crestre mica hcg
Raspunsuri - Pagina 2
CAMELIA28 spune:
Esti super tare! Te urmaream la mamici de Iasi!
Asa ati vrut voi unul dupa altul sau s-a intamplat? Oricum e o binecuvantare si tu esti o curajoasa, de la triplete ti se trage, bravo tie!
Pai la 8 saptamani e maricel, se vede si inimioara, sarcina usoara si multa sanatate si lui bebe Iustin.
mami de gemenasi Luca si Marc- 11 mai 2011
felicityhope spune:
Kmy-black.. mutulica?mutulica? Sa inteleg bine da?
19+.... made in USA with Romanian parts
kmy_black spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CAMELIA28 Esti super tare! Te urmaream la mamici de Iasi! Asa ati vrut voi unul dupa altul sau s-a intamplat? Oricum e o binecuvantare si tu esti o curajoasa, de la triplete ti se trage, bravo tie! Pai la 8 saptamani e maricel, se vede si inimioara, sarcina usoara si multa sanatate si lui bebe Iustin. mami de gemenasi Luca si Marc- 11 mai 2011 |
ms mult, fetele nu sunt ale mele, le-am crescut un an si 3 luni dar le iubesc si m-am atasat de ele k si cum ar fi fost ale mele, de altfel mie mi-au spus prima data mama si apoi mamei lor!
kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
fetele mele de sufletAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
| citat din mesajul lui felicityhope Kmy-black.. mutulica?mutulica? Sa inteleg bine da? 19+.... made in USA with Romanian parts |
imi place f mult semnatura ta!

kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
fetele mele de sufletAm invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
CAMELIA28 spune:
Stiu ca fetele nu-s ale tale, dar Iustin are doar 8 luni, nu-i asa?
De curiozitate, te descurcai singura cu ele, ca eu nu ma descurc cu ai mei

kmy_black spune:
| citat din mesajul lui CAMELIA28 Stiu ca fetele nu-s ale tale, dar Iustin are doar 8 luni, nu-i asa? De curiozitate, te descurcai singura cu ele, ca eu nu ma descurc cu ai mei ![]() ![]() ![]() |
stii ce este mai ciudat, m-am descurcat cu ele 3, si nu ii fac fata lu al meu
pe ele le echipam de iesit la plimbare incepand de la pampers pana la ghete in picioare in max 20 minute pe toate si cu al meu cred ca imi treb 30 numai pt el

kmy,
de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni