Scolari de Iulie - August 2004 * 87
Raspunsuri - Pagina 18
BLUE ANGEL spune:
Nora ...ca sa te citez
"Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!"
Nora__ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BLUE ANGEL Nora ...ca sa te citez "Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!" Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008) http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu |
Corect...acum ramane de vazut care ne-o taie mai bine ... Mosul,spiridusii sau renii?
alice2004 spune:
Ntzzz, ntzzz,am lipsit juma de zi si ati ajuns deja la masaj thailandez, spiridushi si reni ?!
Si unde-i poza Robertei, ca io n-o vazui, si-a schimbat-o sau batrinetea ma face sa scap ceva ??
Io zic ca locul I primeste pe mos craciun, locul II renii, III spiridusii si ca mentiune masajele alea thai, sa ajunga la toata lumea cite ceva, sa nu plece nimeni nemultumit !
De taiat cred ca ne taie nevasta lu craciun, ca prea am pus gind rau intregului clan din Laponia !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
alice2004 spune:
Pfoai, dap, ma plec in fata frumusetii incontestabile ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
Neata doamnelor
mi-e somn. si e o ceata aici si o mazga... gizas. nu am chef de nimic.
dar mai am 6 zile de munca! iupi
sa aveti o zi buna!
corianai spune:
Neata,
Rox cre'ca avem o stare comuna, la mine basca ploua... cah. AMR tot 6
pupez, o zi frumoasa
szivarvany spune:
si aici ploua `n draci :((( uofff :(((
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
BLUE ANGEL spune:
mai .....io mi-s euforica desi n-am prea multe motive ... nu ploua , nu ninge ...
somn usor
pup
g_ioana spune:
Neatza....io am fost dis de dimineatza sa ma intalnesc cu moshul da' nu am avut noroc decat pe juma...i-am luat un set telescop/microscop foarte fain,carti si lego da' nu am gasit mult doritul catelus bobby...mai pe seara trebuie sa cumpar pentru nepoti si bunici...nu prea am nici o idee sper sa-mi vina pe drum
Mandra aseara avea doua pagini de exercitii ca tema la mate...la un moment dat cand trageam cu ochiul sa vad ce face,ea isi masura tema cu riglasa vada cat de mare este
Simona vreau si un pic de euforie...ca nu stiu ce am mi-e somn tot timpul si am o stare blegoasa rau
hai pupicei ma duc sa fac ciocoterapie