Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
Felicitari pt. grasunica, Corina!! Sa va traiasca!!
Eu is chiar uimita de intorsatura pe care a luat-o postarea mea si de inversunarea ookai. Nu a vb nimeni de greselile de exprimare, gramatica sau mai stiu eu ce. Mi se intampla si mie ...Pur si simplu mi se pareau postarile ioanei la misto, in bataie de joc. Si atata vreme cat vad ca nu numai eu le-am citit asa, incep sa nu mai imi fac probleme ca-s defecta.
Da, am intrebat-o daca mai are un copil cum zice la semnatura, daca l-a crescut ea, pt. ca am intalnit persoane care erau mame numai cu numele, copii au fost crescuti de bunici si nici nu stiau ce inseamna cresterea unui copil. Iar intrebarile ioanei sunt pur si simplu de mamica incepatoare, care nu a mai vazut copil pana acum ... chiar si in conditiile in care nici un copil nu seamana cu altul, instinctul matern e tot ala, cam stii in ce directie sa o apuci.
Nu sunt perfecta, am facut si fac greseli, dar am un copil perfect. Ca oricare dintre noi ... Si acestea fiind spuse, cu gustul amar al discutiilor, las bucuria si felicitarile nasterilor sa primeze pe-aici, asa cum e normal.
in al 9-lea cer ...
EVERYTHING11 spune:
Bun venit pe lume, Nadia! Corina_s , felicitari, inca o mamica care mi a luat o pe dinainte...Cred ca am sa fac si eu o grasunica
39+
dianalaura spune:
Hai sa incheiem subiectul, si sa ne vedem in continuare de majorete, asa cum le sta lor bine!
Hai Aris! Stiu ca doare, dar mai e putin!
Corina, te felicit si cu id meu, cu userul comun am facut-o deja
diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
anna-mama spune:
Felicitari, Corina! Bine ai venit, Nadia!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cristineescu spune:
Dragelor, am si eu o intrebare: pentru internarea in spital imi cere o adeverinta de la locul de munca.
Este un format special? Trebuie mentionat ca imi trebuie pentru nastere?
Multumesc
Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 37
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristineescu Dragelor, am si eu o intrebare: pentru internarea in spital imi cere o adeverinta de la locul de munca. Este un format special? Trebuie mentionat ca imi trebuie pentru nastere? Multumesc Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 37 |
Ceri la Resurse Umane sa-ti faca adeverinta de angajat pt spital, este un format clasic (cel care se da si pt medicul de famlie) unde se scrie ca esti angajat la ei, de cand...si in plus ca firma a virat contributiile la sanatate pt salariul tau pe contract de munca (dar asta stiu exact fetele de acolo). La final e suficient sa scrie ca este adeverinta pt a-ti servi la spital.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 38+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alinush19_85 spune:
Pt Cristineescu: eu m-am dus la o colega de la HR si am rugat-o sa imi elibereze adeverinta necesara pt internarea in spital, pt nastere. Pe ea se precizeaza cate zile de concediu medical am avut in ultimele 12 luni, conturile in care se vireaza contributia si perioada de valabilitate a adeverintei (3 luni, asa mi-a spus ginecologul, asa am cerut si eu). Nu are un titlu anume, cu doar adeverinta (am inteles ca astea 3 elemente de mai sus ii intereseaza pe cei din spital).
Nasti la stat sau particular?
36 +
Lia73 spune:
noi am reinceput papa de titele
e f fericit desi la inceput le tzoncanea astepta ca la bibe
am cam pierdut laptaria joianei
daca inainte de mastita productia era de 180ml per 2 titi
acum a fost cam jalnic, 20 ml per 2 titi
nu intelegeam de ce e nervos cand papa titi
nu curgea nic, micu de el
luptam si noaptea si ziua sa isi revina lapticul
bag la greu ceai de chimen si anason plus galactogil