Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da, Delia, ai mare dreptate. Plus ca acum ca ne-am mutat la casa... parca happy zicea... nu prea am cui sa cer. Plus ca suntem la marginea orasului, cred ca pana la farmacie sunt vreo 3 km. Ar trebui sa ma uit si eu la Panadolul ala, ca l-am luat cand avea Luca vreo 2 luni... sa nu fi expirat.

Delia, ii faci mere coapte Andrei? Cat si la ce temperatura le tii la cuptor? Multam!

Pe cine nu am vazut eu de catvea zile: Somleac! Sunteti bine, mami?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

in alta ordine de idei, m-a inebunit azi vlad..sunt un pachet de nervi..nici painea nu mi-a iesit andra nu sta locului, in permanenta trebuie sa te uiti duopa ea, ba e la prize ba trage de perdele ba se ridica in piciaore si da cu capul de sus (scaun, masa, etc)..off bine mai era cand statea intr-un loc

mami de 2 prichindei

Cunosc asta cu trasul de perdele/cabluri/prize si dat cu capul de diverse plus maraiala zilnica... acum are 2 cucuie de toata frumusetea pitica mea

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutzama gindesc la voi!
simonacipgreu trebuie sa-ti fie mami ... eu doar cu I maninc cind apuc....dar tu-voi...cu 2-5 copii..offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..si eu sper sa vi cu vesti bune!!Hai ca stau pe aici sa vad ce face baiatul scump...Of..tocmai acum de Mos saracutul sufera..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

in alta ordine de idei, m-a inebunit azi vlad..sunt un pachet de nervi..nici painea nu mi-a iesit andra nu sta locului, in permanenta trebuie sa te uiti duopa ea, ba e la prize ba trage de perdele ba se ridica in piciaore si da cu capul de sus (scaun, masa, etc)..off bine mai era cand statea intr-un loc

mami de 2 prichindei

Cunosc asta cu trasul de perdele/cabluri/prize si dat cu capul de diverse plus maraiala zilnica... acum are 2 cucuie de toata frumusetea pitica mea

.

sunt haiosi, scumpi... indiferent de...ce si cite nazdravanii ar face

Mergi la inceput

Roxy da L mai face febra; ieri, desi a mancat foarte bine (cca 200g legume si iaurt la fel, fructe doar 140g) a facut (dimineata avea 37.1-37.2 grdC, seara avea 38grdC, nu i-am dat nimic), azi n-a facut, in schimb n-a mancat mai deloc (fructe cca 50g, legume la fel , iaurt deloc) si a plans vreo ora pana am adormit-o. Acum doarme si nici baita nu-i mai fac.

Madutza, Miki imi pare rau ca au copilasii febra! Acum ma gandesc sa-i fac si eu piticei Prevenarul

Madutza eu stiu urmatoarele doze: algocalmin fiola 1 picatura/kgcorp sau novocalmin supozitor 1/2 intrarectal (pentru greutatea lui L de 8800g)

Strumpy am vazut pozele, arati foarte bine, dar si mai bine da in poze micul pui de cangur!!!

Catank sper ca a papat I mai bine, nu ca L azi mai deloc!

Viss mersi de raspuns, i-am congelat pentru 5 zile!

Yasmi l-am vazut si pe L, e tare dulceeee

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, nu stiu sa-ti spun cat timp il tin... nu i-am mai fcaut de mult.... ca ea nu e fan mere decat crude sa rontaie la feliutza, dar pune-l la 250 de grade si pazaste-l sa se inmoaie....eu i-am pus si un pic de scortisoara... poti sa-i pui si o bucatica mica de unt si daca-i dai biscuite ...niste biscuiti sfarmati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ok rezumat:
cristi e ff rosu in gat, are ganglionii din spatele urechilor inflamati si dr il suspecta de pojarel( tb sa ma documentez..). Pt febra mi-au dat Novocalmin sup de 300 - unul singur. I l-am pus..cu scandalul de rigoare. L-au controlat in gat si a vomitat acolo, iar acasa nu a mai vrut sa manance nimic... Mi-au dat panadol/nurofen la 4 ore alternativ si antibiotic: Klacid...citesc acum prospectul si ma sperie rectiile adverse posibile

Pe langa toate astea are traheo-bronsita..tusea lui de atata timp..pe care dr lui a tratat-o foarte superficial...si chir l-a ascultat la plamani acum 2 sapt si a spus ca e ok..uite ca nu este ok...nu mai calc in veci la ea la cabinet
Pt asta mi-s dat Rhinathiol de 3 ori/zi si Aerius (deea ) o data pe zi.

Imi fac acum plan de treziri la noapte. Sper sa nu fie nici un pojarel sau scarlatina sau mai stiu eu ce minuni..stau cu ochii si pe Cata...vine mama maine in Bucuresti si cred ca va ramane la noi o seara.
Este cel mai nashpa Mos Nicolae din istorie

Va multumesc ca va ganditi la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Delia, multam, Asa ii dau: cu biscuite si cu scortisoara. Nu-i dau sa rontaie mar ca, desi nu are dinti, trage asa de tare de el ca il face bucati in gura si mi-e sa nu se innece. Ii dau felii de gutuie sa molfaie . i seara asta si gutuia a facut-o harcea-parcea. Noroc ca eram pe langa el si-am vazut ca a scos felia mai mica din gura... Asa de tare cred ca il mananc gingiile, saracul... bine ca nu-l dor, ca vad ca de plans nu prea plange...

Gata ma bag la somn ca mi se inchid ochii.
Va pup!
Mada, sper sa fiti bine!
Noapte buna!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Ally ce nazdravanii mai face Eddy? Nu se umple de cucuie tot cazand? A mea are deja 2, si unul a fost chiar umflat si pielea julita bine...

Alina l-am vazut si pe puiul tau, ce mare s-a facut si ce i-a mai crescut parul, e un scump!

Mandreeac ce remediu homeopat ii dai lui Rares pentru constipatie? Eu deja nu mai stiu ce sa fac

Roxy Anastasia are vreun dintoc ca nu mai stiu?

Ailed o mai chinuie pe Dodo dintocul? La noi mai dureaza cred ca inca o saptamana .... acum macar stiu cum se comporta caci istoria se repeta

.

Mergi la inceput