Scolari de Iulie - August 2004 * 87

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce dulce e Maria cu masuratul
eu as mai dormi :-)) ce zi urataaa si nici macar nu e vineri :D

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gagici .... vin Sarbatorileeeeeee !!!! Suntem sanatosi , avem copii frumosi si sanatosi ...be happyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
de luni o sa ninga !~!!!!!!
vine si mosu' ...
deci ciocolata , ceai , spa ... si multe zambete !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza....io am fost dis de dimineatza sa ma intalnesc cu moshul da' nu am avut noroc decat pe juma...i-am luat un set telescop/microscop foarte fain,carti si lego da' nu am gasit mult doritul catelus bobby...mai pe seara trebuie sa cumpar pentru nepoti si bunici...nu prea am nici o idee sper sa-mi vina pe drum

Daca e un must catelusul asta ti-l pot cumpara eu si-l pun pe posta. Chiar azi dimi l-am vazut in Carrefour. Da' trebuie sa te decizi rapid ca dispar jucariile astea de parca s-ar da mokaEu deja nu mai gasesc arena bey bladeSi chiar am vazut catelusul ala pentru ca R a scris in scrisoare catre Mosu' ca vrea "animalutze care te fac sa razi"...si am presupus ca o fi vreun catel din ala vorbitor...dar pentru ca pe mine nu ma faceau sa rad decat preturile lor...n-am cumparat inca, mai cer detalii
Astazi avem un fel de serbare, parintii si copii impodobesc coronitele de advent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Ioana, ce tare e Mariuca

Simona, pai ne bucuram...dar mai in ceata asa...hihihi (eu de abia astept sa ninga!)

Si eu la ciocoterapie...:)
Ma pregatesc de serbarea de mos craciun de la servici. Fiind organizator m-am dezmortit, am facut rost de stativ pentru camera de filmat, stativ pentru microfonul copiilor, microfoane fara fir pentru copii si mos, statie bengoasa, costum de mos profesionist, brad inalt si frumos, tratatii pentru copilasi...ce sa mai, mai am putin si imi fac firma "La Moasa vesela! organizam petreceri de craciun si nu numai" (in plus, m-am jucat cu toate jucariile care nu erau impachetate in hartie ci numai puse in pungi de cadouri...).

Acu' trebe sa imi aduc aminte cele 2-3 cantecele de sezon pe care le stiu

Aseara inainte de culcare le-am zis ca maine mergem la serbare la servici. Oana s-a oferit "sa stau acasa sa repet poezia pentru mosu'!"..."ca Maria nu poate sa stea acasa decat daca e bolnava!"
Lasand gluma la o parte, nu stiu cine o supara la gradinita (cred ca e o fetita mai batausa ) ca nu prea ii mai place . Ea s-a dus din prima zi cu mare drag la gradinita...

Maria a avut concurs la mate, evident ca a gresit. Mi-a povestit invatatoarea ca Maria terminase prima pagina de exercitii cand ea nici nu incepuse sa le citeasca cerintele copiilor...
Ce ma deranjeaza e ca a inceput sa mazgaleasca in caiete in pauza de la scoala, ca sa scape de teme pentru acasa!

Ma intinsei

Mergi la inceput

vreau sa va intreb, daca tot suntem noi asa in grup,
care cat lucrati acasa cu copiii in plus ???

*pt ca noi nu apucam efectiv, inafara ca Giulik citeste, nu avem timp decat de maxim 3 randuri de dictare o data / saptamana, daca nu uit io.
si cand citesc dincolo la subiect efectiv ma apuca panica si tot nu pot face mai mult ... si apoi nici nu mi plac extremele.

Cristal, asteptam cu nerabdare pozele !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu acolo nu mai citesc dinainte de inceperea scolii...ca nu are sens

Doamna le da 2-3 randuri de facut la romana si cate o pagina de caiet special la mate.
Eu acasa ii las chestii similare ca sa-si faca mana (pentru ca temele le face cu mine dupa ce vin eu acasa) adica 3-4 randuri la romana si cate o fisa la mate (similare cu cele de pe curat).

Mergi la inceput

Incercam ca in weekenduri si fff rar in timpul saptamanii sa facem o dictare, dar nu reusim mereu ca mai umblam creanga...Culegeri la germana nu avem, sunt super multumita daca reuseste sa scrie corect cuvintele noi din caiet, care apar intr-un ritm ametitor pentru mine. De matematica nu mai avem timp (desi acu vreo doua luni cumparasem o culegere care acum zace in dulap) Pana ajunge la integrale am zis ca nu ma mai preocup de materia asta, e destul ca ne batem capu' cu germana

Mergi la inceput

io`s in mari dileme iegzistentiale, ea ramane la after, doamna zice ca merge bine - drept urmare a avut zi in care a citit 2 ore - ca terminase teme + fisele in plus sau a desenat 5 pagini in maculator; iar seara la 7 zau ca mereu avem altele de facut :(((
e atat de scurt timpul, iar la 8 juma` deja stem in pat :(((

Ina, asa si noi, ce manuale, culegeri, ca n am apuca nici sa le deschidem, eu nu stiu cand au altii timp :(
ok, eu nu`s acasa, dar cum Giulik si-a impartit si timpul liber - si zau ca inca nu s-a saturat nici de dans, nici chitara, nici pictura - io ajung falita sigur - nu avem cand :(((
incerc sa ma bazez pe ce spune doamna, o rog mereu sa mi spuna ce avem de reluat, verificat, exersat, imi spune mereu ca e bine asa, sa nu se scarbeasca copiii ...
dar cand citesc pe net si mai vb cu unele mame ... io par nebuna :D

_

Mergi la inceput

Cand citesc la subiectul alalalt imi repet mereu ca noi suntem la scoala germana si e altceva...si ma linistesc cumva

Mergi la inceput

:-)))
o da, da` noi ce scuza avem :-)))
macar acilea n grup sa ma simt si io acasa :-)))

_

Mergi la inceput