Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea, n-am stiut ca ai tras si cu Stefy... Hai ca poate se rezolva, imi pare asa rau pt micuta. Cred si eu ca nu sta la masaj. Eu de-abia il tin pe Luca sa-i pun cate o picatura de ser in nari...

Cami, multumesc! Am dat si azi de pomana. Nu-mi zicea nimic special asa. Pur si simplu ma visez cu ea in diverse situatii de zi cu zi. Azi noapte ne plimbam printr-o piata, apoi mergeam pe la o doctorita...

Delia, pai da, ai dreptate. Eu sper sa-i spuna maine dimineata ca il externeaza. Ca oricum, calmanetele alea pe care i le fac nu prea au efect. Tot nu prea a dormit. Asa ca, macar acasa in patul lui, tot doarme mai bine. Bune si floricelele .

Eu ma bag la somn. Va pup si s-avem noapte buna!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi felicitari pt tunsoare
pupam juniorul cel tuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

buna seara

imi pare fff rau de ce am citit in cap trecut si la inceputul acestui capitol
viata reala,cea de zi cu zi e una atat de dura uneri iar noi venim aici pt a cauta exact opusul. o lume virtuala linistita.. lume a copiilor, o lume a femeilor care isi varsa off-urile,nervii etc fara a fi judecate sau jignite!
pai daca nici aici nu ne putem spune of-urile cinstit unde in alta parte? nu trebuie sa luam nimic personal chiar daca vorbim de medici.profesori,educatori,instalatori,farmacisti samd- e normal sa avem si pareri negative.
oriunde in lumea asta vom gasi pareri pro si contra
asta nu inseamna ca trebuie sa jignim si sa vorbim ironic

fiecare cu parerea lui si fiecare e liber sa o exprime fara frica ca va veni cineva sa dea cu batul. in ritmul acesta nu ne mai afisam nici cu coafuri/culori de gresie/mobila/carucioare/jucarii, cu nimic pt ca exista riscul ca,cuiva sa nu-i placa, sa zica asta si sa jigneasca pe celalalt. nu?

eu zic sa facem din acest forum un Craciun permanent

strumph- te roooog sa revii pe forum si sa impartasesti clipele minunate cu Sophia, mai ales acum cand ti-ai schimbat si poza la avatar.

pe cuvant ca am fumat 2 tigari una dupa alta cand am vazut conflictul

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Andreea felicitari pt nepotica!!!!e de la sora ta sau din partea sotului?de la anna..eheii cu ghivecele am treaba zilnic..acum pe seara le-am gasit si pe cele 2 ascunse de mami dupa canapea si ce crezi...le-am golot de pamant

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Multumim din suflet mami! Ce nazdravana e Anna. Nu pot sa uit cat era de mica si ce mare si frumoasa a crescut. Nepotica e de la sora mea, va fi ca propriul meu copil. De acum o iubesc de nu mai pot, dar cand va veni, abia astept sa o smotocesc. Ce mai face Stefy? Mai scrie=ne despre domnisorica ta ca imi place sa te citesc.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy si acum cum este andrei?? eu de multe ori am vrut sa te intreb dar mi-a fost asa....

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

mandreac- iubita,cercelusii sunt rotunzi si cu pietricele in fata si se inchid in asa fel incat sa nu se intepe sau sa cada usor.
cei cu animalute tip surub eu stiu ca sunt pt fetite mai mari. si atentie ca se poate intepa

teea a avut cu surub cand i-am dat gauri la medlife ( i-a avut sapt) si tot ii intra tzepul ala in capusr cand statea pe o parte

am impresia ca m-am exprimat ca o...gasca

Mergi la inceput

yasmi. mie mi-a spus nasa sa nu o tund pana la un an ca atunci se ia din mot/se rupe turta. dar poate or fi obiceiuri si astea

felicitari pt primul tunsulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina v ati mutat??

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nana si vreau sa iti spun ca am citit povestea ta si a lui Andrei cu lacrimi in ochi. Mi-a fost mereu jena sa te intreb ce are, pentru ca ne-ai mai spus ca ai o durere mare despre care nu poti vorbi. TE admir, esti o mama puternica si ce aveai scris cu rosu in josul paginii chiar m-a facut sa izbucnesc in lacrimi.Esti minunata si Domnul va va ajuta, nu va va lasa. Astept momentul in care sa ne scrii ca totul e bine. Multa sanatate si putere sa treceti peste toate vicisitudinile vietii. pentru tine si cele 2 comori ale tale.

Alina06 multumim pentru felicitari.

Scrish multumesc pentru raspuns.

Delia pentru tine mami si frumoasele tale.

Cami ai descoperit ce a inghitit Antonia?? Multa sanatate cumnatei tale. Nu am stiut ca aveti asa probleme.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput