Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 10
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Domnul nu citeste topicul ! Stie doar ca scriu unde si in mare , raspunurile. ...Dahri... |
Si cum i-ai spus "raspunsurile"?
"Iubitule, nevestele spun ca tu nu vei divorta pentru mine, e adevarat ???"
sau "Iuliana, ma mai iubesti tu pe mine?" (asta e una clasica Divertis, tu poate n-o stii, ca erai mica)
http://www.lucamic.blogspot.com/
marius spune:
Eu mai am ceva nedumeriri asa de ordin personal. In 2008 aveai o cu totul alta opinie. Trei ani mai tarziu esti pe partea cealalta. Sandra Brown este copila micuta pe langa tine:
anul - 2008.
"Am observat ceva.
De fiecare data cand apare a 3`a persoana,iubita/sotia....renunta fara lupta.
Pai cum sa aruncam asa armele fara sa luptam pt ce am avut macar..daca acum nu mai avem.
Adica,ne dam batute in fata unei pipite care flutura de 2 ori din gene?
Macar sa-i dovedim armasarului ca respectiva a fsot doar o pasiune trecatotoare..Dar ideal ar fi,sa nu-l mai acceptam..sau depinde de relatie..Daca e casatorie sau nu,daca sunt copii la mijloc sau nu.
In loc sa ne luptam pt ce-i al nostru,renuntam in fata unei amante.
Barbatii oricum e prosti si se trezesc f tarziu ...atunci cand se dau cu capul desi se intorc."
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui marius Eu mai am ceva nedumeriri asa de ordin personal. In 2008 aveai o cu totul alta opinie. Trei ani mai tarziu esti pe partea cealalta. sandra Brown este copila micuta pe langa tine: anul - 2008. "Am observat ceva. De fiecare data cand apare a 3`a persoana,iubita/sotia....renunta fara lupta. Pai cum sa aruncam asa armele fara sa luptam pt ce am avut macar..daca acum nu mai avem. Adica,ne dam batute in fata unei pipite care flutura de 2 ori din gene? Macar sa-i dovedim armasarului ca respectiva a fsot doar o pasiune trecatotoare..Dar ideal ar fi,sa nu-l mai acceptam..sau depinde de relatie..Daca e casatorie sau nu,daca sunt copii la mijloc sau nu. In loc sa ne luptam pt ce-i al nostru,renuntam in fata unei amante. Barbatii oricum e prosti si se trezesc f tarziu ...atunci cand se dau cu capul desi se intorc." Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ei... intre timp s-a mai maturizat
Mik spune:
citat din mesajul lui emanouela las ca vei fi si senina, dar nu maine.....va rasari soarele si pe strada ta. aaaa, pai cum......nu ne dadeai pe noi cu var ca mirosim a sarmale, a ceapa si au mai stiu ce si ca oricum suntem lipsite de valoare, asta ai insinuat, nu ai spus direct si ca oricum tu esti net superioara si esti frumoasa, aranjata, cocheta, etc....tzatza de matza??? acu ce faci????ramai doar la statutul de draguta???? mai fata, vezi.....babe babe dar memorie avem, tu sigur nu mai stii ce-ai scris la cat de "aglomerata" esti in simtiri si contradictii, dar noi stim....sic sic sic. mi se rupe cum arati, poti sa fii atat de frumoasa incat sa-mi exciti si mopul, ai multe alte lipsuri care iti detroneaza frumusetea exterioara mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Te faci ca nu intelegi, ea e tzitza de mitza si modesta.
(si tu continui sa mirosi a ceapa si alte cele, eu miros fix in momentul asta a iepure cu sos de mustar)
Dahri, incearca sa iei o pauza si de la el si de la forum si sa-ti pui ordine in idei, ca ai mare nevoie.
simplyana_m spune:
Hahahahahhaha, Ema, ce tare ai fost! Tot la tzatza-de-matza m-am gandit si eu cand am citit "draguta"!
http://www.lucamic.blogspot.com/
emanouela spune:
citat din mesajul lui marius Eu mai am ceva nedumeriri asa de ordin personal. In 2008 aveai o cu totul alta opinie. Trei ani mai tarziu esti pe partea cealalta. sandra Brown este copila micuta pe langa tine: anul - 2008. "Am observat ceva. De fiecare data cand apare a 3`a persoana,iubita/sotia....renunta fara lupta. Pai cum sa aruncam asa armele fara sa luptam pt ce am avut macar..daca acum nu mai avem. Adica,ne dam batute in fata unei pipite care flutura de 2 ori din gene? Macar sa-i dovedim armasarului ca respectiva a fsot doar o pasiune trecatotoare..Dar ideal ar fi,sa nu-l mai acceptam..sau depinde de relatie..Daca e casatorie sau nu,daca sunt copii la mijloc sau nu. In loc sa ne luptam pt ce-i al nostru,renuntam in fata unei amante. Barbatii oricum e prosti si se trezesc f tarziu ...atunci cand se dau cu capul desi se intorc." Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
maris, nu e vb de opinie, e vb de memorie....mica tata, ea nu mai stie ce zicea acu 2 zile....ca s-a gandit ea la o pauza sa isi lamureasca in cap dilemele dar ii e frica ca distanta, ca interesul, ca o fi ca n-o pati, azi afirma ca ea stie tot, ca e ft sigura , etc, noi nu stim nic si nu intelegem....o fi de la mirosul de ceapa care ne invaluie
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
marius spune:
Pai in 2008 se batea pentru partener - "jos pipitele care dau de doua ori din gene" s.a.m.d. - pana aici toate bune. In 2011 este exact in situatia contrara. Pe mine ma frapeaza un pic. Atata tot.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
Te faci ca nu intelegi, ea e tzitza de mitza si modesta. (si tu continui sa mirosi a ceapa si alte cele, eu miros fix in momentul asta a iepure cu sos de mustar) Dahri, incearca sa iei o pauza si de la el si de la forum si sa-ti pui ordine in idei, ca ai mare nevoie. Mik. |
ba chiar put....a somon afumat, ca ficirmiu a vrut "pizza" si la el pizza inseamna si paine prajita cu unt si somon afumat....si ala pute de mori
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Dahriana spune:
citat din mesajul lui marius Pai in 2008 se batea pentru partener - "jos pipitele care dau de doua ori din gene" s.a.m.d. - pana aici toate bune. In 2011 este exact in situatia contrara. Pe mine ma frapeaza un pic. Atata tot. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Sincer si pe mine . Dar in 3 ani am mai vazut ceva poate .
Never say never ! Si faptul ca , o femeie chiar iti poate lua sotul , oricat ai lupta tu pt el .
Acum 3 ani eram ceva mai putin trecuta prin situatii de genul.
Iar referitor la datul din gene , in cazul asta nu a inceput cu dat din gene.
Elle_seb spune:
Deci dahriana, care esti tu, cea din stanga sau cea din dreapta?
http://imageshack.us/f/24/racheluchitelvselinnore.jpg/