Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 13
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Alena si Natalia! Sa cresteti mari si sanatoase! La Multi Ani Mihaela! Sa ai parte de multa dragoste din partea baietilor tai! Multumim de cinste si sa aveti 3 zile de vis! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriem si noi cu mult drag!!!!
myky791 spune:
buna ziua.
ce mai faceti mamici de pufi? pufii sper ca sunteti bine sanatosi.
am intrat sa deranjez si eu cu o urare, d efapt doua am vazut mai sus
LA MULTI ANI ALENA!
LA MULTI ANI NATALIA![RED]
MULTA SANATATE, SA LE ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII![BLUE]
[GREEN] LA MULTI ANI MICKI MICA! MULTA SANATATE, FERICIRE ALATURI DE FAMILIE SI CAT MAI MULTE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE![GREEN]
_
[red]SOACRA [blue]CU DOUA NURORI
nyny spune:
La multi ani Alena si Natalia !!!
Larisel, sa-ti traiasca gemanutele frumoase, sa fie sanatoase si sa iti aduca numai bucurii.
La multi ani Micki !!!
Sa fii sanatoasa, iubita si sa realizezi usor tot ce iti propui in viata! Multumim de cinste.
Sa petreceti frumos...
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
LMA micki_mica!
Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Va multumesc tuturor pt incurajari si urari... Va las si o cinste micuta... bombonele de ciocolata belgiene sub forma de fructe de mare si un paharel de 7up!
Sondaj de sezon
Ruxita spune:
Gemanutzele Alena si Natalia La multi ani si multe bucurii! O copilarie ferita alaturi de tati si mami!
(ma intrebam ieri pe 8 daca nu cumva e ziua lor, ceva-ceva tot retinusem eu, sa ne traiasca fetele tziitoare de minte!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Micki, multa sanatate tie si lui Kiti si un an mult mai bun! Si multa dragoste din partea baietilor tai!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mire ...Pai sa ne spuna mamicile care lucreaza si cele care nu au cu cine lasa copilul ce prefera. Ana il poate lasa cu soacra. Ruxita? Ela scapa mai devreme in timpul saptamanii sa il lasi pe Kay cu ea sa ne vedem pe la un 17, 17:30 asa ca data trecuta? Eu ma conformez la ce se decide. Sa ne vedem undeva in centru sa ajunga toata lumea, nu? de Yannis |
mie imi convine manusha Afi... voua?
tomaca spune:
Buna dimineata,
Stiam eu de ce am mancat cateva bucati de placinta dis-de dimineata. Azi e PARTY !!!!
La multi ani Natalia !
La multi ani Alena !
Larisel sa-ti traisca Pufuloasele
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela NEATZA FETILA... haideti la coffe.... wow miew, wow.. ..vad caerai fresh cam la acelasi ore ca si mine noaptea trecuta... pai cred ca sunt caninii...si la noi la fel...cred ca episoadele cu nemancatul & co....de acolo i se trage...ii vad pe ambii de sus gata sa iasa...asa ca..ma mai astept la continuari... oricum...sorrry...te inteleg perfect... eu ... aseara eram atat de obo ca mi se facea rau..jiji nu adormea...ta-su...imi facea propuneri ....( indecente pt cum ma simteam eu)....cred ca am adormit inaintea lui..dar l-am mutat...si-am picat efectiv ca lemnul... nu stiu ce sa zic referitor la discutiile voastre despre siecs si viatza sociala...cert e ca si eu parte din club....inclusiv cu lipsa apetitului...nu stiu daca e normal...sau daca asta e cursul vietii...daca e de vina faptul ca atributiile noastre au crescut sau ca dragostea pt copil e mai mare decat orice... nu stiu daca viatza socialaar imbunatati cu ceva...ma ganesc ca totusi am oa oarecare viatza sociala...dar ce-i drept nu-i inclusc si JM in asta. da...cred ca ne-am dezobisnuit sa iesim in 2...habar n-am ce trebuie facut... referitor la intalnire...stiti ca eu vin, daca se poate... ptmine e multmai usor sa fie in timpul prg de lucru...pot pleca oricand...dupa...tre sa ramana JM cu jm...si e putin catastrofal pt el...DAR ....daca pot indiferent la ce ora se stabileste...eu vin... si sper sa nu mai vina lorex & co ( aka...toata slabaturile) sa mor acolo de ranza, da????? azi o vecina de-a mea care e actrita are o premiera asa ca merg diseara la teatru si iar raman baietii singuri..sa se mai imprieteneasca... gata...sa aeti o zi superba Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
aka o slabatura in devenire sunt si eu! sa nu mai vin...???
tomaca spune:
La Multi Ani Micki
Sa ai o aniversare frumoasa
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun