Scolari de Iulie - August 2004 * 87

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am citit ...dar am uitat tot cand am vazut poza de profil a Corinei ...mai rad cu lacrimi ,...
ma duc sa vad pasarici ...
va pup
Olivia , trimite si mie poze cu casutza voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simo iti trimit pe PM..mey ..my name is Kim (pt explicatii vb la tel )
Lia ma bucur ca te-au ajutat!
am uitat tot ce-am citit..o fi de bine?

in alta ordine de idei...va amintiti cand am sunat-o pe d-na sa intreb daca poate aduce si Luca o pictura cu peiaj de toamna si mi-a spus...sa aduca.. dar lui nu-i spusesem sa faca..Azi m-a anuntat ca pictura lui a luat premiul 2 la Arad!!!
azi dimineata Luca a plecat cu o carte (Nora cartea de la tine!) sa citesca in masina!..nu stiu ce l-a apucat..

nu pot trimite poze Simo si nici nu pot vede3a ce puneti voi..deci scuze..asta este cand ai net pe stick

stie cineva vreo reteta de prajitura cu crema si fructe de padure..m-au luat poftele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Scuzati absentele, am bolit din greu, amigdalita pultacee cu 39.7 febra 3 zile, acum ma recuperez la munca

Carmen, ce mica e lumea, dau sa o vad pe Ilinca si il recunosc pe Stefanutzul de langa ea :)

Kim, blatul meu de pandispan, taiat in doua, insiropat, o crema de la plic Crem ole de vanilie, pe care o prepari cu 100 ml lapte, 250 ml smantana, pui crema peste prima foaie, presari fructele, apoi blatul 2...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mooam ce mi-a placut de gimnasta dintoasa
Felicitari si pictorasului de Luca numai copii talentati p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi merci! Mie nu-mi iese pandispanul! ..sa nu radeti de mine Sanatate!!!.. iar cu gatul???
Corina multumim! ..si voua felicitari pt evolutia asa de buna la suedeza!!!..mey daca vb engleza pe acolo..maine ne mutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ssst, sa nu ma dea lumea in judecata;)) ie indragostita de stefanutz lulea
olivia, felictari

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Scuzati absentele, am bolit din greu, amigdalita pultacee cu 39.7 febra 3 zile, acum ma recuperez la munca

Carmen, ce mica e lumea, dau sa o vad pe Ilinca si il recunosc pe Stefanutzul de langa ea :)

Kim, blatul meu de pandispan, taiat in doua, insiropat, o crema de la plic Crem ole de vanilie, pe care o prepari cu 100 ml lapte, 250 ml smantana, pui crema peste prima foaie, presari fructele, apoi blatul 2...

Va pup!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxana, din bazar am gasit prastiile, 4 ron bucata, chilipir curat, le-as face poze dar le-am ascuns si nu in apartament, ca astia micii le-ar detecta instant...mai merg vineri seara inca o data o tura in bazar, vrei sa-ti iau? in caz ca mai aduce nenea ala arab. ca la un singur magazinel din tot bazarul aveau asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

felicitari Luca

Carmen, cat de frumosi sunt cei doi ieseni, moama-moama

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Felicitari L
Meii ce balerina frumoasa s-a facut Ilinca
Am pus si eu niste poze
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/bucurii%20de%20iarna%202011/?start=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
hehe Lia, as vrea. dar numai daca ai drum, ca stiu ca esti prinsa rau. nu te stresa, ca ma duc si pe aici prin bazare
Alice, avem ceva probleme cu pasaroii... mi s-a promis ca mai aduc! ca de 3 zile umblu la 3 magazine . da sper sa gasesc pana vineri, nu e prea tarziu zic eu....
va pup, o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput