Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Arleza, daraga mea, ma bucur sa te citesc, si ma bucur tare mult ca totul s-a terminat cu bine in ciuda aventurilor!! cel mai mult ma bucur sa te aud ca alaptezi exclusiv bebelina, ca ai avut rabdare si nu te-ai lasat!!! vreau pozeee!! si stii, daca mai ai nevoie, ma gasesti!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna seara!
In primul rand multe felicitari si urari de sanatate pentru proaspetele mamici Ane2,Nina,Corina,Aris,Ela,Bedrosmart!.
Arleza frumoasa poveste,felicitari si multe bucuri si sanatate sa aveti.
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Arleza, foarte frumoasa povestea ta!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Ane felicitari!Sa va bucurati de bebe , sa fie sanatos si papacios

noi am fost la eco, bebelina are 3500 grame maine seara imi provoaca nasterea , duminica vom fi in formula de 3 ..Doamne Ajuta!

Andreea 40+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Ane felicitari!Sa va bucurati de bebe , sa fie sanatos si papacios

noi am fost la eco, bebelina are 3500 grame maine seara imi provoaca nasterea , duminica vom fi in formula de 3 ..Doamne Ajuta!

Andreea 40+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Tia, unde nasti?

Inca un pic de rabdare si iti tii bebelina in brate...
scoatem motatele: HAI ANDREEA

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

eu azi iar am lipsit si la fel va fi si maine..azi am fost la luat sange..apoi am venit un pic lesinata..si am dormit..apoi am plecat la nepotelul meu..azi a implinit 6 ani..petrecerea e maine..dar eu nu am putut lipsi azi de langa el..si maine dimineata la socri in vizita si apoi la petrecere..sigur voi veni tarziu si duminica la gineco..sper ca maine din cauza agitatiei si a zbenguielii cu atatia copii sa nu ii vina vreo ideea bebelusei mele..sper ca asteapta macar pana duminica

felicitari bedrosmart..bine ai venit andrei cristian....... felicitari ane2...sa aveti parte de bebelusi fara colici, mancaciosi si sanatosi
everything multumesc..sa ne dai de veste ce ai facut la medic
alinush..multumesc si tie..as vrea sa nasc natural..si azu sunt mai bine..sotul oricum ma incurajeaza chiar daca este departe dar analizele de azi au iesit mult mai bune decat cele dinainte, ceea ce nu poate decat sa ma bucure..abia astept sa le vasa gineco duminica
dianalaura...ai mare dreptate..am incredere totala in gineco si stiu ca va lua cea mai buna decizie in legatura cu nasterea
tia mia..eu am doar calendaristic 40 saptamani si gineco cu mine am calculat altceva..am avut mereu cm-ul neregulat asa ca as avea cam cum spune ecograful cam 38 + de sapamani..ce ma bucur ca mai ai putin si o sa-ti tii minunea in brate..si mie mi-ar place sa ma opreasca duminica la maternitate
arleza..ce poveste frumoasa ai...felicitari

Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Buna seara....sau buna dimi
Wow acum am vazut cat este ceasul.

Felicit si eu fetele care au nascut zilele acestea, bebei sanatosi si mancaciosi si fara colici sa aveti ( cu nominalizarea mai greut inca ) si recuperare cat mai rapida.

Mi-a placut tare mult povestea ta, Arleza, m-a emotionat, dar bine ca totul s-a terminat cu bine.

Noi azi am bantuit vreo 2 ore prin Polivalenta, la Baby Expo si binenteles ca n-am plecat cu mana goala.
Am cumparat si un nebulizator de la Omron,sotul meu a tot insistat ca "trebuie sa-l avem in casa". Oricum m-a incantat faptul ca modelul acesta are mascuta si pentru bebelusi ( nu-mi doresc s-o folosesc, dar vorba sotului...).
Am mai descoperit si un aspirator nazal electric de la abi solutions,singurul dealtfel din tot targul. Ma intereseaza sa-l cumpar, caci avem o pompita de la chicco de care nu sunt foarte multumita, iar batista bebelusului nu o pot folosi din cauza aspiratorului ( care e un mastodont ). Dar trebuie sa ma mai documentez, sa vad daca mai exista si alte optiuni...mai foloseste cineva aspirator electric?

va pup pe toate si agit motatele pentru gravidutele ce urmeaza sa nasca

happy mammy :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

'neata
Nastere usoara diseara, Andreea, abia asteptati s-o vedeti pe bebelusa, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Salut fetelor

Am vazut ca vorbea happy-mammy de aspirator nazal.
Eu cu pompita aia clasica nu scot nimic.
Mai multe rezultate am cu ser fiziologic + betigase cu care scot usor mucii.
Ma gandeam sa cumpar batista bebelusului!
Este ok? Sau sunt si alte modele mai ok pentru bebe?
Din cate stiu asta scoate mizeria mai in profunzime..

Va multumesc anticipat da raspuns si pareri ...
Ca nu stiu cand mai apuc sa scriu... dar de citit, va citesc si cu bebelusa mufata la san :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

A, si mai vroiam sa va intreb:
Ce fructe si ce legume mancati voi si care-s compatibile cu alaptatul?
Ca ma uit pe net si multe-s interzise:
Varza, mazare, brocolli, citrice, fasole, ....

A si cica si lactate mai putine...

Ajutati-ma , va rog, ca nu mai stiu ce sa-mi fac de mancare...
Inainte de nastere am mancat fara carne (exceptie pestele) dar acum, cand alaptez, am mancat si pui la cuptor sa aiba bebe proteine!

Astept sfaturi din experienta voastra!

Mergi la inceput