Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Eu aveam mancarimi si ii simteam mai grei, apoi au inceput sa ma doara din ce in ce mai tare.

4 weeks and 6 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Grei si eu ii simt , intotdeauna de la ovulatie incoace...mi-e atat de frica sa sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Ai mei..."ie" prosti. Nu mai fac in niciun fel de la Bob incoace. Inainte, la PMS, faceau ca toate visele si ma scoteau din minti...acum uit de ei total...de aia ii tot jughinesc acum, caut un semn la ei, cat de mic...da' caut in zadar
Cum ziceam, de la atata "activitate", poate mai cresc si ei un numar

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna scumpele , sa aveti o zi linistita , pe placul vostru!
Luciana ...da , sanii sensibili pot fi un simptom de sarcina ,la mine luna aceasta , ei au fost cel mai evident simptom .Asa cum zice si Alex , erau foarte esensibil si in plus simteam un fel de mancarime interioara la ei .
Doamne ajuta sa fie si la tine semn de bebe!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

O dupa masa faina fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kammyL spune:

Multumesc mult pentru incurajari fetelor! Stau ca pe ghimpi pana saptamana viitoare cand va trebui sa ma duc iar la eco. Ma dor sanii si am un somn.....dar doctorul era prea convins de faptul ca nu exista nici cea mai mica sansa sa fie sarcina, asa ca voi lua in continuare DUPHASTON-ul si astept sa vad ce va urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Buna tuturor! Azi am reusit sa-mi fac curaj sa intru sa vb cu voi...va urmaresc de ceva timp...sper ca ma primiti in clubul vostru...:*

Mergi la inceput

Ne dorim foarte mult un copil dar se lasa asteptat...de 7 ani incercam dar degeaba...acum urmez un tratament cu puregon. Stiti ceva de el? A mai facut cineva? Va multumesc

Mergi la inceput

Felicitari AnneMarie si tie Alex sa aveti o sarcina usoara si chiar daca n-am vorbit sa stiti ca v-am urmarit si ma bucur pentru voi si pentru toate fetele care asteapta un ingeras.

Mergi la inceput

Am inteles ca trebuie sa scriu 10 msg

Mergi la inceput