Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mik off-topic.
Reteta aia de iepure mi-ar prinde tare bine. Am gatit o singura data iepure si mi-a iesit cam tare ( ars puuutintel pe o parte). Cica trebuia sa-l tin la fezandat, sa descant cu niste frunze de dafin si ciudatenii d-astea. Dar de la persoanele care stiu sa-l pregateasca mananc cu mare drag ca e bun rau si sanatos.

am eu acasa o reteta pentru pregatirea iepurelui. daca nu uit, o aduc maine si iti trimit reteta in mesaj privat.

Mey, am pus facut topic separat despre cum gatim un iepure, ceea ce, evident, nu are nici legatura cu subiecul de fata.

Singurul lucru bun din tot subiectul asta!

Mik.

nu se stie niciodata de unde sare iepurele, ca sa zic asa.
acu' cateva pagini nu zicea dahriana ca gateste (mancare) ?
macar reteta sa-i fie de folos, daca sfaturile noastre o lasa indiferente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Cautati degeaba acul in carul cu fan .
Pt siguranta mea anumite detalii nu sunt corecte . Cele care nu au legatura cu situatia reala.
Nu cred ca are de-a face specializarea mea , sau statutul lui social , cu situatia de fapt.

Asa ca , referitor la meserie , oras si etc , cautati degeaba .
In mare...nu sunt reale .

Varsta si situatia sunt singurele de luat in calcul .
Restul sunt un pamflet si tratati-le ca atare . Le-am considerat lucruri de umplutura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

sa avem pardon, exista ceva la facult vet din timisoara:

Studii postuniversitare de specializare
Inapoi
Prezentare general#259;

Începând cu anul universitar 2008/2009, În cadrul Facult#259;#355;ii de Medicin#259; Veterinar#259; din Timi#351;oara, func#355;ioneaz#259; o nou#259; form#259; de înv#259;#355;#259;mânt „la distan#355;#259;” (e-learning), - Studii postuniversitare de specializare - Managementul s#259;n#259;t#259;#355;ii la animale.

Înv#259;mântul postuniversitar la distan#355;#259; const#259; într-o manier#259; planificat#259; de predare-înv#259;#355;are prin furnizare într-o ordine secven#355;ial#259; #351;i logic#259; de materiale informative, mai ales în form#259; electronic#259;, pentru a fi asimilate, f#259;r#259; a fi necesar#259; co-prezen#355;a cadrelor didactice #351;i a cursan#355;ilor într-un cadru adecvat de instruire.

Prin aceste studii postuniversitare se ofer#259; medicilor veterinari, afla#355;i sau nu în câmpul muncii, posibilitatea de a se specializa în domeniul managementului s#259;n#259;t#259;#355;ii la animale #351;i de a dobândi cuno#351;tin#355;e complementare necesare pentru ocuparea posturilor din re#355;eaua Autorit#259;#355;ii Na#355;ionale Sanitare Veterinare #351;i de Siguran#355;a Alimentelor.

Al#259;turat se prezint#259; disciplinele ce vor fi parcurse pe durata a trei semestre. Semestrul IV este rezervat întocmirii lucr#259;rii de diplom#259;.

Taxa de #351;colarizare este de 2000 lei pe anul de studiu, pl#259;tibil#259; în dou#259; tran#351;e.

Informa#355;ii detaliate pot fi primite de la secretariatul Facult#259;#355;ii de Medicin#259; Veterinar#259; Timi#351;oara, la telefonul 0256-277118 sau 0256-277008 #351;i prin Email de la: office@fmvt.ro

Disciplinele de studiu

Analiza de risc #351;i managementul crizelor în medicina veterinar#259;
Autorizarea, aprobarea #351;i certificarea veterinar#259;
Bun#259;starea #351;i protec#355;ia animalelor
Medicina veterinar#259; în agricultura ecologic#259;
Epidemiologie, statistic#259; #351;i prognoz#259; veterinar#259;
Farmacovigilen#355;a #351;i toxicovigilen#355;#259;
Inspec#355;ia #351;i monitorizarea producerii, prelucr#259;rii #351;i desfacerii alimentelor
Legisla#355;ie veterinar#259; #351;i drept administrativ
Managementul s#259;n#259;t#259;#355;ii efectivelor de animale
Medicina veterinar#259; legal#259;
Protec#355;ia mediului
Sisteme de garantare a siguran#355;ei #351;i calit#259;#355;ii alimentelor (ISO, HACCP etc.)
Trasabilitatea în medicina veterinar#259;
S#259;n#259;tate public#259; veterinar#259; (zoonoze microbiene #351;i parazitare)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Pt siguranta mea anumite detalii nu sunt corecte . Cele care nu au legatura cu situatia reala.
Nu cred ca are de-a face specializarea mea , sau statutul lui social , cu situatia de fapt.

Restul sunt un pamflet si tratati-le ca atare . Le-am considerat lucruri de umplutura.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

astea nu sunt reale, dar macar te-ai calutit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Cum o fi sa ajunga subiectul asta la " ce gatim astazi"
Sa sitesti atatea pagini doar ca sa dai de reteta aia de iepure........

+31

Da, daca puneati si reteta era total subiectul...mai invatam si noi cate ceva,asa ma duc " la bucatarie" ca sa nu deranjam autoare...
Oricum m-a distrat rau postarea cu iepurele, cum citeam eu asa pe diagonala ce s-a mai intamplat cat am fost cu copilu la plimbare....hop apare iepurele ... sunteti tari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

pai mai dahriana, dc nu sunt reale ci un pamflet, cum ai vrea sfaturi de la altii? pt fabulatii?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu am cautat pe net liste cu facultati de veterinara si cu toate specializarile de la medicina veterinara.
nu exista decat doctorat.
am mai gasit un master in domeniul animale de companie, care se face la spiru haret in bucuresti.

_

E ca-n bancul ala cu radio Erevan :
"Nu era vorba despre o masina de lux ci despre o bicicleta si nu i-a fost facuta cadou ci i-a fost furata. In rest stirea e 100% corecta."

S-ar putea ca problema fetei sa nu fie cea cu amantul ci ca ea de fapt sa aiba o problema cu mitomania. Ca specializare la veternara nu exista, iubitu' azi are 31, maine 28. Ea acum are job, acum e studenta, acum e medic...
Mie mi-e ca ori face mishto de noi si inventeaza idile ori chiar are o problema mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si pana la urma puneti reteta aia cu iepure sau nu?
Eu inca astept.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

ca nu's reale din motive de siguranta, pot intelege, da' problema e alta, de ce te-ai obosit atatea zeci de pagini sa ne convingi ca ar fi?!

ramiris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu am cautat pe net liste cu facultati de veterinara si cu toate specializarile de la medicina veterinara.
nu exista decat doctorat.
am mai gasit un master in domeniul animale de companie, care se face la spiru haret in bucuresti.

_

E ca-n bancul ala cu radio Erevan :
"Nu era vorba despre o masina de lux ci despre o bicicleta si nu i-a fost facuta cadou ci i-a fost furata. In rest stirea e 100% corecta."

S-ar putea ca problema fetei sa nu fie cea cu amantul ci ca ea de fapt sa aiba o problema cu mitomania. Ca specializare la veternara nu exista, iubitu' azi are 31, maine 28. Ea acum are job, acum e studenta, acum e medic...
Mie mi-e ca ori face mishto de noi si inventeaza idile ori chiar are o problema mare...

La care sa descoperim ca e mica de statura, blonda, grasa si cu cosuri peste tot si inca n-a avut ... la care o s-o mingiiem pe crestet spunind ca "lasa ca ai sa vezi ce fain e !"

Mergi la inceput