nedumerire mare..raspundeti urgent..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fata a zis clar ca a luat pilula de a doua zi. Eu zic sa nu o mai felicitati, nu cred ca asta isi doreste.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mruxandra spune:

va multumesc mult petntru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mruxandra spune:

asa e Laura...din pacate nu asta imi doresc.nu e momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ruxandra, daca e, lasa-l,ca e trimis de Dumnezeu!
intra la aspirante sa vezi cat se chinuie femeile sa faca un bebe.

sora mea a facut 2 avorturi si se chinuie de ani sa faca un bebe.

e o viata in tine si are dreptul sa traiasca.il iubesti deja ,fara sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icatoria spune:

ruxanda asa zisesem si eu ca nu e momentul facusem o criza de nervi cind aflasem dar acum bb are deja 4 luni si nu imi pot inchipui viata fara ele este tot pentru ce traiesti tu... mult noroc si sanatate orice ai hotari tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu cred ca e ok sa continuati cu sfaturi despre cum sa tina sarcina atat timp cat nici nu e sigur ca e sarcina, nici nu stiti in ce situatie se afla. Intrebarea nu era "sa tin sarcina?" ci daca e posibil sa fie sarcina. O vorba spusa intr-un moment nepotrivit poate face mai mult rau decat bine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu mai poate pune omu' o-ntrebare simpla ca vin presupunatori, persuaderi si exemplificatori peste el.
asa cum multe persoane isi doresc copii, tot asa multe persoane nu-si doresc copii. asa cum multe persoane isi doresc cu ardoare sa aiba un copil si lupta pentru asta, tot asa multe (sau chiar mai multe) persoane isi doresc sa nu aiba sau sa nu mai aiba inca un copil si lupta sa nu se (mai) intample asta. si nu inseamna ca dorintele unora sunt mai legitime (sau mai putin legitime)decat ale altora.
adica asa cum ar fi complet deplasat/cinic/oribil sa trimiti o aspiranta sa citeasca subiecte despre contraceptie "vezi cat se chinuie altii sa nu aiba copii, tu ai asta gratis, ce-ti bati capul cu copiii", tot la fel de deplasate sunt si sfaturile inverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Eu nu zic nici felicitari, nici nefelicitari. Da, poate fi sarcina. Si pilula de a doua zi se ia dupa niste reguli care, daca nu au fost respectate...

O singura parere am: daca e sarcina si decizi sa o pastrezi, spune-i medicului ca ai luat pilula de a doua zi. E important.

Sper ca totusi e alarma falsa! Fa-ti oricum BetaHCG, e ieftin si sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Parca o fata,de aici,de pe forum,a ramas insarcinata,desi luase pilula de a doua zi.Si parca fetita ei se nascuse cu probleme.Acum,eu nu vreau sa te sperii,dar sper sa iei cea mai buna decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Se poate test pozitiv si in lipsa sarcinii. Mi s-a intamplat personal. Sper din tot sufletul sa NU fie sarcina, daca nu ti-o doresti.

Mergi la inceput