Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Miha , care e mai e lista cu testarea? Cui mai facem galerie zilele astea?

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia85

Bob o sa reusim pana la urma,nu-ti pierde speranta...D-zeu e sus si ne va da si noua un ingerash

Eu sper sa NU ne dea niciun ingeras!!!! Am deja unul si e cu unul mai mult decat trebuia, ca sa spun asa.

Fetelor, va rog nu va mai referiti la ca fiind "ingerasi", termenul imi da fiori reci

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Cum Bob asa de repede ziua 1?

Habar n-am, sunt perfect depasita de faza. Am mai avut dupa Bob vreo 2 luni de 28 zile, dar 26 never.
Sunt foarte suparata ca a venit cm, dar ma fortez sa nu ma gandesc la asta. Prefer sa ma gandesc ca am castigat niste zile. Am numarat pe degete () si ovulatia (adica z17) mi s-ar nimeri de Craciun, lol. Continui cu acifol, poate ling si sticluta de robitussin, imi cumpar nadragi sexy, am sa caut ceva ce se cheama Preseed (cica e un lubrifiant care nu omoara gigeii si e "miracle-worker") si trec pe aparat cand se termina pacostea . In ianuarie ii daram usa lui doc ori sa-l anunt ca l-am dovedit pe ori sa ne bagam la IA.

asha se vorbeste!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Nu stiu ce ai inteles eu am vrut sa te incurajez dar daca am gresit asta e imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:

Bob o sa reusim pana la urma,nu-ti pierde speranta...D-zeu e sus si ne va da si noua un ingerash

Eu sper sa NU ne dea niciun ingeras!!!! Am deja unul si e cu unul mai mult decat trebuia, ca sa spun asa.

Fetelor, va rog nu va mai referiti la ca fiind "ingerasi", termenul imi da fiori reci

si mie mi s-a parut mereu o asociere nepotrivita

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna seara fetele!
Luci poate sunt semne bune, de si vine mosul mai devreme.
Flavia bine ai venit! Bob a inteles foarte bine ce vrei sa spui si cu siguranta nu s-a suparat. Atunci cand vorbim despre ingerasi ne referim deseori la copilasii plecati prea repede sus in cer.
Anne cum sa nu te primim, pai noua cine ne mai da pupicii de molipsire!
Bobsigur e Z1 si nu scurgeri de implantare?Daca zici ca niciodata nu a Fost asa devreme

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Multumesc Katy! Sunt incepatoare si n-am stiut ce se intelege aici prin "ingeras". Imi cer scuze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82
Bobsigur e Z1 si nu scurgeri de implantare?Daca zici ca niciodata nu a Fost asa devreme

Nu prea a fost scurgere chestia aia. A fost un lichid maro, ca de inceput de cm, suficient de mult cat sa colorez apa din toaleta (mii de scuze pentru detalii, girls )
Plus durerea de spate arhicunoscuta si senzatia nesuferita de friiiiiggg. Restul simptomelor pot fi si de , clar, dar astea 2 + prezenta spottingului maro... Maine sigur vin sa ma vaicaresc ca lumea
Am gasit un site unde pot comanda Preseed, vreau neaparat sa-mi cumpar. Abia astept sa ma laud in ianuarie ca a facut minuni si pentru noi.

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc Katy! Sunt incepatoare si n-am stiut ce se intelege aici prin "ingeras". Imi cer scuze

Flavia, ufff, iarta-ma ca m-am ratoit la tine, n-am vrut sa fiu rautacioasa. Sunt destul de sensibila la termenul "ingeras", eu il asociez strict cu ...nefiinta. Cand il aud la cineva ma crispez si ma simt nelalocul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Bob...

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 4+

Mergi la inceput