Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 25
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Aaa...deci v-ati sexuit si cu alte ocazii?! |
Nuuuu... asta e un detaliu fals ... scris doar pentru siguranta ei.
carmickey spune:
doamne ce muuult s-a scris
eu am impresia ca fata asta nu are nici macar servici,poate este intretinuta de parintii ei,ca prea a stat in fata calculatorului...
eumada spune:
Moaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa....da` ce ati scris,bre.....
Ca doar am scos si io ca o mama responsabila ce sunt copilul afara,mi-am murdarit unghiile alea false de nisip ca am facut castele,m-am dat pe tobogan cu blugii de firma....(Dahri mama zau ca merge putoarea de ceapa prajita cu unghii false )si vin si io..culc copilu``,fac ceva de mancare..si cand vad.....26 de pagini?Wow....da` frate esti sigura ca tu nu-ti bati joc de toata lumea de aici?
Ca tastand sapte cuvinte p minut,si avand creierul modificat pe citire automata si tot numai daca nu te ridici din pat izbutesti sa raspunzi la...per total..vreo cincizeci si...patru de pagini.....
Mergi cu lap-ul si la buda?
Eu am asa un sfat de gospodina care pute a clatite si tocana cu usturoi......gaseste-ti altaceva(cum zice Eva)de facut....de exemplu de jucat Travian?Sau mai bine super mario...zau ca ai toate calitatile.......
Toata lumea e castigata...noi ca ne intoarcem la ceapa,cratitele si copiii nostri urlatori,tu ca te poti duce la manichiura...ce zici?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
eumada spune:
Gata..plecam in parc la luminite...astept capitolu` trei.
Psiholog barbat nu?Crzi ca te-ar sfatui ca barbat ca e bine esti o bunaciune si...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
belleane spune:
Sa nu inchideti subiectul, va rog. Vreau maine dimineata o cafeluta vesela.plizz
ps: termenul de caluteala trebuie introdus in dex.
julia23 spune:
May fetelor,pana la urma ce vrea fata asta,ca io's blonda si procesez mai greu
Am inteles ca si-a incalecat principiilepe care le sustinea sus si tare la subiectul cu confidenta,in rest se incurca in minciuni,de nici ea nu mai stie ce e real si ce nu.
Despre el...tipic barbatilor care insala,nu am auzit pana acum un barbat sa-i spuna uneia cu care vrea sa se calareasca "iubito am acasa o sotie minunata,frumoasa,desteapta,ne intelegem perfect doar ca m-am cam plictisit si vreau sa incerc si eu senzatii tari"
Despre sotie,daca a facut-o doar de 3 ori e ok,prima oara nu se pune,a doua e reconstituirea si de abia a treia oara e placerea
In concluzie,tre sa mai astept 6-12 luni sa aflu finalul povestii,aku m duc sa ma relaxez cu putina matematica
babyblue spune:
cum a fost la psiholog?
dahri, nevoia de detalii- reale!- a reiesit tocmai din faptul ca tu ne ceri parerea despre o situatie- reala?- de viata.
adica una e sa dai sfat despre un tip de 25 de ani, alta de 34, una e cu copil, alta fara...ca e medic tu ai spus,pt ca ai tinut sa ne prezinti cadrul schema, in care a avut loc cuplarea. ca una e sa te combini pe strada, alta e sa fie flirt la serviciu..and so on, ai prins ideea de ce s-a ajuns la intrebari despre situatia ta de viata- reala.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
dyanira spune:
Fata mosului imi permit sa iti dau si eu un sfat
Sa va simteti bine cat iti mai putea...cu caluteala cu necaluteala cu imbratisari si mangaieri si cu multa multa comunicare!!!Stii cum se zice tot ce frumos trece repede...deci profitati la maxim!!
Cat despre maritat eu personal unu din asta nu mi-as lua si eu nu sunt vreo frumusete rapitoare si miros a ceapa si a tocanita ca deh sunt si eu nevasta ce sa fac!!!
Tu acum faci ce vrei eu doar mi-am spus parerea!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Dahriana spune:
citat din mesajul lui babyblue cum a fost la psiholog? dahri, nevoia de detalii- reale!- a reiesit tocmai din faptul ca tu ne ceri parerea despre o situatie- reala?- de viata. adica una e sa dai sfat despre un tip de 25 de ani, alta de 34, una e cu copil, alta fara...ca e medic tu ai spus,pt ca ai tinut sa ne prezinti cadrul schema, in care a avut loc cuplarea. ca una e sa te combini pe strada, alta e sa fie flirt la serviciu..and so on, ai prins ideea de ce s-a ajuns la intrebari despre situatia ta de viata- reala. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Cred ca detalii legate de meserie , orase si alte amanunte de genul , nu sunt deloc necesare.
Trebuia luata doar partea : ne-am cunoscut datorita mediului in care activam si era necesar.
Nu as risca sa ma dau in vileag pt ca avand in vedere ca prietenele sotiei sunt deja puse la curent , una din ele tot recunoaste situatia daca majoritatea sunt mamici si forumul e foarte activ din pct asta de vedere.
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui Dahriana Nu as risca sa ma dau in vileag pt ca avand in vedere ca prietenele sotiei sunt deja puse la curent , una din ele tot recunoaste situatia daca majoritatea sunt mamici si forumul e foarte activ din pct asta de vedere. |
Si cat acolo o mica paruiala?