MONTIGNAC (166)...STILL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Samira, bine ai revenit si sa-ti ajute Doamne-Doamne sa se prinda sambureii Dar sa stii ca nu te scuzam de la monti nici insarcinata

Zax, felicitari si la cat mai putine kg

Diana, exact la fel zic si eu, din inaurie cu forte proaspete.

Dana, eu deocamdata m-am hotarat doar la tortul pufos si biscuitii cu branza cedar. Craciunul si revelionul il vom petrece probabil la parinti iar in 26-29 sper sa prindem zapada la Arieseni. De rev la Arieseni erau niste preturi de-a dreptul nesimtite asa ca mai bine mergem intre Craciun si Anul nou.

Brandu, ce iti mai face mama bun de mancare?

Cristina, ce fac piticii? Ati terminat cu serbarile?

Stefi ieri a avut serbarea si a fost superba bineinteles( cra-cra ). O sa pun si poze pe facebook sa imi vedeti minunea balerina.

Meniu azi:
MD: wassa cu zacusca de ciuperci
P: covrig
C: daca ma abtin de la pizza de la onomastica la care mergem va fi linte cu ochiuri

Cum e la voi, ninge? Aici a fulguit putin dar nu s-a depus nimic.

O zi frumoasa in continuare doamnelor

Ani de Stefana (23.01.2008)

Ajutoarele lui Mos Craciun

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Am numarat aseara am trecut prin 5 petreceri de Craciun pana acum, toate cu mancare neconforma.

Am incercat sa balansez cu mesele de dupa, sper sa nu fie prea mare supararea la cantar dupa sarbatori.
Asteptam vacanta si noi si copiii, suntem obositi. In vacanta, vrem sa ne mai linistim si odihnim. Sa ne revenim din toate punctele de vedere inclusiv culinar.

Aseara, am facut biscuitii ptr mos Craciun, copiii vor vinde din ei la scoala, strang bani ptr transportul jucariilor ptr copii din Vietnam.

In rest, o sa facem sarmale, friptura de curcan, tortul pufos si prajitura irlandeza de pe blogul:
http://www.prin-casa.ro/?p=1252

Si biscuitii de Craciun tot de aici i-am facut.

Samira, ii tin pumnii ca Mosu' sa va aduca cadoul mult visat. Ma bucur ca ne-ai mai scris.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari.
Si eu pe aici,va citesc.
Eu sunt la ai mei de vineri dimineata,mananc in general ok,mai gust cate un pic pe ici colo,dar incerc sa nu ma abat prea tare.
Maine vreau sa fac linte,aveti retete bune?Eu am gasit doar verde.
Cred ca voi renunta o vreme la carne,de ceva timp incepusem sa ma simt rau dupa fiecare masa de carne,dar decizia mea a survenit dupa o indigestie urata facuta in urma unei "chighiri".
Si observ,de cand cu Monti,ca efectiv organismul meu respinde orice altceva,aseara am gustat un pic de placinta cu mar si zahar si m-a luat o durere groaznica de cap.De Craciun nu o voi comite,voi manca ciorba de curcan,niste sarmalute de legume cu ciuperci,salata de varza si mai vad ce.Doar la dulciuri trebuie sa ma abtin.

SAMIRA poate vine Mosu la voi cu o confirmare a sarcinii .Sa dea DD.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai chiar va rog sa nu ma menajati cand o sa fiu gravi.

da nu spui ce am mancat pe seara...da a fost asa buuuuuuuuuuun...parol

C-mandarine,paine conforma cu zacusca de casa
P-2 oua la teflon,cascaval,catraveti verzi,rosii
G-mandarine
P-abatere

am fugit

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Samira, Doamne ajuta!!!! sa ai cel mai frumos cadou de sarbatori

Sunt de vineri la munte, mancaruri si dulciuri gramada plus ca acum s-au inceput pregatirile in cantitati industriale pentru Craciun, cu de toate. Mirosuri nci nu va zic. REZIST EROIC PE POZITII. Singurele incalcari: am furat un cornulet cu nuca si azi am gustat din crema pt alba ca zapada. Sunt tare mandra de mine. Mi-am propus sa rezit pe cat posibil si de Craciun, probabil ma voi abae cu o felie de cozonac adevarat. Am facut si monti, dar e departe de adevar. In schimb fursecurile monti au inceput sa iasa mai bine.

Cu siguranta nu e bine ce am facut, dar de vreo saptamana nu prea am mancat seara...dar nu imi e foame deloc...ba din contra am asa o stare de greata, ca imi pica greu orice.

Va urez de pe acum sarbatori fericite!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

antonela mult noroc la bebel...sau bebei

puisoaro mama mea face di tati..
acum avem bors de fasole (preferatul meu) si mancarica de cartofi(adik multe legume si cartofi ) de care nu m-am atins desi cred ca o sa gust ..mai mult de dragul muraturilor si a verzei murate
*maine are in program sa faca hribi la tigaie cu mujdeai si mamaliga si in rest au facut carnati in casa (care au iesit slabi si buni) si toba care nu are nici ea slanina
**la noi aici (cred si in dobrogea) se fac neste chestii care se dau de pomana in ziua de ajun...se fac lipii ff subtiri din faina alba, apa si sare si se coc pe plita..se lasa la uscat. si inainte cu o zi de ajun se inmoaie intr-o zeama cu busuioc, miere si portocala rasa si se pune una peste alta iar intre ele se umple cu nuca macinata, zahar si portocala rasa...singura chestie de am putut s-o inlocuiesc e zaharul cu fructoza...asa la aspect arata ca o baclava..cred ca de pe acolo vine si traditia...deci ma astept in viitorul apropiat sa mananc asa ceva..nu-s mandra ..dar is bestiale

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pusiii , pusiii , pusiiii

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Brindusik, stiu eu ce zici, bomba calorica nu alta....chiar seamana cu baclavalele.
Prajitura asta este defapt "scutecele domnului";straturile alea de aluat asta si semnifica
si eu am copilarit in Galati, mama nu facea dar in fiecare ajun primeam de la o verisoara.
Apropo, cum ti se pare Galatiul?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Brandusa la noi in zona Barladului se numesc "turte de Craciun",se fac cum ai spus tu si sunt delicioase,de la alea nu ma abtin ,iar in zona Iasului se numesc "julfa" si se pun cacao si seminte de canepa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ochidut cum spune si btz la noi se cheama turte.. inca nu le-am insiropat cred ca maine sau vineri le vine randul
Galatiul...hm...am ramas dezamagita..cred ca e singurul oras din tara care nu avea beculete cand am ajuns..imi facusem sperante dupa ce vazusem Bucurestiul cum arata..si cand am ajuns in Galati...pustiu...totu intunecat nici un beculet...acu au mai aruncat asa cate un bec ici colo..da prea tarziu si prea deprimant ca sa nu mai spun ca ceteam in ziar ca bradul din gl e unul dintre cele mai scumpe din tara..10.000e...si pot sa spun ca nu arata deloc fain (fiind si artificial)..noroc ca sunt cu ai mei...ca altfel...
is dezamagita...nu e prima oara cand vin acasa dar nu am mai fost in tara de la Paste ca in vara am fost in Franta dupa cum stiti.... poate m-am obisnuit prea tare cu oameni politicosi care-si cer scuze daca din greseala te imping...si ajung in Romania.. lumea isi da coate sa ajunga mai repede in fata, te calca pe picioare si nici nu se uita, scuipa pe strada si injura....incep sa cred ca mai bine un betiv educat cum sunt englezii decat un needucat de prost gust cum sunt multi romani (si nu vb aici numai de pustanii pana in 20 de ani!)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput