FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabryela18 spune:

Multumesc Balanta. Nu am facut niciodata analizele ATPO , FT3 si FT4. Daca imi spui in ce zile trebuiesc facute merg si le fac si pe astea. Din fericire am de la servici 2 carduri la clinicile de mai sus si pot sa fac f multe analize gratuit. Ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

In orice zi de ciclu poti face analizele astea. Daca tot mergi si le faci, fa si antiTG (asta se numeste anti tiroglobulina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta ma gandeam asa, nu stiu daca logica mea e buna. Probabil multe din ciclurile mele sunt fara ovulatie. Asta face ca progesteronul sa fie mic, si a determinat hiperplazia. Probabil ca asta s-a intamplat si luna trecuta, cand progesteronul a fost 1.97 si asta ,implicit, a facut ca estradiolul sa fie mare luna asta. O fi buna logica?

Foarte mult mi-a placut de cei din Cehia, de la farmacie. Au zis ca mi-au trimis pachetul. Tu ai platit direct de pe card? sau le-ai virat prin banca?

Mergi la inceput

Din pacate mi s-a terminat ciclu, caci maine mergeam sa fac analizele. Nu pot decat sa le las pt luna urmatoare Multumesc.

Mergi la inceput

aadina, nu stiu ce sa zic de rationamentul tau. Mie progesteronul ala al tau mi se pare dubios de mic pt faza luteala . De aceea as zice ca tu ai nevoie sa faci progesteron injectabil incepand cu ET, plus Utro ce il vei primi de la Sibiu.
Eu Agolutinul l-am platit prin transfer bancar. Dar in mod cert este ok sa platesti si cu cardul.

Mergi la inceput

gabriela, analizele legate de tiroida de care am vorbit mai sus, le poti face in orice zi din luna; ele nu depind de menstruatie.

Mergi la inceput

aaaaaa, sunt praf. ai zis tu in orice zi de ciclu :D si eu am zis, gata nu e luna asta. sunt . ms mult!

Mergi la inceput

Va invit la capitolul 51

Mergi la inceput