Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 10
Gaza22 spune:
N-am somn.
Dodo ai vazut link-urile cu papusa Shrek pe care le-am pus capitolul trecut? Nu-mi iese din cap cat de mult isi doreste Bogdan acest personaj care mai ieri era pe toate drumurile. Spune-mi daca ti se par scumpe ca mai caut, macar asa sa ajut si eu.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Dodo-pui spune:
tufete...
Am primit PM cu aleasa.deci azi imi "cat de treaba"
Gaza
Nu stiu cum stati voi cu timpul ,dar la mine nu stiu unde a disparut acest element -timp.
Am terminat aseara si plovarul la care si Isabella a "muncit" stricandu-i o maneca.
Ne pregatim de serbari...mandruca "canta "si ea"Mos Taciun,mos taciun"
Las si va doresc o zi frumoasa!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Denisa, inca una si ma duc: tocmai mi-a trecut prin minte ca s-ar putea sa...fumegam din...perspective diferite! Ca sa risipesc ceata, re-intaresc ideea ca pitzipoancele lui Floric m-au amuzat copios! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu TOCMAI asta am zis ca te-a deranjat. Caci stii ca si eu am talentul de a lovi verbal, de cele mai multe ori (cum a fost si cazul de fata) fara intentie, dar...in scris imi iese ca nuca in perete. Si se intelege a declaratie de razboi.
Ei, daca nu esti suprata tare pe mine te anunt ca vanez prin magazine o curea. Port fff mult camasi. in principal, albe sau in dungi pe alb. Sunt convinsa ca voi alege o curea ”ca sa fie”. Pt ca nici nu stiu ce se poarta , nici nu stiu ce sa caut. Dar intru in primul magazin de gablonzuri si ma orientez. Imi vine si sa rad...Eu sa ma orientez intr-ale modei...
daca tot suntem la acest capitol...Am o dilema. Miercuri si joi fac o deplasare la capitala. Nu stiu ce sa fac. Evident, vreau: cat mai putine bagaje, chiar deloc; vreau sa costumatie de interviu (pe care o am gandita in minte); vreau sa imi fie si bine, cald, deci sa imi pun geaca pe mine; vreau sa imi pun si rucsacul in spate; dar dupa interviu nu mai vreaus a stau in sacou...VREAU SA IAU EXAMENUL...Asta ultima, crezi ca o poti rezolva? daca o rezolvi p-asta, restul ma descurc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Salutare de dimineata!
Felicitari, Aris pentru bebe mic; sa fie sanatos si SI de fratior iubit!
Va servesc cu cafea si...pere! Stiu, fac niste combinatii total neatragatoare! Dar am si niste portocale, va pot face un fresh
Ma doare capul
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Posibil, ca ai avut vreo 3 busheli zilele astea. Dar pe mine numai una m-ar fi facut cu adevarat sa scot fum pe ureki... Copios poate... dar cu mushtar... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Contorizare...corecta!
PS. Io cre' ca "efectul mortadela" poate fi anihilat cu un cordon-snur legat...pe undeva!
novus spune:
Neata !!!
Monnvas, aniversare placuta cu soata !!
Pisik, ff fain si profesionalul site-ul !! Daca nu m-ar fi cerut Pisi pana acum de nevasta, te chemam sigur sa ne pregatesti aranjamentele
Sa ai succes cu afacerea ta pt ca se vede ca iti place domeniul asta si te si pricepi pe deasupra !!
Am admirat si pozele de la mos Nicolae cel darnic si va admir cum faceti din fiecare eveniment o sarbatoare !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Ma doare capul |
Bea repede o cafea sa-ti treaca
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Gaza22 abia am apucat sa arunc un ochi in urma. Chestia cu Diplomatia la mine se referea, asa ca stai linistita Floric, nu tu erai cea vizata ci eu. De aceea nu-mi plac mie exprimarile in scris pentru ca pot fi interpretate diferit in functie de starea cititorului si raspunsurile la fel. Imi pare inca o data foarte rau pentru incident si o inteleg ca n-are chef sa mai discute cu mine ce sa mai zic de rebrenduire. Asta e situatia, vom mai vedea de acu incolo. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Ori sint "de neinteles" , ori ai ceva cu mine!
Lasind la o parte incidentul cu rautatille lui cu tot, eu cred ca IAR ma acuzi pe nedrept, atribuind gindurilor mele intentii pe care nu le au.
Urasc sa ma justific dar, hai sa o fac si pe asta ca n-o fi foc: Chiar la o ora dupa schimbul de amabilitati, ne-ai cerut parerea vis-a-vis de outfit-ul tau pentru ceva "fiesta" londoneza si ti-am raspuns prompt. So, nu stiu de unde pina unde ai ajuns la mareata concluzie ca nu as vorbi cu tine.
Cit despre re-brandu-ire, ordinea nu este una aleatorie si nici nu ma ghidez dupa "rang" ci dupa ordinea in care v-ati exprimat dorinta. Daca nu ma insel, inaintea ta, mai sint cel putin Bebe Stumph si Denisa; asa ca nu inteleg, nici in acest caz, roshiile din capul meu.
CONCLUZIA: da, nu ma asteptam din partea ta; da, intr-o prima faza am fost ranita, apoi am devenit o...flama si m-am revoltat dar nu-ti port pica mai ales ca ti-ai spalat pacatele..."in avans" cu niste PM-uri de incurajare cind aveam mare nevoie de gindurile bune ale cuiva "din afara".
inapreda spune:
citat din mesajul lui Pisik06 GAZULINO La mine butoiul e si de la oboseala si de la sentimentul oribil ca nu am timp de absolut nimic, ca totul fac pe jumate si de la nemultumirile la job, Ana razboinica, etc. Dar trece trece. Un mare pup si o mare imbratisare sa iesi si tu de acolo Si pentru ca intotdeauna exista si motive de bucurie, vreau sa impartasesc cu voi o mare realizare. Ajutata de un om minunat, caruia nu mai am cuvinte sa ii multumesc, am semi-terminat site-ul meu oficial w w w . magia-florilor . ro. Nu e gata suta la suta, dar sunt tare mandra de el!!!!! Mami de minune mica |
Wow! Felicitari! Uite un motiv sa-mi cedezi mie butoiul ca simt nevoia de...confort sporit!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ca sa clarific fumurile, mie zau ca nu mi-ar pica bine sa mi se spuna ca ma imbrac ca o curva de Amsterdam... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Pai nici mie nu mi-a picat bine; par mai...umana asa?
Dar pe Floric io nu pot sa ma supar.