Strugurasi de sept-oct 2011 **12*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

May - in poza nu se vede nicio urechiusa clapauga...Oricum, avantajul e ca fiind fetita se rezolva cu par lung . Din pacate caciulita/bentita etc nu cred ca ajuta daca gena vrea in alt fel!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

daca mai vorbiti de kilograme ma deprim rau de tot. mai ales cand va aud de 60 de kile. pai eu am 15 mai mult. deci daca vreti sa ma aveti pe constiinta...

merci fetelor pt pupici si incurajari. azi sunt un pic mai bine cu toate ca pitica urla de o ora. e pe la mamaie. mananc si o iau in primire...

noi avem o urechiusa clapauga si vad ca nu se indreapta deloc. eu de aia o mai tin cu caciula. noaptea intotdeauna, ziua nu ii pun totdeauna.
bentitele ii sunt mici ca are capul mai alungit fiindca a fost pelviana si o strang...
am zis ca pun o bucata de elastic la una dar am tot uitat...

mikka, ce grasuna ai! hai revino-ti in fire

ce ma enerveaza barbatii astia care isi comenteaza nevestele dupa nastere. mai ales cand ei au burta si cand chiar nu e vorba de nesimtire la ele... eu am un sot gigea. foarte rar mi-a batut apropouri cand am sarit calul. ma refer inainte de a fi insarcinata.
si nu am fost o subtirica de pe la 30 de ani, ca atunci am inceput sa ma rotunjesc...

...........................................
mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011
..........................................
zebraroz.ro

May pt urechiusa mai ales acum k flexibilitatea la bebitza e maxima trebuie sa ii pui o bucatica de banda (leocoplast)care sa sustina bine urechea si peste o caciulita pt o per de timp.

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu de vreo 2 zile sunt la regim: ara dulce si fara paine. doar mancare gatita si fructe la greu. carne la gratar si ciorbe multe. sa vedem cat ma tine. am de dat jos 10 kg

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Neata fetelor si Sarbatori Fericite...
Eu incerc sa imi revin dupa botez sunt foarte obosita...
Cum a fost la botez? Super bebei mei de fapt Luca si Mathias au fost foarte cumintei au plans un pic cd i.a bagat in cristelnita si in rest au adormit pana s-a terminat toata sluja...La restaurant au stat frumos la poze pt cine si-a dorit o amintire cu printisorii mei si cand a inceput muzica au adormit instantaneu doar sa pape s-au trezit si i.am dus sus in camera si in rest pana la 1a.m. au stat cu noi si apoi i.am dus in camera k deja se facute prea mult fum de tigare...A fost foarte frumos, o sa share uiesc poze de la botez dar nu le am inca...In rest piticii mei sunt ok au fost un pic fornaita dupa baita de la biserica dar au inceput sa isi revina si lui Mathias ii curge un ochisor i.am luat niste picaturi Nettacin in rest mai avem putin si facem 3 luni yupiii...Acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris voi in cap anterioare sa recuperez
Pupam

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Mi a ajuns slingul! Iuhuuu

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

da e un antipatic scumpul meu sot dar na i-am zis ca daca vrea nu ma alaptez(in gluma bineinteles)si apoi tin cura si gata, bineinteles ca tot eu am iesit rau ca na cum sa nu mai dau lapte la copil, deci am atins coarda sensibila si gata.Oricum cred ca inca nu e dispus sa renunte la noile titi, prefera sa nu se uite la colacei, care ca sa nu ma mai stresez nici nu sunt asa de mari am doar 3 kg de slabit. Dar de la alaptat am o pofta infinita de dulciuri , eu care nu puneam gura pe ciocolata ca nu imi placea(om anormal).De fapt cred ca ii este frica ca o sa ii mananc toate dulciurile din casa el fiind un mare pofticios cand e vorba de duciuri.

Acum fetelor cu bebici mai mari e posibil sa inceapa sa ii creasca dintisorii la varsta asta. Iancu e fff moftoros de cateva zile, si isi tine puminisorul fff mult in gurita sa se linisteasca, cate o data il baga asa de tare ca isi face greata, si nu e ca ii ieste foame de mancat manca normal iar cand are criza lui de pumnisor daca incerc sa ii dau titi plange vrea manuta innapoi in gura.
E posibil sa fie dintidorii sau doar e indragostit de punisor.

ps. si suzeta o uraste mai nou isi face greata o scuipa si soc baga iar pumnul.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

asta ca sa radem putin:

Mama soacr#259;, cât stai pe la noi? - Cât sunt primit#259; cu drag, fiule… - Ce p#259;cat! Nici m#259;car la o cafea nu stai?

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Ionela, ce se intampla daca bb prefera mai mult un anumit san. a mea suge mai mult la stangul, la dreptul o pun noaptea si cand mai doarme ziua...incerc sa o pacalesc. scade lactatia la sanul unde suge mai putin?

Fetele, cand va aud cu bbei de peste 5 kg la 2 luni incep sa imi un semne de intrebare. fiica mea e din aceeasi categorie cu a lui rach: balerina din scutece..mie daca imi ia minimul pe luna ...500 gr sunt multumita. nu concep sa ii dau lp sub nicio forma.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multe lunite Maia si Flavius

seidana , lena , imi pare tare rau ca sunteti asa racite
eu cand sunt racita , pe mine ma repara sigur si repede sirop Plantusin de la Fares
ma mai ung pe frunte , gat , nas , cu unguent mentolat VapoRub
plus ceai , lamaie , miere , stiti si voi
la mine au efect toate astea , medicamente eu nu iau , cel mult paracetamol daca fac febra

may asa face si fimiu , cum zici tu de bea
dar ieri si astazi pana acum , a fost bibelou
ptiu ptiu sa nu l deochi

nana , ce marca de lapte papa inez ?

anilansa , dar 900 gr/luna este ff bine !
crezi ca sunt creati dupa vreun tipar sa ia in fiecare luna la fel ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca si al meu isi suge pumnii intr o veselie
i s au inmuiat , s au facut asa cum se fac cand stau mult in apa
si el isi scoate suzeta ca sa si bage pumnii
dintii nu cred ca i dau ca l am controlat si nici urma de asa ceva
tare bancu' cu soacra

_

de T 3+

Mergi la inceput