Scolari de Iulie - August 2004 * 87

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza.
am fost si io la scoala, am rezolvat ce mai era, asa ca asteptam saptamana viitoare serbarea :-) vineri termin si eu cele 25 de pachete si gata :-)
doamna a laudat caprita, a zis ca e asa deosebita :-))) i-am zis ca noi parintii n-avem nicio vina :-)))
si luni avem serbarea la dans ... sper sa fie si acolo totul ok. ca apoi vreau liniste si pace si leneveala si plictiseala :-)))

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! La artroza ce recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

...bai in jacuzzi si masaj thailandez...super poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

...bai in jacuzzi si masaj thailandez...super poza

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Perversa mica ce esti...si io care vroiam sa zic de artrostop....clar m-am prostit Dar sfatul tau e perfect...sa puna Mosul mana sa faca masajul, sa isi recapete baba mobilitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Oauuuuu !!! Gabi esti divina , maica !!! Ne-ai luat !!! Sigur Mos Craciun te va alege pe tine ...
la toata gasca de babalace

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

Oauuuuu !!! Gabi esti divina , maica !!! Ne-ai luat !!! Sigur Mos Craciun te va alege pe tine ...

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Nu asa...Mosul sa ne ia pe rand ...premiul 1 are 3 masaje d'alea misto....premiul 2 sa aiba 2...si tot asa...si la sfarsit ii facem toate odata un masaj Mosului...raman copii fara jucarii,va zic io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nora draga ..in ce ne bagi maica ??
viitorul suna bine

Mergi la inceput

Nu io...Ioana ne-a trimis in Thailanda....dar sic!...ea nu intra ca e tanara...ete ce ten are....numai babaciunile au parte de distractiune!. Or sa ne roage fetele sa le imprumutam: tu coronita...io trabucul...alice tigara si Robi sa le dea un pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Citat:

Nu asa...Mosul sa ne ia pe rand ...premiul 1 are 3 masaje d'alea misto....premiul 2 sa aiba 2...si tot asa...si la sfarsit ii facem toate odata un masaj Mosului...raman copii fara jucarii,va zic io

Nora

------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

...io m-as baga la masaj de la si la spiridushii Moshului ca-s mai tinerei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Citat:

...io m-as baga la masaj de la si la spiridushii Moshului ca-s mai tinerei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Ete pushtoaica ce ganduri are...dar nu-s cam mici?Se urca pe scaun sa ajunga la noi...mai mult ne gadila,cred...
(daca mai visam mult,ajungem la reni...)

Mergi la inceput