Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

am trecut si eu prin asta,numai k el nu era insurat cu respectiva si nu avea copii.acum suntem impreuna si avem un baietel care ne lumineaza viata.daca avea vreun copil cu fosta nici in ruptul capului nu as fi acceptat sa fiu cu el.un copil e o legatura pe viata intre doi parinti chiar daca sunt despartiti.eu nu as suporta sa stiu ca se duce sa-si vada copilul si se vede de fiecare data si cu ea.mi-as face tot felul de idei cu care probabil nu as putea sa traiesc la infinit.
gandeste-te bine ce vrei sa faci pt ca acel copil o sa aiba nevoie de tatal lui mereu,nu numai acum cand e mic.
daca doamne fereste m-as desparti de sotul meu nu as concepe faptul sa nu vina sa-si vada copilul,sa petreaca timp impreuna si sa-l ajute si financiar.nu l-as exclude sub nici o forma din viata copilului meu.
daca chiar il iubesti si crezi k e barbatul vietii tale si tatal copiilor tai mergi inainte daca tu crezi ca e ok,dar daca nu doresti nimic serios de ce vrei sa destrami o familie?si ce te face sa crezi k nu va face acelasi lucru si cu tine peste cativa ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

no pe bune ca e distractiv rau....ma ajuta si berile pe care le am la bord sa inteleg profunzimea postarilor ei, wow....cata profunzime profunda, wow....is uluita si ma si tavalesc de ras....cum isi da ea cu stangul in dreptul, cum isi da cu dreptul in stangul si cum se contrazice la fiecare postare.
eu am zis intotdeauna, ca sa minti (si sa nu fii prins, sa nu te contrazici, etc) tre sa fii fantastic de destept...sa tii minte ce-ai spus, cui ai spus, cand ai spus, cum, sa nu te anulezi ....eeee, chestii de memorie si desteptaciune, cade, nu e cazul....deci trag concluzia ca, masca asta afisata de 'femeie fatala' e de fapt ca sa ascunda faptul ca ea nu se cunoaste absolut deloc, habar nu are cine este, ce este, de ce poate si cat poate, ii e frica si de umbra ei si se agata cu disperare de ceva, acum e respectivul. sfarsitul il stim, ca doar asta e un cliseu pe care il traiesc cele ca ea. asta e, exista si fenomene din astea, nu e singurul, nu e unicul, nici primul si nici ultimul....deci Dhariana, nu esti unica, nu esti speciala si nici deosebita, no, no, tu poate crezi ca esti, de fapt afirmi, e, atunci demonstreaza-ti...ce faci tu acu si ce-ai facut pana acu sunt chestii pe care le fac multisoare femei pe planeta asta.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

am trecut si eu prin asta,numai k el nu era insurat cu respectiva si nu avea copii.acum suntem impreuna si avem un baietel care ne lumineaza viata.daca avea vreun copil cu fosta nici in ruptul capului nu as fi acceptat sa fiu cu el.un copil e o legatura pe viata intre doi parinti chiar daca sunt despartiti.eu nu as suporta sa stiu ca se duce sa-si vada copilul si se vede de fiecare data si cu ea.mi-as face tot felul de idei cu care probabil nu as putea sa traiesc la infinit.
gandeste-te bine ce vrei sa faci pt ca acel copil o sa aiba nevoie de tatal lui mereu,nu numai acum cand e mic.
daca doamne fereste m-as desparti de sotul meu nu as concepe faptul sa nu vina sa-si vada copilul,sa petreaca timp impreuna si sa-l ajute si financiar.nu l-as exclude sub nici o forma din viata copilului meu.
daca chiar il iubesti si crezi k e barbatul vietii tale si tatal copiilor tai mergi inainte daca tu crezi ca e ok,dar daca nu doresti nimic serios de ce vrei sa destrami o familie?si ce te face sa crezi k nu va face acelasi lucru si cu tine peste cativa ani?

Acelasi lucru care te-a facut si pe tine sa crezi asta cand ai luat barbatul altei femei .. ?!

Eu il vad barbatul ideal pt mine si vreau ceva serios cu el , dar nu ii pot promite ca o sa fie vesnic pt ca mi se pare absurd sa fac asa juraminte ...
Si am zis sa divorteze pt el nu pt mine , ca in caz ca o sa se incheie relatia noastra sa nu-mi reproseze ca a facut-o pt mine . Si nici sa am eu obligatia de a-l face fericit pt faptul ca eu l-am despartit.

O sa incercam o relatie cand va fi liber si sper sa mearga. Asta nu tine doar de noi . Si nu poti fi sigur 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

no pe bune ca e distractiv rau....ma ajuta si berile pe care le am la bord sa inteleg profunzimea postarilor ei, wow....cata profunzime profunda, wow....is uluita si ma si tavalesc de ras....cum isi da ea cu stangul in dreptul, cum isi da cu dreptul in stangul si cum se contrazice la fiecare postare.
eu am zis intotdeauna, ca sa minti (si sa nu fii prins, sa nu te contrazici, etc) tre sa fii fantastic de destept...sa tii minte ce-ai spus, cui ai spus, cand ai spus, cum, sa nu te anulezi ....eeee, chestii de memorie si desteptaciune, cade, nu e cazul....deci trag concluzia ca, masca asta afisata de 'femeie fatala' e de fapt ca sa ascunda faptul ca ea nu se cunoaste absolut deloc, habar nu are cine este, ce este, de ce poate si cat poate, ii e frica si de umbra ei si se agata cu disperare de ceva, acum e respectivul. sfarsitul il stim, ca doar asta e un cliseu pe care il traiesc cele ca ea. asta e, exista si fenomene din astea, nu e singurul, nu e unicul, nici primul si nici ultimul....deci Dhariana, nu esti unica, nu esti speciala si nici deosebita, no, no, tu poate crezi ca esti, de fapt afirmi, e, atunci demonstreaza-ti...ce faci tu acu si ce-ai facut pana acu sunt chestii pe care le fac multisoare femei pe planeta asta.

Macar nu consum alcool si scriu fara "beri la bord" . Pt o femeile berile astea la bord mi se par jenante.
Mai jenant decat sa fi amanta , mi se pare sa fi beata.

Mergi la inceput

ca sa vezi...mai mai mai, era sa cad pe spate. inca ceva la care te lamentezi si habar nu ai cu ce se mananca, of ce ti-e si cu fimeile astea care se dau perfecte. perfecto
vezi....in "betia" pe care mi-o atasezi mie nici macar nu fac greseli, nici nu ma contrazic si-s si coerenta..... mai, dar oare de ce????? oare sa fie ca sunt bine???? mult mai bine decat tine??????? oooo, daaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Emanouela, you've been told! Du-te la culcare!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Emanouela, you've been told! Du-te la culcare!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

n-am cum, is de garda "in lanul de secara". are copilul febra, deci trebe paznic, asa ca ce sa fac si eu, cetesc pe net

Mergi la inceput

si-o mai si jenez cu prezenta mea pe miss perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ema, imi pare rau sa aud de copilas cu febra. copilasul sa se faca bine repede.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Ema, imi pare rau sa aud de copilas cu febra. copilasul sa se faca bine repede.

_

VICTORIA

sarumana. cred ca de fapt is eu stresata de aiurea, dar prefer sa-l supraveghez....mi-a ajuns episodul de acum 3 saptamani cand am ajuns cu el la urgente, facuse laringita subglotica acuta....febra,, tuse, sufocare.....brrrrrr, asa ca am ramas marcata, tareee

Mergi la inceput