Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
asa e.poate un beta.
draguta, de la mine, pt tine si pt toate asirantele.sunt molipsitori rau,ca-s de sf Nicolae.
Bob_Pixel spune:
Rad ca fraiera p-aici...dupa ce am postat bravul si viteazul mesaj de mai sus, m-am dus la baie sa vad un frumos si bogat spotting portocaliu (z25 din 31-32 lol). Asta e un record pentru mine, cel mai scurt CM l-am avut de 28 zile fara spotting.
Si eu, nerecunoscatoarea, sa cred ca mosul nu mi-a adus nimic
Wishing for rainbow baby dust !
MeAlex spune:
Multumesc mult, Bob! Te pup...tot oficial!
S-ar putea sa fi fost utila relaxarea voastra! Poate iti aduce mosu' celalalt chiar cadoul asteptat!
4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
mrenescu spune:
Fetelor sa nu ma dati disparuta. Sunt aici si va citesc zilnic dar n-am avut noutati. A, ba da, noutatea lui peste prajit este ca sunt z2 astazi. CM-ul meu a luat-o razna de tot dupa ce medicul mi-a scos tyrozolul din medicatie. De doua luni am un cm lung de 34 de zile dar ziua 1 a aparut fix la 34 de zile. Macar stiu ca s-a lungit. Evident ca eu stiind ca e de 28 probabil am prestat total aiurea. Dar luna asta m-am inarmat cu teste de ovulatie si nu mai ratam pentru nimic in lume.As vrea sa intreb daca printre voi exista fete care au luat tyrozol o perioada si cand l-au scos cm-ul si-a modificat lungimea. Eu banuiesc ca de la el e pentru ca pana acum am avut numai de 28 de zile in atatia ani. Intreb si medicul cand ajung la ea saptamana viitoare dar pana atunci raman cu intrebarile
Felicitari tuturor gravidutelor din ultimile doua saptamani. Se simte magia sarbatorilor, asta e clar. Vin bebelusii pe banda, nu gluma. S-o tina asa tot anul urmator ca sa fuga toate aspirantele la odisee cat mai repede.
Cel mai amuzant e ca s-ar putea sa ovulez de Craciun sau in ajun. Cum vom presta, habar n-am ca vom fi cu tot familionul zilele alea
Tin pumnii stransi fetelor care se testeaza zilele astea si fetelor si IA. Sa iasa multe liniute duble
Cat mai curand
Bob_Pixel spune:
ups, la asta nu m-am gandit: ca probabil voi ovula de sarbatori. Pfoai, ce mai chef o sa am cu toate neamurile in carca noastra
Poate ne facem vant pe undeva, singurei ca porumbeii
mrenescu, imi pare rau de z2 si-ti urez bafta sa gasesti solutii pentru chiar si sub asistenta familionului
Wishing for rainbow baby dust !
draguta spune:
histamina , la multi ani draga mea, am primit toti pupicii, ii trimit si eu unul scumpului Sebi
Bob PIxel bine ai revenit, petele astea sa fie de la mos Nicolae semn ca esti graviduta, stiu ca apar astfel de pete sub efectul utrogestanului, daca nu ai luat sunt sanse mari sa ne anunti frumoasa veste
mirunita1983 spune:
buna fetele
testul meu negativ asta e..
Draguta mai incearca unu peste 2 zile eu zic ca mai sint sanse
LA MULTI ANI de mos Nicolae
Bob bine ai revenit
lilimara spune:
Neata fetelor!
AnneMarie FELICITARI IUBITA!!!!!!!!Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
LA MULTI ANI!!! Tuturor ce poarta numele Sf Neculai.
Histamina un pup mare pt tine si Sebi sa aveti o zi a numelui speicala!
Eu luna asta nu ma testez pt ca.....nu am prestat .
Zilele potrivite ar fi fost sambata si duminica.
Sambata ma simteam foarte rau si ne gandeam amandoi ce facem daca chiar raman, daca imi trebuie tratamente puternice si eu sunt cu burtica nu e bine.
Iar duminica eram mai bine dar eram tare nehotarata daca sa imi concep copilul duminica in postul Craciunului
Ca la nebuni la mine...nu ca tin vreun post ceva dar gandul asta chiar m0a oprit.
In fine...sper ca luna ianuarie sa fie cea norocoasa la mine mai ales ca ar fi luna in care se face un an de incercari.
O zi frumoasa va doresc fetelor!1
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mirunita1983 spune:
fetelor eu am avut citeva luni spoting in z 21,chiar si luna asta si nu a fost bebe ,cred ca difera de la o femeie la alta
eu cred ca la mine spotingul e din cauza ca nivelul unor hormoni scade brusc
mirunita1983 spune:
Miha si eu evit aspirina ca ma doare stomacul de la ea dar sa sti ca aspenterul e ok nu am nimic de la el ,eu cred ca poti lua linistita,eu iau una pe zi