tigaie din ceramica

tigaie din ceramica | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Ma intreb daca foloseste cineva tigaile din ceramica si daca da, de unde sunt cumparate (firma). De ceva timp incerc sa imi dau seama care ar fi bune, rezistente si...mai ieftine :)
Multumesc pentru sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mamacangur, tocmai ce s-a vorbit despre ele, subiectul este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167824
si eu ma tot invart pe langa ele, le-as lua pe cele Bialetti de la selgros... dar nu ma hotarasc

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Multumesc Roxana, voi citi si celellate postari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

roxana, si eu ma invart pe langa bialetti. ce nu mi-a placut la ele este faptul ca sunt facute in china, la fel ca si celelalte "surate" mai ieftine.

capacul trebuie sa-l cumperi separat, mai costa si ala ceva banuti.
in plus, cand le studiam de zor, am observat ca una dintre tigaile agatate la raft avea ceramica jupuita pe margine, am dat cu unghia si mi s-a parut ca stratul e destul de subtire si ca s-ar lua destul de usor. m-am gandit ca daca la raft s-a zgariat asa usor tigaia aceea, ce se va intampla cu ea la folosirea propriu-zisa ? si daca stratul acela alb nu e ceramica, ci doar o vopsea ?

in real am vazut alt tip de tigai cu interior ceramic de culoare gri, pe eticheta scrie ca sunt fabricate in italia, dar parca poti sa mai stii in ziua de azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu am o tigaie Bialetti luata de la Selgros, am folosit/o de cateva ori si se comporta bine deocamdata. Mancarea nu se lipeste deloc, se spala foarte usor, iar cand o pun la locul ei, o bag si intr-o punga de plastic ca sa nu se atinga de alte vase din metal.
Nu o folosesc de foarte mult timp, astfel ca nu stiu cat va rezista.

Andra

Mergi la inceput