FIV Europa(50)
Raspunsuri - Pagina 22
gabryela18 spune:
Multumesc Balanta. Nu am facut niciodata analizele ATPO , FT3 si FT4. Daca imi spui in ce zile trebuiesc facute merg si le fac si pe astea. Din fericire am de la servici 2 carduri la clinicile de mai sus si pot sa fac f multe analize gratuit. Ms
balanta_tm spune:
In orice zi de ciclu poti face analizele astea. Daca tot mergi si le faci, fa si antiTG (asta se numeste anti tiroglobulina).
aadina spune:
Balanta ma gandeam asa, nu stiu daca logica mea e buna. Probabil multe din ciclurile mele sunt fara ovulatie. Asta face ca progesteronul sa fie mic, si a determinat hiperplazia. Probabil ca asta s-a intamplat si luna trecuta, cand progesteronul a fost 1.97 si asta ,implicit, a facut ca estradiolul sa fie mare luna asta. O fi buna logica?
Foarte mult mi-a placut de cei din Cehia, de la farmacie. Au zis ca mi-au trimis pachetul. Tu ai platit direct de pe card? sau le-ai virat prin banca?
gabryela18 spune:
Din pacate mi s-a terminat ciclu, caci maine mergeam sa fac analizele. Nu pot decat sa le las pt luna urmatoare Multumesc.
balanta_tm spune:
aadina, nu stiu ce sa zic de rationamentul tau. Mie progesteronul ala al tau mi se pare dubios de mic pt faza luteala . De aceea as zice ca tu ai nevoie sa faci progesteron injectabil incepand cu ET, plus Utro ce il vei primi de la Sibiu.
Eu Agolutinul l-am platit prin transfer bancar. Dar in mod cert este ok sa platesti si cu cardul.
balanta_tm spune:
gabriela, analizele legate de tiroida de care am vorbit mai sus, le poti face in orice zi din luna; ele nu depind de menstruatie.
gabryela18 spune:
aaaaaa, sunt praf. ai zis tu in orice zi de ciclu :D si eu am zis, gata nu e luna asta. sunt . ms mult!