Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neah, vezi bine, MeAlex.
Mi-s la monitorizare. Din dreapta, jumatatea sociabila a familiei "ce tot tastezi acolo?", din fata forumul, in stanga e bolul de la mos Nicolae - p-asta il monitorizez io cu drag si spor

I.P.

Mergi la inceput

si da, am citit si ca zaharul nu face bine .....
Da' m-am gandit ca tre' sa serbez proaspetele mamici, asa ca nu se pune.
Si maine o sa beau numai ceai verde, deci mi se spala pacatul.
(si tre sa imi mai vina idei pentru alte mesaje pana la 10 )

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

Fetelor unde sunteti ca nu va mai gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Da...eu iar tarziu ca de obicei! Dar va citesc in fiecare zi si ma gandesc la voi!

Ylari ma bucur foarte mult ca tu si bebedoiu sunteti bine! Sa aveti parte tu si familia ta de cele mai minunate sarbatori!
Draguta si Mirunita imi pare rau de testele negative! Dar cum au spus fetele e preeeea devreme! Stiu ca rabdarea e grea dar rezultatul minunat va sterge toate aceste momente!
Bob ma bucur ca ai revenit din vacanta si cu o atitudine foarte buna! Sa ramai la fel! Dar faza cu testul in z8dpo, ma alatur si eu lui Alex, dar nu chiar la "ficati" ca acolo e rau, si bataita la fundulet, aia e cea mai dojenitoare! In rest te pup tare si mi-a fost dor de tine!
Kimmy incearca sa nu-ti mai faci atatea griji ( stiu ca e foarte greu) dar bucura-te de momentele minunate care se intampla in viata ta( cum face verisoara lui Kmy). E o luna feerica cu o minune la tine in burtica! Savureaza fiecare clipa!
Kmy si eu sper sa-ti treaca starea asta cat mai repede, pt ca noi suntem un tot! Noi=aspirantele, iar tu=optimista rezulta ca e adevaratul titlul, altfel fara tine ar cam trebui schimbat!
Miky sper ca maine dimineata sa primesti vesti bune si sa faci inseminarea ! Iti tin pumnii stransi! Dar sigur Mos Craciun vrea sa vina el in ajun cu testul pozitiv, din acest motiv te mai lasa un pic sa astepti!
Moni incearca sa ai niste zile cat mai relaxate si ocupate ca sa nu te stresezi asa de tare!
mrenescu imi pare foarte rau pt z2! Dar nu uita ca e luna cadourilor si anul acesta primesti cel mai minunat cadou!
KimmiL bine ai venit! Sper sa stai cat mai putin la noi cu titlu de aspiranta! Cred ca e foarte greu ca ai asteptat din 2007 dar 2011 e ultimul an de asteptari!

M-am intins...dar nici macar nu am scris tot!

Eu cred ca luna asta este luna aspirantelor! De fapt am vazut, ca zilele trecute m-am pus si am citit luna dec2010 in care s-a batut recordul cu nasterea unei minuni (bebe Natalia) si primirea vesti mult dorite de catre 4 aspirante (intr-o singura zi)! Dar anul asta (dec 2011) batem recordul fetelor! Nu ne lasam! Va pup pe toate! Si odihna usoara (sigur dormiti la ora asta)!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!

Fetelor, va multumesc pentru re-primire, sunteti niste dragute ...mai ales ca va inghesuiti sa-mi trageti pe cocoasa
Dar cred ca o sa puteti da fara mila, cu fiecare ora ce trece si fiecare simptom nou aparut, parca mi se adaceste senzatia ca nu e bb. De 2 zile am un nas de caine de vanatoare, lol, iar azi noapte am avut un somn asa de stresant, am transpirat intruna si mi-a fost frig. La mine astea sunt semne clare de CM. Urasc disconfortul fizic dublat cu cel psihic
Edit. am gasit spotting si mai mult acum
Dar, sa nu uitam promisiunea facuta a unui Decembrie de vacanta Presimt ca saptamana viitoare, la salariu, ma priponesc intr-un magazin de lenjerie... din aia si ma duc peste consort cu ganduri razboinice
Va pup, sa aveti o zi buna, ca frumoasa e imposibil cu vremea asta

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetelooooor
ce faceti?

ia sa va citesc eu din urma
am citit-ol doar pe Mihaela - bataita Miha
La multi ani impreuna, sa fiti fericiti
eu zic sa sarbatoriti astazi daca ziua de ieri a fost compromisa
pupici

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

'Neata, fetele!
Bob, io zic sa nu mai dai banii pe lenjerie (chit ca ti-ar ridica moralul); pune-i pistolul la tampla si foloseste-l

Vad ca multe dintre voi sunteti trecute bine de faza incipienta a "aspiratiei". Pana sa ajungeti la partea medicamentoasa, cum v-ati mai pregatit pentru o eventuala sarcina? De exemplu, eu ma mosmondesc de prin Octombrie cu lasatul de tigari. Si m-as baga si la o kinetoterapie pentru intarirea muschilor spatelui.
Mai aveti si alte sfaturi / hinturi? (exceptand partea de analize medicale)

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete!
Va poftesc la cafeluta !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Da...eu iar tarziu ca de obicei! Dar va citesc in fiecare zi si ma gandesc la voi!

Ylari ma bucur foarte mult ca tu si bebedoiu sunteti bine! Sa aveti parte tu si familia ta de cele mai minunate sarbatori!
Draguta si Mirunita imi pare rau de testele negative! Dar cum au spus fetele e preeeea devreme! Stiu ca rabdarea e grea dar rezultatul minunat va sterge toate aceste momente!
Bob ma bucur ca ai revenit din vacanta si cu o atitudine foarte buna! Sa ramai la fel! Dar faza cu testul in z8dpo, ma alatur si eu lui Alex, dar nu chiar la "ficati" ca acolo e rau, si bataita la fundulet, aia e cea mai dojenitoare! In rest te pup tare si mi-a fost dor de tine!
Kimmy incearca sa nu-ti mai faci atatea griji ( stiu ca e foarte greu) dar bucura-te de momentele minunate care se intampla in viata ta( cum face verisoara lui Kmy). E o luna feerica cu o minune la tine in burtica! Savureaza fiecare clipa!
Kmy si eu sper sa-ti treaca starea asta cat mai repede, pt ca noi suntem un tot! Noi=aspirantele, iar tu=optimista rezulta ca e adevaratul titlul, altfel fara tine ar cam trebui schimbat!
Miky sper ca maine dimineata sa primesti vesti bune si sa faci inseminarea ! Iti tin pumnii stransi! Dar sigur Mos Craciun vrea sa vina el in ajun cu testul pozitiv, din acest motiv te mai lasa un pic sa astepti!
Moni incearca sa ai niste zile cat mai relaxate si ocupate ca sa nu te stresezi asa de tare!
mrenescu imi pare foarte rau pt z2! Dar nu uita ca e luna cadourilor si anul acesta primesti cel mai minunat cadou!
KimmiL bine ai venit! Sper sa stai cat mai putin la noi cu titlu de aspiranta! Cred ca e foarte greu ca ai asteptat din 2007 dar 2011 e ultimul an de asteptari!

M-am intins...dar nici macar nu am scris tot!

Eu cred ca luna asta este luna aspirantelor! De fapt am vazut, ca zilele trecute m-am pus si am citit luna dec2010 in care s-a batut recordul cu nasterea unei minuni (bebe Natalia) si primirea vesti mult dorite de catre 4 aspirante (intr-o singura zi)! Dar anul asta (dec 2011) batem recordul fetelor! Nu ne lasam! Va pup pe toate! Si odihna usoara (sigur dormiti la ora asta)!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Yna am niste zile extrem de agitate la birou
poate-i bine
de asemenea, masina ni s-a stricat de vineri si mergem pe jos la serviciu si invers (cam 20 minute de mers pe jos)
poate nu e o intamplare si imi va face bine ca sunt tare statica dealtfel...
incerc sa nu ma gandesc...desi e greeeeu

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele,
Luci multumim de cafeluta

Eu acum am ajuns de la dr si surpriza nici astazi nu am facut inseminarea, in schimb am facut Pregnylul si maine dimineata ma insemineaza , gata e hotarat, fuliculii mei am mai crescut putin adica 2.21 si 2.10, dr ar fi vrut sa fie ceva mai marisori dar a zis ca merge si asa, noroc ca si-a luat sotu concediu.

Va pup pe toate ... o sa citesc ceva mai tarziu ce ati mai scris ca sunt la munca si am ceva de rezolvat.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput