "intermedia" tzoale din Complexul Europa ("artera comerciala" din Bistrita abunda de asa ceva; cumparatoare sint fete tinere care sint interesate sa aiba in fiecare week-end o tinuta noua; iar "nevestele" prietenilor au alt "targhet", de aceeasi origine cu...shalvarii!)

2. Andiaroro, cu mare drag

3. Si io vreau sa stiu ce mi-ati fi cumparat toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, io ti-as lua niste roleri ca sa te plimbi cu tutu-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mie nu-mi plac "leoparzii" pe nici un fel de culoare, ca tot adusa ilink vb despre ei, insa am avut basketi zebre si ce i-am mai iubit/purtat... daca as mai gasi as cumpara din nou o pereche sau chiar doo, sa ma tina mai mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

nici eu nu agream leoparzii pana anul asta, cand mi-am luat o camasa, pe care o port tare bine la birou. Dar asa n-am suportat nici UGGurile pana anul trecut cand i-am descoperit si n-am mai iesit din ei o perioada

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

nici eu nu agream leoparzii pana anul asta, cand mi-am luat o camasa, pe care o port tare bine la birou. Dar asa n-am suportat nici UGGurile pana anul trecut cand i-am descoperit si n-am mai iesit din ei o perioada

Amalia

ce e alea UGG?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

ce mi-ar placea si mie sa fac un curs de machiaj, dar vorba lui Floric, in targurile astea mai greu. Noroc ca am o prietena make up artist si mai fur de la ea Dupa ce se ocupa de fata mea o ora parca nici nu ma mai recunosc, as infia-o

si un curs de fotografie as mai face, dar iar, aceiasi problema, de asta invidiez fetele din Buc, ca au oportunitati mai multe

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:

Amalia

ce e alea UGG?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

cizmele alea imblanite australiene, uratele, ca niste broaste

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Amalia

Daaa si eu imi caut unele (ca e cizme )faine si originale dar din pacate in Deva e plin de acelea ieftine si de calitate indoielnica plus ca sunt uniforma asa ca am abandonat ideea !!
Adei in schimb i-am luat de la Next super super faine !!

Mergi la inceput