Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 20
andiaroro spune:
Mosul DC-ist
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf
Floric spune:
Sa continui cu fedbacul pt Ina...
Imi plac ceasurile medii, mari, stilul barbatesc.
Nu mai stiu ce era de zis.
Oricum, esti cea mai cea...Bravo. Si asa cum am spus si au mai spus si fetele...pacat ca esti limitata de zona de domiciliu dar zau ca trebuie gasita o solutie sa ”te fructifici”.
Unde are Anamaria poze?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
andiaroro spune:
Eu acum ma apuc de tema la muzica si ne caram...
Daca toate-s bune ( apar cele 2 adrese lipsa), dupa-amiaza facem tragerea. Nu stiu inca modalitatea, pe care o sa o aleg, ca n-am timp sa testez acum programelul.
Daca e sa-mi vina iarasi Alex cu satra acasa, poate chiar fac extragere de dragul jocului cu copii....Ca le fac prajituri si tragem si chef in cinstea evenimentului.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Foarte frumoase pozele, Pisik! Te rog sa nu mai fii suparata! Si noi ne-am mutat numai cu bucataria, baia si dormitorul (si asta era urit rau!) gata dar mie mi se parea superb asa! Nu au intrat zilele in sac si, rind pe rind, totul o sa capete contur. [...] Anaan, Gaza, Denisa, Pisik, nu am uitat de solicitarile voastre. Novus, de stat, cred ca ti-ar sta bine cu nadragii, daca ai atitudinea potrivita. Sint si extrem de comozi si nu te string pe nicaieri |
A, da! Baia o aveam si noi completa. Bucataria era "amenajata", in sensul ca era oarecum functionala, asa... de campanie, dar a fost urmatoarea pe lista. Si, modesta cum sunt, recunosc ca-mi place cum a iesit. Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca m-am cam lasat pe tanjala cu ce mai aveam de facut... ma pun pe treaba. Vreau sa "redecorez un pic" inainte de Craciun.
Ina, eu am zis ca stau la coada cat e nevoie. Nu ma pot abtine sa nu te anunt (pe aceasta cale) ca te admir pt diplomatie. Eu cred ca scoteam fum pe ureki. (am recuperat azi-noapte capitolul trecut).
Nadragi fix de-aia de pampers nu am incercat, dar mi-am luat niste shalvari indieni (cu turul lasat), care-mi plac la nebunie. IN DULAP, pentru ca eu arat int-un mare fel in ei. Culmea e ca nu m-am lasat si am recidivat, mi-am mai luat unii (sunt un soi de salopete) si nu-i port nici pe-astia....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Eu asta nu pot sa cred, deci nu se cunoaste, deci te subestimezi!! Si tu si Gazulina mi-ati parut mereu foarte trendy si cu bun gust si cumva...clasic imbracate !!! |
Deci da! (adik pup si gazele si pisicile gri)
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Ina, eu am zis ca stau la coada cat e nevoie. Nu ma pot abtine sa nu te anunt (pe aceasta cale) ca te admir pt diplomatie. Eu cred ca scoteam fum pe ureki. |
Si eu o admir si la capitolul asta !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Mai am 5 min ca incepu un desen din top.
Imi pare rau, dar la mutari naspa v-am luat pe toate.
Noi am cump apart inchiriat si nenea tr sa plece la data X...si n-a plecat. Noi anuntasem propriet nostru ca plecam, asa ca riscam sa fim proprietari la hotel. In ultima secunda s-a carat, asa ca ne-am trezit intr-o casa goala, in care locuisera anterior 3 pisici si un caine, care facusera dezastru...Mobile n-aveam ca inainte statusem la ceva "mobilat", asa ca eram bine dotati doar in electronice. Primele achizitii au fost: un aspirator performant, muuulte prod de curatat si canapelele din sufragerie ca alea au fost cele mai interesante ca pret in mag, unde ne-am dus sa luam ceva "de dormit". Mobile nu puteam cumpara ca urmau muncitorii. Cu aia a fost alta epopee, dar mai bine fac scenariu de film direct...chiar au francezii unul pe care l-am
pisigri spune:
Andiaroro, da' noi ne-am mutat in casa goala dupa ce am raschetat peretii de lambriuri facute din hirtie igienica, am tencuit, am varuit, am schimbat tocaria, am pus parchet, am schimbat tevile de la centrala... Dar in timpul asta stateam la bunica, in afara Iasiului, doi adulti si doua mitze intr-o camera cu acces la baie si bucatarie fireste
Punem de-o intrecere?
Vezi ca ti-am trimis PM , ultima mohicana.
Mada, si noi (si pe voi, si Gazele :))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada Ina, eu am zis ca stau la coada cat e nevoie. Nu ma pot abtine sa nu te anunt (pe aceasta cale) ca te admir pt diplomatie. Eu cred ca scoteam fum pe ureki. (am recuperat azi-noapte capitolul trecut). www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
IDEM. D-aia ne potrivim noi...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way