Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

La multe lunite bebelusilor:
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
TUDOR-ANDREI de Ilida
si NATALIA de anca-28
La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui, multa sanatate tuturor si o seara minunata !
Multumesc celor care s-au gandit azi la noi, cand avem cinci lunite.
Al meu bebe doarme bine, eu procedez ca Ramona, ii dau ultimul biberon seara dupa zece, si mai sta treaz pana pe la unspe, dupa acre doarme dus pana dimineata la sapte.
Pe mine ma mai trezeste fetita, dar asta e alta poveste ...
Curand avem vizita la pediatru, si vedem cum sta treaba cu diversificarea pe care trebuie sa o incepem curand. Noi avem un robot pentru suc, la fetita aveam un blender pt piuree dar nu mai merge asa ca m am gandit sa achizitionez robotul de la BEABA Babycook, care incalzeste, fierbe, mixeaza decongeleaza, cu decongelatul nu prea am avut treaba pt ca i-am facut zilnic papita
In privinta alaptatului, nu alaptez din motive de sanatate, dar si eu sunt pro pt cine poate, e cel mai bun pt bebe. Sotul nu e nici pro nici contra alaptat sau lapte praf, nu se baga pur si simplu, e decizia mea si doar a mea.
Miha, nu stiu cum sa te ajut, imi pare rau ca iti este atat de greu si te inteleg cu noptile nedormite, eu le am din alte motive, si eu reactionez urat la stress si oboseala. Incearca sa te odihnesti cand doarme ea, sunt sigura ca diversificarea inceputa o sa iti fie mai usor, si Imi va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Pro alaptat sunt toate mamicile, nu cred ca exista vreo mama care sa nu recunoasca beneficiile alaptarii pentru copilul ei.

Am alaptat exclusiv 4 luni, de la 3 luni insa copilul meu plangea MEREU, am spus ca sunt colicii, ca e nebotezat, l-am dus la controale. Un singur lucru nu vroiam sa accept si anume ca el nu se mai satura doar cu laptele meu. A trecut O LUNA de zile de chinuri nu pentru mine ci pentru el care era mereu obosit, marait si nesatul desi eu alaptam la cerere....la 2 ore ZI SI NOAPTE, pana sa accept ceea ce deja era foarte evident.

M-a durut sufletul ca a trebuit sa introduc LP dar mai tare ma durea vazandu-l cum era. Schimbarea a venit imediat, copilul a devenit altul peste noapte la propriu.

Faptul ca i-am dat LP nu inseamna ca nu as face orice pentru copilul meu.

Nu te sfatuiesc nimic Miha, tu vei face cum crezi de cuviinta si cum vei simti insa indiferent ce decizie vei lua nu te va face mai putin mama pentru Imi a ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

MihaH sper ca ai reusit sa te odihnesti.
In rest la toate mamicile cu bebelusi care se trezesc des noaptea multi pentru ca si eu stiu ce inseamna asta de la Paula, si intr-adevar co-sleeping rezolva partial problema cu oboseala. Partea buna e ca trece aceasta perioada.

Acum despre noi: infectia noastra la ochisor e cu stafilococ auriu asa cum banuiam , si nu e sensibil la niciunul din cele doua antibiotice pe care i le-am dat. Maine avem programare la medic sa vedem ce o sa ne dea.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Pro alaptat sunt toate mamicile, nu cred ca exista vreo mama care sa nu recunoasca beneficiile alaptarii pentru copilul ei.

Am alaptat exclusiv 4 luni, de la 3 luni insa copilul meu plangea MEREU, am spus ca sunt colicii, ca e nebotezat, l-am dus la controale. Un singur lucru nu vroiam sa accept si anume ca el nu se mai satura doar cu laptele meu. A trecut O LUNA de zile de chinuri nu pentru mine ci pentru el care era mereu obosit, marait si nesatul desi eu alaptam la cerere....la 2 ore ZI SI NOAPTE, pana sa accept ceea ce deja era foarte evident.

M-a durut sufletul ca a trebuit sa introduc LP dar mai tare ma durea vazandu-l cum era. Schimbarea a venit imediat, copilul a devenit altul peste noapte la propriu.

Nu te sfatuiesc nimic Miha, tu vei face cum crezi de cuviinta si cum vei simti insa indiferent ce decizie vei lua nu te va face mai putin mama pentru Imi a ta .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Pufi, imi amintesc perfect de momentele astea ,stiu ca veneai si ne spuneai. Povestea mea e identica cu a ta in privinta asta. As fi facut orice sa il fi putut tine cat mai mult timp doar pe laptele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

ffffffff bine spus.
pare rau ca sunt probleme miha, dar sunt 200% de acord cu ce a spus pufi.
te sfatuiesc asa cum am sfatuit-o la momentul respectiv si pe ramona. ia TU o hotarare pentru copilul TAU si asumati-o.
sorry, pareri pe forum putem sa dam pana maine dimineata si pro si contra si oricum or mai fi.
pana la urma fiecare mama decide in dreptul copilului ei pentru ca ea va trebui sa suporte consecintele deciziilor proprii.
e f usor din afara sa spui "trezeste-te la fiecare ora, daca eu pot trebuie sa poti si tu". uite, ca, din cand in cand, in practica, nu e chiar asa. e f usor sa spui mai apoi sa fii mereu calma si blanda, cand, cateodata, om fiind, le lasa efectiv nervii si puterile.
na, asta-i parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

INTREBARE:vreau sa fac niste paste cu pui si smantana,dar reteta contine si 100 ml vin alb,care se fierbe pana scade,oare pot sa pap???ma gandeam ca prin fierbere se evapora alcoolul...ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salut...

N-am idee ce e cu ciondaneala (adica am ceva idee da nu ma bag) , dar Mady, cred ca poti pune...fierba, scade, banuiesc ca nu e 100 ml la portie ci e la tot..Eu as papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Miha, eu nu am ce sfat sa iti dau, nu am nici cea mai vaga idee ce decizie as lua eu in locul tau! Incearca sa te linistesti si sa te gandesti la voi 2 si cum puteti sa rezolvati impasul asta... Oricare decizie o vei lua, tu stii ca o iei pt amandoua, asa ca stai linistita si fa cum crezi/ simti ca e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Oana, ce printesa avem noi acolo... e superba piticutza ta, pur si simplu...imi vine sa ii pap falcutzele, si ..tot..Ma lasi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

INTREBARE:vreau sa fac niste paste cu pui si smantana,dar reteta contine si 100 ml vin alb,care se fierbe pana scade,oare pot sa pap???ma gandeam ca prin fierbere se evapora alcoolul...ce ziceti???

Mami de Razvan si Rares

se evapora alcoolul asa ca....pofta buna!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput