Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, titzicile vinovate de situatia asta
Ah, Lavi, mie mi-a prescris mereu salbutamolul cu eurespal...Mi se pare ciudat cu ambroxol pt ca acesta este pentru tuse productiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona tu cum te mai descurci mami cu trei flacai?
ca eu am zile mai normale
dar si zile p[line de nauceala
si ma gandesc atunci la tine ca ai trei si imi trece
doar ca tu poate ai si putin timp cat sunt ei la gradi nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Happiness ti-am raspuns.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Cami David e la scoala pana la 12 (vinerea pana la 11), deci am ziua cam impartita. DImineata pana plec la david fac si eu mancare si ordine, apoi merg la david (cu Arsenie dupa mine) il iau, vin acasa, le dau sa pape, facem teme pana la 4.30 cand tre sa merg dupa Matei (daca nu poate cumnatul meu ca mai are si el garzi si cabinete), apoi seara mi-e mai greu ca pana vine sotul tre sa ma impart in 3...

Daca nu-mi fac crize nici unul pot spune ca ma descurc bine cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Roxi, Ally am prins Magic fm e magic!! si da Roxi imi este foame nonstop; as manca si as rontai in permanenta...cica dupa ce termin cu alaptatul o sa imi treaca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Imi pare rau ca incep capitolul cu o veste proasta, pentru unii extraordinar de buna, dar eu ma retrag de la odiseea fluturasilor, am sa imi sterg si albumul din picasa si am sa incerc sa ma detasez de calculator si forum, oricat de greu imi este, dar cand cand se bate shaua atata sa priceapa iapa, adica eu, eu cat de proasta oi fi am priceput ce si cum stau lucrurile.. si da, am citit ce ai scris Viss si iar ai inteles gresit, nu-i nimic, nu o sa -ti mai dau motiv... deunazi ai scris cu rosu si mare de marimea 10 sau ceva de genu , ca te-ai gandit ca-s chioara , sa se vada nu ?
La multa lume o sa para o copilarie iar si ca am prea mult timp liber poate si stau si analizez prea mult, dar sincer de ce sa mai intru cand toata lumea spune/gandeste gresit despre mine... si imi pare rau ca de la o interpretare gresita s-a ajuns aici, si da... mereu am fost vazuta/considerata aia certareata , aia care cauta scandal... nu nu-s aia, eu doar imi spun parerea, nu stau pe margine si ascult si pup in dos pe unu si pe altu si imi dau cu parerea de dupa colt, daca am ceva o spun direct , cum o spun si acum... si iar fac o precizare, sa nu se interpreteeze gresit... nu, nu fac asta sa caut mila sau compatimire sau cum s-o mai numi ea, alte persoane au nevoie de asta... mi-a ajuns cat am inghitit pana cum, cat am trecut cu vedere si m-am facut ca nu am vazut... mda... o sa am mai mult timp liber pentru mine si piscoata, o sa ies mai mult din casa si nu o sa mai scriu romane si randuri la fiecare, nu se merita .... de ce ? sa fiu bataua de joc a unora ? nu-i nevoie, de acum inainte sa isi gasesca altceva/altcineva... inchei aici si va urez Un craciun fericit si un an nou bun care sa va gaseasca sanatosi si impliniti pe toate planurile. Doamne ajuta!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Vai mami, pai ma supar rau de tot pe tine. Auzi, sa nu mai intri sa ne scrii? De ce/???? Care e motivatia???? De ce nu poti ignora???? Chiar nu te inteleg, esti femeie desteapta si chiar nu vad rostul sa te retragi. Ignori si scrii cui crezi de cuviinta si atat. Hai te rog din tot sufletul, razgandeste-te, asa de dragul unora, poate chiar al meu. Pai sa nu mai vad eu o piscoata frumoasa, care va fi gatita de vis de sarbatori???? Hai razgandeste-te , te rog frumos asa ca suntem in post si nu trebuie sa ii suparam pe altii. Ce zici, vrei sa ne vezi suparate pe noi, pe mine, pe Happiness, pe Lavi si restul fetelor, nu le mai enumar????Sunt sigura ca nu. Hai ca eu mor de nerabdare sa citesc ce ai facut la intalnire cu fetele. Stii ca eu intru cam la 2-3 zile, dar uneori efectiv nu apuc, insa cand apuc intru.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Yasmi daca se aude cum harcaie inseamna ca sint secretii pe care Lucas nu le poate inca expectora si trebuie ajutat (ambroxolul asta face) salbutamolul reduce inflamatia pe Lucas sa treaca repede

Mergi la inceput

Lalely eu nu mai pot sa o las pe gaza in patul mare singura; trece toate obstacolele pe care eu le-am montat; ea a cazut odata din pat iar acum stie unde sunt marginile patului si sta pe loc si maraie... dar asta nu functioneaza atunci cand se trezeste ca e adomita si parca teleghidata; asa ca dorm cu ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moulineta

Lalely eu nu mai pot sa o las pe gaza in patul mare singura; trece toate obstacolele pe care eu le-am montat; ea a cazut odata din pat iar acum stie unde sunt marginile patului si sta pe loc si maraie... dar asta nu functioneaza atunci cand se trezeste ca e adomita si parca teleghidata; asa ca dorm cu ea

Mami fericita de zana buna Maria

Daaa, nicidecum singurei in patul mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

intrebam daca a dat cineva la bebei ambroxol picaturi si salbutamol?? ca eu nu am folosit la nici unul dintre copilasi si astazi asta ne-a prescris dr.

mamica implinita cu 2 comori !!

eu i-am dat ambroxol picaturi, f bune, la noi si-au facut efectul.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput