Piersicute de iulie-august 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
buna seara burtici.
eu n-am inca nici un simptom-poate este devreme inca.
cred ca marti ma mai duc sa-mi fac un test beta ca pana la eco....mi se lungesc urechile-20.12.2011.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+4 sapt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Biribu,sa stii ca nici in Germania nu se da nimic de sustinere.Asa mi s-a spus la inceput.
Dar cautand pe net,am vazut ca de fapt nu e asa si ca dupa ce ai pierdut doua sarcini dau si aici Utrogestan.Asta m-a umplut pe mine de nervi si m-a revoltat.Adica de ce trebuie sa trec prin doua experiente traumatizante ca sa primesc ajutor?
Altfel nu insitam sa fac rost de medicamente si sa le iau.Eu sunt convinsa ca la fel e mentalitatea si in State si in Anglia pina la urma.Adica iti dau si ei ceva de sustinere cind sunt siguri ca fara nu reusesti.
La faza ca nu ajuta in toate cazurile sunt de acord cu tine ca daca e sa fie rau se intampla oricum,dar daca nospa si utrogestan nu fac nimic rau atunci nu vad de ce sa nu incerc si cu ele.
Pina acum pot spune ca sunt fericita ca mi-am ascultat instinctul dar mai avem destul pina la nastere,sper sa fie bine de acum inainte.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
si eu sunt de acord ca nu in toate cazurile ajuta.si ca daca e sa pierzi se poate sa pierzi si daca iei si daca nu medicamente.dar la mine de exemplu eu cred ca m am ajutat ptr ca la doar cateva ore dupa ce am inceput tratamentul nu am mai sangerat deloc.dar oare daca nu luam se oprea?eu sincer nu prea cred.probabil sangeram din ce in ce mai tare pana pierdeam.si sunt constienta ca nici acum nu sunt lipsita de riscuri si asa mi a spus si medicul ca trebuie sa fiu tinuta sub observatie ptr ca, chiar daca iau aceste medicamente tot mai exista riscuri dar nu mai sunt totusi asa de mari ca si cand nu as fi luat nimic si as fi asteptat sa vad daca se opreste sangerarea de la sine sau nu
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
Haideti sa va spun cum mi-am petrecut eu ziua de azi: pana la urma m-am decis si l-am convins si pe sotul meu sa ma duca la urgente. am ajuns acolo, mi-a cerut niste date, inclusiv religia (nu stiu ce legatura are religia mea cu urgentele) si m-a pus sa astept. am asteptat jumatate de ora pana mi-a strigat numele o asistenta. am intrat intr-un cabinet, m-a intrebat care e problema, mi-a luat tensiunea, temperatura din ureche si mi-a dat un pahar sa dau o proba de urina apoi m-a rugat sa astept din nou afara in sala de asteptare. A mai trecut jumatate de ora pana a venit un doctor tinerel si m-a chemat. Am mers impreuna intr-un cabinet, mi-a pus tot felul de intrebari despre starea de sanatate (curios e ca nici unul dintre ei nu m-a intrebat de data ultimei menstruatii...) i-am raspuns frumos la toate intrebarile, m-a asezat pe pat, mi-a palpat abdomenul, m-a intrebat daca ma doare ceva, mi-a pus iar un set de intrebari, i-am spus ca sunt insarcinata in 5 saptamani si de aseara sangerez, iar sangerarea se intampla doar atunci cand merg la toaleta, pe tampon nu curge deloc, dar cand merg la toaleta curge cam o lingura de sange (eu asa estimez). A zis ca trebuie sa imi ia sange, a mers sa isi ia instrumentele, l-am mai asteptat vre-o 5-10 min, s-a intors cu instrumentele, mi-a bagat o branula si mi-a luat nu stiu cate probe de sange apoi mi-a lasat cateterul, l-am intrebat de ce, a zis ca in caz ca e nevoie sa se administreze fluide si ca e procedura standard... eu deja cand am vazut cateterul ma gandeam ca ma interneaza, ca altfel ce motiv ar fi avut sa mi-l puna, pana la urma s-a dovedit a fi fara motiv, numa m-a facut sa stau in sala de asteptare care era si friguroasa, cu mana goala, ca nu imi puteam trage maneca si cu branula aia in mana... a plecat cu probele de sange, l-am asteptat din nou 10 min pana s-a intors sa imi spuna sa il astept in sala de asteptare pana ies rezultatele la sange. Cand m-am intors in sala de asteptare sotul meu a zis ca el pleaca acasa cu copilul ca saracutul nu dormise, era ora 4:30 si noi ajunsesem acolo la ora 2. I-am lasat sa plece si am asteptat acolo singura pana cand la 6:15 s-a gandit domnul doctor tinerel sa vina sa mai imi ceara o proba de urina ca prima a iesit negativ dar ca aparaul le mai joaca feste uneori
ok, am mai dat o proba de urina si mi-a zis sa astept acolo pana face testul. pana la urma a venit si mi-a explicat ca primul test de urina a iesit negativ, al doilea neconcludent iar valoarea probei de sange a iesit undeva la limita. a sunat pe cineva la telefon, banuiesc ca era un doctor ginecolog, i-a explicat toate astea iar doctorul de la telefon i-a spus ca trebuie repetate probele in 48 de ore asa ca mi-a facut programare pt luni la ginecolog. asa ca am stat 4 ore si jumatate la urgente in mare parte pt nimic: doua probe de urina si cateva probe de sange care au iesit neconcludente. In concluzie noi romanii nu ar mai trebui sa ne plangem de doctorii nostri ca sunt convinsa ca sunt de 10 ori mai buni ca cei de aici si mai competenti. sistemul se pare ca e la fel si aici... deci prea mult nu m-am lamurit si oricum nu s-a uitat nimeni la mine sa vada daca sangerez sau nu, eu tot cu sangerarea aceea am ramas si sunt convinsa ca bebe nu mai este...
mami de (25.07.2010) si
4+ [DPN 12.08.2012]
ali24 spune:
mya85-IMI PARE RAU ca desi pana la urma te ai hotarat sa mergi la urgente si ti ai petrecut acolo ziua aiurea nu ai rezolvat nimic.eu pe zi ce trece urasc tot mai mult doctorii.persoanele de fata se exclud bineinteles.acuma pe bune cum sa te tina acolo atatea ore ptr 2 probe de urina cand putea frumusel sa iti faca un eco de 5 min maxim sa vada daca bate inimioara regulat sau nu?eu ma ingrozesc...credeam ca doar medicii nostrii nu sunt buni de nimic dar se pare ca nici prin alte locuri nu sunt mai buni.
mya ma simt putin vinovata ca am insistat atat si te am facut sa iti pierzi ziua fara nici un rezultat dar chiar nu credeam ca un spital intreg nu e in stare sa vada ce si cum se intampla.si nu iti pierde speranta ca pana luni nu e mult si poate ca totul e.eu iti pumnii si iti doresc sa fie totul ok
poze rafi hi5sipoze rafi
ali24 spune:
eu de la 6 nu mai pot dormi.probabil de emotii ca si eu merg azi la doctor sa vad daca e totul ok si sper sa fie.ma pun in pat poate mai reusesc sa adorm putin
poze rafi hi5sipoze rafi
ali24 spune:
va doresc o duminica cat mai placuta la toate!!!
poze rafi hi5sipoze rafi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
nici eu nu am somn, m-am culcat aseara la 10:30 si m-am trezit acum la 5 sa merg la baie si nu am mai avut somn.
ali24 nu are rost sa te simti prost ca ai insistat, macar am vazut si eu care e sistemul aici in Anglia la urgente, nu prea te iau in serios... m-a intrebat daca sarcina a fost confirmata de GP, dar eu nu am apucat inca sa ajung la GP, doar miercuri am programare la el, facuta de o saptamana, de cand nu aveam nici o problema de genul acesta.
situatia mea e f ciudata, de fiecare data cand merg la toaleta sa urinez ramane sange in toaleta, dar pe tampon nu curge. iar sangele este rosu, ca cel de la menstruatie, dar pana acum nu am vazut cheaguri si nici dureri nu am. nu vreau sa imi fac sperante dar eu stiu ca avorturile sunt insotite si de dureri... voi ce stiti??
eco nu mi-a facut ca nici macar nu cred ca aveau vre-un ecograf acolo, eu nu l-am vazut... nu stiu daca m-am dus eu unde trebuia, dar nici ei nu m-au trimis in alta parte, deci banuiesc ca am nimerit-o... asta e problema cand esti intr-o tara straina si nu sti unde sa mergi, ce sa faci... iar inimioara oricum nu cred ca s-ar fi vazut batand, de-abia azi ar fi trebuit sa inceapa sa bata, la 5 saptamani...
ali24, succes la doctor astazi, sa iti dea vesti bune.
mami de (25.07.2010) si
4+ [DPN 12.08.2012]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Mya 85, imi pare rau, chiar nu stiu ce sa spun mai mult.La mine Doamne fereste sa se intample cevaAl meu sot s-a mai si laudat la serviciu, iar socrul meu ma amenintase ca daca nu fac copil are el grija sa ma desparta.Oricum astea nu mai conteaza ca-s prea multe si nu vreau sa intristez pe nimeni.Aly24 bafta azi la doctor si sa vii cu vesti bune, iar pe restul burticilor va invit la o cafea decofeinizata.Va pup. Pe mai tarziu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chmihaela/chmihaela.jpg)
chmihaela spune:
Buna tuturor gravidutelor
Ma inscriu si eu timid la mamicile de august.Dupa cateva luni de ncercari au aparut si la mine in cele din urma cele 2 liniute la testul de sarcina.
Sper sa fie totul bine, abia peste doua saptamani o sa merg la ginecolog.
va pup si va doresc o duminica placuta si fara greturi.