Strugurasi de sept-oct 2011 **12*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Haideti sa va arat cum povestim noi, cand suntem singurei acasa.

La o poveste cu mami
http://www.youtube.com/watch?v=lYVdkilEvtk

Scumpic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

May pe unde te-ai pierdut mami?

Lali?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

marryan ce textura are¿ de chec¿

lena mi s-a zbarlit coama cand am citit...nu ma bag pe blogul ala cu alex, n-am de gand sa-i fac trafic asa unei animale

Noa adoarme la mine-n brate, ori pe umar, dupa ce-a ragait, ori leganata, mai rar adoarme in carut nemiscata.Noaptea de multe ori sfarseste cu mine-n pat. Noi de cateva luni bune suntem in formatie 2+2, adica paco cu Dani la noi in dormitor, iar eu cu Noa in dormitorul copiilor. Viata conjugala unde¿¿¿ pe coridoare, daca cumva ne intalnim noaptea la 3 intre scutec si scutec

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

Dbunny, extrasul e dintr-o carte, tipa de pe blog critica acea carte, chiar sugereaza sa fie interzisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

uite un link despre vaccin azi l-am primit si eu:
http:// foaienationala.ro/vaccinarea-copiilor-nu-obligatorie-nici-la-noi-nici-ue-adevarul-despre-vaccinuri-spus-de-profesor-dr-pavel-chirila.html

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bunny.. noua ne vin socrii , oricum nu fac nimik bine, macar ii inchid gura ca stiu gati..
E ff fain avatarul nou , si protagonista of course..
Daca tusesti porti masca cand stai langa Noa? mama m-a zapacit ca sunt inconstienta si imi imbolnavesc fata ( ma paste raceala)

Anca .. la noi doarme somnul de noapte in pat la ea, o pun treaza dupa masa.ma striga decateva ori si adoarme, somnul de dimineata de 30 min il adoarme singura cu degetul in gura, somnul lung de 4 ore, fie in carucior afara, fie in masina.., de nu iesim asfara nu doarme decat 2 somnuri de 30 min toata ziua..
f tare faza cu placerile de facere/crestere... eu nu am inca curajul sa o las singura..

Hayat.. , trecem si peste o amarata de masea..ma bucur ca s-a desteptat sotu , mai trebuie ciomagiti uneori..pe mine ma cheama la pachet cu micuta, am zis ca incercam in weekenduri..
cu bubitele albe nu te pot ajuta..
E total piciul.. si seamana cu tine

trebuie sa mergem la ofta mai repede, eu sunt in butoi, ca pe langa masele, cap, gat, nas ma doare sufletul ca incerc sa nu vb mult cu ea.. sa nu o racesc.. asta e marea durere..

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

wow fetele, ce de ati mai vb

alayna, sper ca tea-ia mai linistit

Marryan, e vis sa ii iau si eu lui Ayu colacel, el la baita deja da din picioruse si stropeste toata camera, si rade..e incantat de apa, cred ca i-ar palcea trarwe mlt,chiar as vrea sa il vad in cada mare cu colacel; ai fost tare cumintica, ce cadou frumos de la mosu

Sei, foarte tare cu scoica; se mai intampla si d;astea na..eu eram in magazin dupa blugi,sie ra magazinul super mare, baiatul era cu mine in carut, tati se utia dupa ceva, nu er alnga noi, eu am vazut niste blugi,am lasat carutul in mijlocul magazinului, si am uitat de el, ma intalnesc cu indi prin magazin,si ma intreaba, baiatul????? aoleo, baiatul...ne-am dus intr0-un foc amandoi si era tot acolo, nu bagase nimeni de seama..; moaaama, ce de mancaruri buen faci..cu parul, nu ii cade lui,dar ins hcimb ma trage pe mine de par si ramane cu firele mele intre degetzele..

Anca_toma, imi pare sincer rau de povestea ta:((; degwetel?????asta mic si-a descoperit de vreo doua sapt degetele,si cred ca sunt tare gustoase,ca isi scoate singur suzeta din gura ca sa-si bage degetele, nu mai situ ce s aii fac, tot timpul e cu degetelel in gura..de dormit,eu il pun in patut, gongane acolo pana adoarme, iar in timpul zilei, de obicei trag si eu un pui de somn langa el,dormim amandoi fata in fata si e asa udlce..

Nanna, multumim frumos,da,e tare haios, e distractia noastra

Jade, hai ca stii si tu ca totul o sa fie bine, altfel nu are cum ;cat despre cuc, decalotarea am inteles ca nu este buna..sa il lasi pur si simplu ( noi ne gandim la circumcizie, nu din motive religioase,cat din motive de igiena si sanatate )

LenaC, tare banc

Mtza, deci incepeti o noua viata in Campina, sa va buvurati din plin ( am citit tot )

Noi am fost azi la dr de fam, are 61 cm si 6350 gr...a zis c aecopilul ei preferat ca-i foarte cuminte, la ea rade cand il masoara...si m-a ingrijorat un pic, auziti ca s amergem cu el la buc pt ochisor, stiti c alui nu i-a mai trecut, plus ca ii curge si ceva galben,i-am facut tratament da rdegeaba,si ea a zis c aiaici in pitesti nu are unde sa ma trimita..uff, o sa mai icnerc totusi la o clinica particulara,sa vedem,daca nu, la bucuresti...

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor de astazi ( dau si io de baut )

Mergi la inceput

Anca, off citisem si eu articolul... don't remind me :((((
Noi joi avem vaccinul si sunt terifiata, drept sa iti spun. Voi tot asa v-ati simtit la vaccinul de 2 luni?

Sei , ar fi bine sa porti masca, zik eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Hayat, e demential Razvanel,super dulce
Nu stiu de ce mi s-a dus semnatura prea jos si ocup o pagina intreaga la un post:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Zubi tare faza cu indi,,baiat...unde-i baiatu...

Fetelor voi le puneti la bebei caciulita pe cap in caasa?
A mea are parul lung sia inceput sa transpire.Am lasat-o fara caciulita de 2 zile.procedez bine?

A mea seara dupa ce papa pe la ora 10 sau 8 cand facem baita se culca la ea in patut singurica.Daca este mai agitata ii pun suzeta si gata Dimineata la 5 -6 o iau cu mine in pat si dupa ce papam ne culcam amandoua si apoi ne trezim pe la 9 mai gangurim ne mai jucam.Dar tot singurica doarme. Ori cu suzeta ori fara.Ziua ii place sa stea in pat si eu sa-i bag titi in gurita si sa pape asa de jos.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

zubi , La Multi Ani !
petrecere frumoasa

_

de T 3+

Mergi la inceput