Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

i s-a rupt apa la aris!!!!!!!!!!!

hai aris!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasstere usoara si bebe sanatos!
curaj!!!!!si putere multa la impins!

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

n'am spus ca e atac la persoana am spus ca a fost rautate sa o intrebi daca chiar mai are un copil. Cum doamne iarta'ma s'o intrebi asa ceva? adica nu vad circumstantele in care o intrebare de genul asta isi are rostul. Si nu cred ca esti toleranta, pentru ca daca ea scrie incoerent si nu spune merci gata, io nu te mai citesc ca n'ai bun simt. Dar e parerea mea, in cazul de fata, fiecare crede despre sine ca e za best insa pe criteriile astea ar trebui sa existe forumuri pentru studii medii, superioare si fara studii si forumul asta nu e asa, asta vreau sa spun. Poate scrie ORICINE, ca vrei sa legi conversatie doar cu anumite persoane e dreptul fiecareia dintre noi. Pana una alta nu ne'a scris despre vaci si boi ne'a scris despre fiusu, din punctul meu de vedere e acceptat ca mesaj. Adica daca eu vin si incep sa pun intrebari intr'un mod incoerent, dar intrebari despre copchil, si nu zic mersi la cine vrea sa imi raspunda din varful limbii au ba, nu ma face incompatibila cu forumul, ma face incompatibila cu relatiile interumane.
bine ca am mutat atentia pe mine dupa ce ca's obosita, doamne ce mi'o fi trebuit, da asa ma irita punerea asta la zid de nu mai pot, vrei sa ii spui ceva nu ii spui domne in public, o tragi de'o parte si ii spui cit de respectos si civilizat posibil parerea ta (mesaje private), asta daca vrei sa ii faci un bine, sa ajunga la ea mesajul.

inchei si eu ca tot m'am bagat unde nu imi fierbea oala, probabil ca trebuia sa ignor, noroc ca intru rar si zic eu, lezez putin.

Hai Aris! Nastere usoara si bebic sanatos, grasun voios!!!
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Fortza Aris! nastere usoara si bebic sanatos!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

vin cu ramura de maslin ! peace !

nedormita dar fericita !

tomas s-a rotunjit la fatza , parca a facut falcutze !
ieri ne-a cazut buricul , dar l-am spalat tot la lighean pe bucatele ca sa nu ud acolo sa se inchida bine . sfat de la moasa . o sa mai astept o zi doua cu baia completa .

in rest e destul de cumintzel deocamdata !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Hai Aris, nastere usoara si bebe sanatos!

Oare Corina cum e?

In fiecare zi in care avem nasteri pe aici, parca se mai duc putin cate putin si emotiile mele...Sau poate ma obisnuiesc eu cu ele si nu o s fiu prea crizata cand imi vine si mie randul E f. terapeutic

Ca sa lasam supararile la o parte, va invit la un capuccino cremos si o portie de lapte cu gris si dulceata de nuci...Sa vedeti ce frumoasa e ziua dupa aceea

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gata, a nascut Corina!!! Nadia are 4220 g si 52 cm, apgar 10! mami spune ca e o grasunica frumoasa, o credem, dar vrem si dovezi!!:D Felicitari, sa va traiasca, sa fiti sanatosi!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna...sincer nu ma asteptam sa va deranjeze faptul ca scri incoret cum sun unele postari.....dar de cate ori sa intamplat a fot fara intentie,nu vreau sa ma justific dar am probleme ce cal....eu sterg ce-i in plus dar el trimite cu tot cu greseli,mai nou acum sunt si fffoarte obosita....noaptea e zi la noi,ziua e noapte....nu cred ca trebuie atatea explicati.
Faptul ca nu multumesc pt raspunsuri,imi amintesc ca eu scriu si multumesc nu de fiecare data intradevar dar nu cred ca totdeauna si voi la radul vostru multumitii.
Nu cred ca cresterea unui copil e ca mersul pe bicicleta,sincer e o vietate si din PROPRIE experienta cel mic nu se compara cu baiatul cel mare.Chiar ce tine de buric,de colici,de patutu lui cu patul nostru...etc.
Imi PARE RAU ca nu sunt perfecta ca voi(unele)scuze fata de celelalte mamicute,am sa iau in seama ce a zis ocka si am sa citesc pareri si de pe alte saituri,aici observ ca e perfectiune,oricum voi mai intra ca sa vad ce mai faceti.....ca na 9 luni e un timp de care mie mi-a plaut sa-l impartasesc uneori cu voi.
Nastere usoara viitoarelor mamici,sa natate si bebelusi sanatosi.
Acum mergem la nani....profitam de somnul lui Matei.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Ehe , bravo Corina, bine ai venit Nadia!

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

FELICITARIIII CORINA sa traiasca grasunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Bravo Corina!!! Mai da ce grasunica ai ascuns tu acolo!!!

Mergi la inceput