Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 30
Danutza26 spune:
bai fata scuza-ma k iti spun dar esti dusa rau
e grav daca un psiholog trebuie sa-ti spuna ce simti tu.daca tu nu sti intreaba-l pe el sa vezi ce iti toarna.
si tu chiar crezi k ai reusit sa-l manipulezi?esti tare naiva
te mai si mandresti cu asta
sa ne spui si noua ce ai facut la psiholog ca m-ai facut tare curioasa,asta in caz ca nu e inca o minciunica nevinovata
Dahriana spune:
Nu va mai spun nimic.
Ramaneti sa va roadeti unghiile ca eu a abandonat subiectu asta .
Il rezolv in viata reala , ca aici am dat peste o haita de lupi si nu de alta , dar is atatia oameni rai si in realitate , ca nu aveam nevoie de ei si pe net !
Ciudat este faptul ca trebuie sa treci prin situatia cuiva ca sa o intelegi si in sens contrar te apuci sa arunci cu pietre.
Si eu am avut o fixatie cu amantele , nici eu nu le-am suportat , dar dragostea m-a facut sa fiu una .
Solicit inchiderea subiectului !
Danutza26 spune:
dagostea te-a facut sa fi una?pai nu ziceai k nu sti ce simti pt el?ca nu sti daca il iubesti sau nu?ca trebuie sa-ti spuna psihologul daca esti cu adevarat indragostita sau nu?esti dusa rau fetito
inchiderea subiectului cred k ar fi cel mai bun lucru pt tine sa nu te mai faci de ras singura
emanouela spune:
ooooo, dragostea, ce romanticcccccccccc
o sa ne fie dor, tare....o sa ni se rupa. dar vreau s-o vad si pe asta, ca ne-ai mai amenintat de cateva ori si faci ce faci si te intorci la noi, rele rele dar iti suntem drag, hai zi ca nu-i asa.
te-am dezamagit, ai????? d-apoi ce sa facem si noi, bine ca te dezamagim pe tine si nu pe cei ce n-ar merita asa ceva, na, noi nu suntem "maimultcaperfecte" asa cum esti tu....dar stii care-i buba, tu nici macar sa ne dezamagesti n-ai reusit..offff, toata stradania asta a ta fu in zadar. hai succesuri si un cap tare, ca ai sa ai la praguri de sus de luat in frezaaaaaaaa, cu asa atitudieeeeee, mama mama.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 dagostea te-a facut sa fi una?pai nu ziceai k nu sti ce simti pt el?ca nu sti daca il iubesti sau nu?ca trebuie sa-ti spuna psihologul daca esti cu adevarat indragostita sau nu?esti dusa rau fetito inchiderea subiectului cred k ar fi cel mai bun lucru pt tine sa nu te mai faci de ras singura |
prea tarziu, s-a facut de multtttttt....acu vrea coronita si insista
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Danutza26 spune:
chiar o sa-mi rod unghile de curiozitate ca nu o sa stiu ce ti-a spus psihologul maine
hai nu fi rea povesteste-ne maine cum a decurs intanlirea si poate n-o sa mai fi asa indragostita dupa ce te intorci
EllaX spune:
Ooook... Pe mine ma preocupa ceva, la ora asta. Mentionez ca nu am avut timp si rabdare sa citesc tot subiectul, deci e posibil sa mai fi spus cineva ce zic si eu:
Ea este in zodia Balanta, asa-i? Asta inseamna nascuta intre 22 sept - 22 oct sau cam asa ceva. Ea a implinit 24 in toamna asta, deci intre 22 sept si 22 oct 2011. Si daca a terminat facultatea in 2011 si a luat din prima la facultate, anii totali de studiu sunt 6 (facultatea)+ 12 (liceu+scoala generala) = 18. Fata asta a intrat la scoala, in clasa I, inainte sa implineasca 6 ani, ceea ce in Romania nu prea se intampla.
Sa zicem ca trecem peste asta, dar daca are 24 impliniti anul asta si a facut medicina, doar anul asta se poate sa o fi terminat facultatea. Asta exclude "specializarea" inceputa acu' n-spe luni, ca examenul de rezidentiat abia s-a dat. Si un medicinist ar fi vorbit macar de cateva ori de "rezidentiat", nu de "specializare". Si n-ar fi spus despre doctorul-amant ca merge (sau este sunat sau nu-stiu-ce, i se intampla lui ceva) "la birou". Cati medici practicanti de medicina clinica stiti sa spuna ca merg la birou?
Plus varsta lui, plus varsta la care s-a casatorit, plus cand au conceput copilul care are doar cateva luni...
Dahriana ori este troll (plauzibil), ori a incercat sa "mascheze" povestea (ca sa nu fie recunoscuta), ori este o persoana cu maaaari probleme psihice.
Mai tin sa spun ca unele dintre voi sunteti grozave de-a dreptul, cred ca mi-ar placea sa-mi fiti neveste, daca as fi barbat. Si nu v-as lasa pentru o amanta tulburata. Si "calutzeala" e termenul anului, dupa mine.