Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 22
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Nop...doar in Lotus Mall Oradea, e unul serios. Te tenteaz#259;? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Daaaaa....!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Edit ca am uitat ce ra mai important: gasca de
andiaroro spune:
M-a scapat vecinul de muzica. Ii duce el.
Am o propunere...As face tragerea la sorti astazi, ca alta treaba, in afara de "lanul de secara", nu fac. Dupa "extragere", pun lacat pe rezultate si trimit mesajele cand am adresa Dyannei.(poate o trageti de manecuta, daca are careva telefonul ei).
Vi se pare ok?
E cineva impotriva?
La abtineri le consider pe absente.
andiaroro spune:
Pisigria- Voi ati stat la bunica.. Noi am stat cu muncitorii, tevile si gresiile... Ca santierul ziceai ca era caracatita. Inghitea tot, asa ca acu aveam casa, dar nu mai aveam bani si de hotel.
Amintiri din copilarie
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui pisigri
Pai te-am ignorat din doo motive: 1. "comanda ferma" e cind imi trimiteti si mie pe PM sau pe mail exact ce vreti :) si datele necesare compozitiei 2. am avut in plan sa lansez "superoferta" de Mos Nicolae dar am uitat cu totul (in principal pt ca am o perioada aglomerata la serviciu si pentru ca daca am vazut ca lumea nu e cine stie ce incintata, am zis sa nu insist sa las impresii gresite). Daaaar o lansez acuma: Daca vreti pt ghioceii din dotare ceva corespondenta cu Mosul, astept "comanda ferma" pe PM/mail si...pretind la schimb poza cu ghiocel/ghiocica cu gura pina la urechi. Nu pe mail, ci in albumele fiecarei "apartinatoare", ca sa nu fiu banuita de intentii necurate :))))). Adica-ca-cadou m-as bucura sa compun cite ceva pentru fiecare pitic din gasca. Toate ati facut muuulte pt mine si mi-ar fi drag sa vin si eu cu o "bucuriutza", cit pot si ma pricep. Si....sa ma iertati ca am ratat ziua de Mos Nicoale sa vin cu propunerea http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, trece-ma si pe mine pe lista pt o scrisorica. Iti trimit "comanda ferma" pe pm in cursul zilei de azi
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro M-a scapat vecinul de muzica. Ii duce el. Am o propunere...As face tragerea la sorti astazi, ca alta treaba, in afara de "lanul de secara", nu fac. Dupa "extragere", pun lacat pe rezultate si trimit mesajele cand am adresa Dyannei.(poate o trageti de manecuta, daca are careva telefonul ei). Vi se pare ok? E cineva impotriva? La abtineri le consider pe absente. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
foarte ok
Amalia
Anaan spune:
Salutare!
Ina, merci de sugestii, o sa tin cont de ele cu mare placere, mai ales ca se potrivesc cu gusturile mele vestimentare: rochii-tunica am in garderoba( de altfel port tunici si la jeans), ciorapi mati la fel, trenciul exista si el, chiar si geanta albastra este in inventar. Singura chestie cu care nu m-ai nimerit este bluza galbena: imi sta absolut oribil in galben, cand port toata lumea ma intreaba daca mi-e rau. Speram la niste poze, dar este foarte bine si asa. Multumesc!
Bebe strumph, nu te supara pe noi, dar chiar sunt greu de citit mesajele tale: folosesti prescurtari de-alea adolescentine care dau oaresce batai de cap, plus ca tu nu prea dai detalii despre tine, doar punctezi anumite evenimente/replici ale Arianei etc. si e mai greu sa-ti descifram personalitatea doar pe baza lor.
Andiaroro, eu zic ca poti face extragerea, simplu si caciulesc, fara sa stii toate adresele fetelor si ti le trimit ele dupa aceea, fiindca Pisik si Dyana nu intra foarte constant pe forum si s-ar putea sa avem de asteptat, mai ales ca Pisik e ocupata cu renovarea si Dyana cu noul job( felicitari, Dyana!)
Pisik, eu te-as sfatui sa vezi si partea plina a paharului, chiar tu ne spuneai mai demult ca depinde doar de noi sa fim fericiti. Eu zic ca ati reusit multe si aveti de ce sa va bucurati: poate nu aveti mobila dorita -inca!- dar aveti un apartament facut dupa gusturile voastre, cu lucruri nou-noute - si ce fain e sentimentul de casa noua! Cred ca prea putine sunt cazurile in care cineva reuseste sa se mute la "totul gata" in perfect acord cu toate dorintele pe care le-a avut. Am vazut pozele: pup dragalasenia mica, are o mimica atat de expresiva, ca-ti vine s-o mananci!!!
andiaroro spune:
Anaan- Asa o sa fac...Mi-a ramas doar adreasa Dyanei, ca spiridusul Novus a pus umarul.
M-am gandit la faza ca ea intra rar, de asta am si intrebat, daca are cineva telefonul ei.
Extragerea o sa o fac simpla cu gasca de pici.
anamariame spune:
Pisik, noi ne-am mutat de aproape 3 ani in casa noua si nici acum nu avem mobila in living, iar in bucatarie doar jumatate (corpurile de jos). Aveam si eu planuri marete, sa am macar mobila de bucatarie completa pana in Craciun, dar o sa le aman pe la anu'
chatonel spune:
Neata la prinz, tufete!
Am ramas in urma cu lectiile, ieri am inceput un mesaj si l-am lasat pe calc, am plecat la servici; bineinteles ca la intoarcere pagina era inchisa
Deci, nu va las in ceata, doar ca-s prinsa din toate partile.
Ina, bravo pt diplomatie (fiecare lucru are si parti bune, la acesta fiind ca m-a facut curioasa sa vad pe DR ce colectii are si nu imi displac, dar e adevarat ca alea cu decoltee pina la buric sint mai de... ocazie ca sa nu zic si ca sint de ... domnisoare cu mere si pere, nu ca noi, cu batiste/bretele ).
Am vazut poze cu fetite si petreceri
Am vazut si ca Monn e depresata, sper sa fi iesit din butoi.
Ce-o fi cu Aris, o fi nascut?
Am vazut ca pe la voi au venit mosii, la noi nu a venit niciunul inca, asteptam pe cracila corporate simbata si apoi restul care vor aparea simbetele urmatoare: sapt ce vine cel de la centrul de engleza si apoi la bunici/stra
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Anaan- Asa o sa fac...Mi-a ramas doar adreasa Dyanei, ca spiridusul Novus a pus umarul. M-am gandit la faza ca ea intra rar, de asta am si intrebat, daca are cineva telefonul ei. Extragerea o sa o fac simpla cu gasca de pici. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Te ajut eu si cu adresa ei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)