Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tot eu: parca Vladis si Daria ?

Carpatina, sincere condoleante !

Valentina, felicitari, si tie ca te descurci excelent, si copiilor pentru rezultate !

Rox, cum mai e buba ?

Andries, mai mult gestionare de la distanta, mult mai putin decat voiam.

Erina, sanatate multa !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Fiinca m-a trezit Cristi la 6 am avut timp sa pregatesc o pentru voi....asa ca o barfa mica pentru azi, unde ati disparut toate????

Anisia spor la dopsit, stai cuminte si intra mai des pe aici sa stim cum este fratioara lui Yannis....chiar daca nu mai suntem la odisee, noi suntem aici.

Papanash, sanatate lui Adi, imi pare tare rau ca aveti probleme, prietene mea l-a operat pe baietelul ei de polipi in toamna, dar nu s-a vazut nici o schimbare, tot asa des raceste, iar el la fiecare raceala face ottita, singurul lucru bun a fost sa doarma mai bine.

Se vede ca eu mai sunt in vacanta....asa ca va mai pasuiesc cu strigatul catalogului...

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Papanash da Daria e operata. Mai mult ar trebui sa il pregatesti pe el pentru operatie desi la polipi e mult mai usor decit la polipi+amigdale. Va fi greu si pentru tine, cit e puiul anesteziat si sub operatie, apoi cind se trezeste e momentul cel mai dificil pentru ca are dureri...dar poate fi nesperat de usor desemeni...

Incerc sa caut postul meu. E din saptamina urmatoare 3 mai 2011.

Eu recomand pe profesorul Gheorghe. Face la Sanador si Apolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash uite:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163477&whichpage=12

Si pentru ca nu am mai facut-o de mult va dedic, ceva usurel acum pe radio Zu

http://www.youtube.com/watch?v=n04QxFMQpZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Unde sa fiu? La munca. Sunt deja obosita, noroc ca acasa s-a mai incalzit ca m-am consumat prea tare cu centrala cu pricina. De fapt nici nu imi amintesc daca va povestisem...dar nah, a trecut.

Au trecut si bubele de la mana, mai am niste coji uratele si usor dureroase, dar e un nimic acuma.

Piticii sunt bine mersi la Bran, schiorul Andrei a facut prima lui coborare de la Postavaru. Si e tare de mandru ca de acum incolo o sa mearga si el de sus cu tati si Alex, fara instructor (asta ramane de vazut).

Eu tot cu kilele in plus si de doua zile nu reusesc sa declasez procedura dieta, dar azi sper sa merg la sport (Erina de acuma de vedem pe acolo, mai ales ca am ceva planuri de antrenamente la alergari).

In rest doar munca, nu prea am timp. Dar pentru cele care au timp si chef de citit (vezi Annisia), va puteti delecta cu subiectul de la Psi - Nevoile mamei vs nevoile copilului. Interesant de citit...fara implicatii, doar asa ca observator.

Sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Vale,clubul vostru e Dance Fever?Bravo Alexandrei pentru performan#539;a,si bafta cu vreun potential partener,si un sfat,daca vrei sa tina perechea considera-l ca si copilul tau, copii au nevoie de comunicare nu doar in sala de dans, atunci perechea rezista mult timp,a da si parintii jjoaca un rol important in evolutiia lor sportiva!bafta si mult succes in viitoarele competitii, daca e clubul de care cred ca e vorba, atunci sigur va intra repede si in concurs!
Roxana,sanatate!
Cecilia,mi-au placut mult pozele voastre,Cristi e un bravo!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Alina, da despre el este vorba. Cum spuneam nu stiu cat de cunoscut este, insa eu sunt multumita. Ieri a fost extraordinar. Alex a dansat incontinuu 3 ore, cu o pauza de doar 10 minute. Este adevarat ca la sfarsit era ff obosita, a dormit neintoarsa. Chiar ieri vorbeam cu o colega de club, nu vreau sa o fortez (e adevarat ca orgoliul meu de parinte va fi gadilat), daca poate bravo ei, daca nu, sunt multumita macar ca nu bate maidanul in spatele blocului si isi formeaza o educatie. Si Andrei s-a descurcat onorabil, lui Florin instructorul ii place foarte mult de el, de cate ori il vede zice ca este Fane, in miniatura.(Stefan, este un baietel de vreo 6-7 anisori, dar foarte talentat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput