Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Iaura, e foarte frumos patutul!
mie imi place mult culoarea, e vesela. sa-l stapaniti sanatosi iar bebe sa aiba un somnic linistit in patutul lui

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

offf greu tare cu tehnologia asta era cat pe ce sa fac prosti si sa ma bag peste alte albume dar am reusit intr-un final sa pun si eu poze pe picasa
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Altesa#

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Aliceeeeeeeeeeeeee....

Emotii?

31+

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Nu prea am timp sa am emotii :)) ieri am fost sa fac conractul la maternitate, am stat de vba cu anestezistul si neonatologul. Azi a avut fimea febra ( banuiesc ca de la canini).
Apoi au venit soramea si nasii nostri cu fetita de un an si 2 luni. S-au jucat amandoua non sstop la 8 jumate au picat late :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

oricum..eu mi-am scos majoretele...de Ignat..calare pe purcel..voi striga tare:"Hai Alice!"

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Altesa..vazut [poze.verdele crud e una din culorile mele preferate

31+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mai bine imi pui deoparte o fasie de sorici :)))
Va anunt eu din timp cand sa scoateti majoretele

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

fetelor scuze ca n-am intrat mai devreme sa va lamuresc, dar am tot fost pe drumuri.
altesa eu mi-am luat umidificator de la joycare si baietii care erau la targ atat de tare m-am batut la cap sa iau si acest higrometru ca pana la urma am cedat si mi-am cumparat si bine am facut. deci eu tot de la joycare mi l-am luat cu 60 lei de la targ. umidificatorul a fost 2 mil si ceva.
cat despre nivelul de umiditate din camera eu am citit ca ar trebui sa fie in jur de 45%, dar va asigur ca la 35% umiditate geamurile deja sunt aburite. la noi in dormitor, daca nu dam drumul la umidifcator umiditatea e la 30%. daca merge umidificatorul toata noaptea, cu usa inchisa, ajunge la 35% si e suficient-zic eu-pt ca ma simt bine.
despre temperatura din camera copilului am citit ca trebuie sa fie la 21-22 grade, iar cand ii faci baie temperatura din camera/baie sa fie 25-26 grade.
happymumy mi-am luat sistemul video de la nuvita, de la targ. aveau promotie, special m-am dus la ei. am dat 480 lei pe el si cred ca e cel mai ok din piata. ti-am zis ca l-am testat si sunt multumita.
asa cum spunea si olga, chiar sunt multe produse, doar ca nu sunt toate standurile in acelasi loc.
elenii bine ai revenit!
mrg felicitari pt eco.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fetele!
Azi am hoinarit toata ziua prin oras, de fapt am cautat (si gasit ) brad. L-am impodobit (mai mult Sara) si suntem incantati ca am reusit sa ii luam Sarei si cadourile de Craciun.
Seara am facut o plimbare cu masina, sa vedem luminile din oras. Saracuta Sara nu mai iesise afara de o saptamana.. Dar acum e bine, e prima zi fara antibiotic si fara panadol

Cati, da despre ea e vorba.
Ica Ma bucur ca ai gasit la expo tot ce iti doreai. Cat despre monitor, eu sunt fff incantata cu cel video. Nici nu se compara cu cel audio. De fapt, acum nici nu imi dau seama cum am rezistat 3 ani jumate doar cu cel audio..
Si da, eu le-am luat si Sarei ai bebelunului patuturi de la ikea.
Mady Ma bucur ca sunteti bine, dar ce sa faci, mami, tot trebuie sa mai rezisti putin!
Mihaela Aaaa, ai ajuns in Romanica??
Olga Pai asta vorbeam si cu ALTESA, vrem sa facem comanda prin ianuarie..Te anunt oricum.
ellenii Am o reteta simpla de fursecuri si ies asa fragede si buuuuneee

250 g unt (80% grasime)
1 ou
2 galbenusuri
100 g zahar (eu am pus mai putin -cam 70g si am folosit zahar pudra))
250 g faina
100 g amidon (de la dr Oetker)
un varf de cutit de praf de copt
optional esenta de vanilie sau migdale

Se topeste putin untul la microunde si se bate 1-2 min cu mixerul la viteza maxima. Se adauga treptat zaharul si se mai bate 2 min cu mixerul. Se adauga oul, se bate tot cu mixerul. apoi cate un galbenus. Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt si apoi de incorporeaza in crema de unt. Se framanta si apoi se fac diverse forme cu spritul pt frisca sau se pot modela cu lingurita. Se coc destul de repede (max 10 min) la cca 180 grade.

mrg felicitari pt eco!

Ica, si mie mi-au placut produsele de la joycare. Deocamdata nu am luat umidificator, o sa vedem daca luam dupa ce se naste bebelunul. Dara daca ne hotaram, cu siguranta voi lua de la joycare.
Altesa, ma uit maine pe poze. Acum nu mai pot sa imi tin ochii deschisi..

Noapte buna dragelor!

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

elenii Am uitat sa iti spun ca jumatate din cantitatea de sursecuri le las simple, iar cealalta jumatate le dau prin ciocolata topita.

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dragi burtici, va salutam si noi.
Astazi am plecat la shopping la ora 8.30 dimi si ne-am intors la 18. Am luat cam tot ce trebuie pt mine si bebe. Am sa enumar, poate va inspira.
Pentru mine: 2 camasi noapte cu nasturi in fata, halat, 5 perechi chilotei bumbac fff mari, 5 perechi chilotei unica folosinta, vata 6 pachete, fasa lata-4 buc, garmastan, sapun lichid, sutien alaptat, ceai galbenele, trebuie sa caut si de pelin, sosete-4 perechi, supozitoare diclofenac, supozitoare cu glicerina, tampoane absorbante
Bebe: comprese sterile 4 pachete, ser fiziologic, alcool 70 grade, bephanten, seringi 5 ml-4 buc, servetele umede, bęte de urechi cu opritori si fara, bonisan, mustela sampon, mustela lapte de corp, prosopel pentru baie, body-uri, pantalonasi, caciulite, pijamalute, costumase groase cu totul, trening

Am fost la babyexpo, metro, centrul comercial Militari, bricostore.
Am cumparat cadouri pentru craciun pentru David, nepotica si alti copilasi care vor veni la noi.
Sincer , as mai fi cumparat , daca nu ma dureau ingrozitor picioarele si burtica.

Cat priveste temperatura , noi avem in permanenta in toata casa 23-24 grade. Ma gandesc in ce o sa o tin impracata pe broscuta mea si daca am sa ii pun caciula…. La David a fost mai simplu…stateam la bloc, nu aveam centrala proprie, dar erau in permanenta 27-29 , uneori noaptea chiar si peste 30 de grade….asa ca l-am tinut fara caciula si intr-o pijamaluta foarte subtire, fara alt body pe dedesubt.
Legat de cercei si eu vreau sa ii fac din maternitate gaurele, asteptam sa ne vina cercelusii pe care ni v-a cumpara mama mea.

in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput