Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Dahriana, care e de fapt scopul acestui subiect? de ce ai scris? Ce ai avut in cap cand ai facut-o, ce ai urmarit? Ca parca nu as crede ca ai scris doar asa, de flori de mar, ca nu aveai ce face azi dupa-amiaza.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Uite aici de ce o face:

Un pachebot transatlantic se scufunda si nu scapa decit Ion, un roman, si Claudia Schiffer. Ajung ei pe o insula pustie si isi intremeaza un trai. Isi fac o coliba si, in lipsa de altceva, si-o trag si ei. Intr-o dimineata, Claudia constata ca Ion lipseste si il vede cocotat pe cea mai mare inaltime a insulei, scrutind ginditor oceanul.
- Ioane, ce-i cu tine, ca te vad amarit?
- Lasa-ma, femeie, ca le am si eu pe-ale mele...
- Hai, spune-mi, poate te pot ajuta.
- Mi-e dor de Gheorghe.
- Cine e Gheorghe?
- Un prieten al meu din Romania.
- Bine, Ioane, dar Romania e departe. Dar daca vrei fac eu un minut pe Gheorghe.
- Faci tu, Claudio, chestia asta pentru mine?
- Da. Uite, eu sint Gheorghe.
- Auzi, bai Gheorghe, i-am tras-o Claudiei Schiffer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Aha, deci citeva luni = 9 luni, pai la 9 luni, copilul isi cunoaste tatal foarte bine, chiar nefiind tata natural, ca asta nu se stie, dupa cum spui, va fi greeeeu al naibii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine
Deci stai asa, exista un copil sau mai multi? Copilul despre care se vorbea in postarile precedente are citeva luni, dar chestia cu testul de paternitate si discutiile au fost acum 2 ani? Ori eu nu inteleg ceva, ori e ceva putred aici.
Cit despre aventuri, inselaciuni, etc ele sunt de cind lumea, si voe mai fi ...

Yasmine, ce scrii tu acolo e gandire exacta de nevasta, ele le au pe astea cu saptamanile inainte de nastere sau cu lunile dupa.
Dahriana e la faza in care lururile se masoara relativ si convenabil in ani.

Apoi sa-mi fie cu iertare ca am gandire de mama, ca nevasta inca nu sunt, adica nu mai sunt, si inca nu sunt iara , ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Offf, specimenele astea de barbati au atata lipici la femei!!!! Nevaste fara demnitate se agatza de ei, amante suflete pereche coplesite de sentimente mai puternice decat ele insele. Si mai au si copii cu scorpiile alea de neveste. Si probabil divoteaza de cateva ori, ca sa nu lase amantele in delicata postura de amanta ci sa le transforme si pe ele saracele in neveste ca toate celelalte, scorpii neingrijite si atarnatoare......
Si toate textele rasuflate inca rezista!
Dahriana, mult succes. Nu ma indoiesc ca tot ce aveti voi este autentic, nemaivazut, unic, singular si irepetabil.
Si acum, din tabara adversa vorbind. Am o prietena buna, minunata foarte apropiata si draga sufletului meu, care e amanta de barbat insurat cu 2 copii. Prietena mea are 33, deci o fi o femeie coapta la minte si destul de diferita de tine. Dar parol ca barbatul cu pricina (inselatorul) are acealeasi dileme, texte si figuri. Eu nu inteleg de ce barbatii astia nu-si asuma responsabilitatea "Nevasta, sunt un porc, m-am indragostit, te-am inselat, ma plictisesti, PA!". Si gata cu lamentarile.
Nu-i el barbat, ar trebui ca amantele astea sa fie barbate si sa faca front comun sa scoata nevestele din bezna mintii (sa le spuna ce specimene au acasa, in definitiv asta-i ideea, nu?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dahriana, 9 luni cu 9 luni fac 18 luni adica un an jumate. Cred ca a fost probabil cea mai lunga sarcina din istoria omenirii din moment ce au avut discutia aia cam cu doi ani in urma in conditiile in care ma indoiesc ca bebelusa are fix 9 luni batuti pe muchie.

Noi, sotiile astea culcate pe o ureche si frecand uneori la niste tocanita suntem de parere ca un barbat intocmai ca cel descris de tine, nu este o pierdere la casa unei femei daca se decide sa plece. Zau

Dahrianei i se pare normal sa mearga cu iubitul la psiholog pentru ca ei sunt noul cuplu acum, ea e noua leoaica a haitei. Plus de asta e o miscare inteligenta din partea sotului infidel. cat costa o vizita la psiholog, maxim 100 lei, cat costa o panarama mai acatarii pe care sa o caluteasca cand are chef si de cate ori are chef? pai mult mai mult de atata. Daca facem o socoteala simpla vedem ca domnul, exceptand faptul ca e un mincinos totusi la capitolul finante sta foarte bine si face economii pe vreme de criza. Dahriana o sa se simta importanta ca face pasul asta cu ea si uitati cum cu un gest mic a impresionat-o pe femeia asta sigura si stapana pe ea, pana mai de curand o adevarata zeita a ghetii.

+31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bee

...
Nu-i el barbat, ar trebui ca amantele astea sa fie barbate si sa faca front comun sa scoata nevestele din bezna mintii (sa le spuna ce specimene au acasa, in definitiv asta-i ideea, nu?).

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Da, dar, din pacate, sunt multe neveste, care chiar stiu, si totusi se fac ca nu vad, nu le-ar ajuta nimic amantelor sa le deschida ochii bine inchisi acestor neveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Dahriana, care e de fapt scopul acestui subiect? de ce ai scris? Ce ai avut in cap cand ai facut-o, ce ai urmarit? Ca parca nu as crede ca ai scris doar asa, de flori de mar, ca nu aveai ce face azi dupa-amiaza.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Uite aici de ce o face:

Un pachebot transatlantic se scufunda si nu scapa decit Ion, un roman, si Claudia Schiffer. Ajung ei pe o insula pustie si isi intremeaza un trai. Isi fac o coliba si, in lipsa de altceva, si-o trag si ei. Intr-o dimineata, Claudia constata ca Ion lipseste si il vede cocotat pe cea mai mare inaltime a insulei, scrutind ginditor oceanul.
- Ioane, ce-i cu tine, ca te vad amarit?
- Lasa-ma, femeie, ca le am si eu pe-ale mele...
- Hai, spune-mi, poate te pot ajuta.
- Mi-e dor de Gheorghe.
- Cine e Gheorghe?
- Un prieten al meu din Romania.
- Bine, Ioane, dar Romania e departe. Dar daca vrei fac eu un minut pe Gheorghe.
- Faci tu, Claudio, chestia asta pentru mine?
- Da. Uite, eu sint Gheorghe.
- Auzi, bai Gheorghe, i-am tras-o Claudiei Schiffer!

sunt uimita cu cata precizie povesteste dahriana ce spunea sotia si ce-a facut si la la la. sarmana femeie, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul ei. copil mic acasa si barbatul se da huta'cu'crenguta. foarte trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Dhariana, incep prin a-ti delcara ca nu te simpatizez deloc. Ai asa un mod de abordare a problemelor care ma scoate din sarite. Tin minte ca la subiectul tau mai demult, acum citiva ani buni, mi-am luat un cartonas rosu, si mi-a fost spus ca a fost cel mai reclamat raspuns :)) Atunci, cind te mutai cu un tip prin Italia parca, care iti facea curte si tu nu simteai nimic pentru el (erai in tranzitie dupa ce terminasei o relatie furtunoasa cu un tip abuziv) ti-am spus ca ceea ce faci se numeste "prostitutie pentru un loc caldut".
Astea fiind spuse, sentimentele mele la adresa ta nu s-au schimbat. Pentru ca nu ai scrupule deloc, calci pe cadavre sa iti fie tie bine, te folosesti de oamenii de linga tine asa cum iti cade tie bine, fara sa te gindesti la nimeni si nimic decit la pasarica ta.

La psiholog te duci degeaba... El sau ea nu te invata nimic, te ghideaza sa realizezi unele lucruri despre tine si sa le corectezi dupa cum crezi tu. Un psiholog nu o sa invete niciodata pe nimeni cum sa divorteze. Si nu cred ca unul ii va recomanda "barbatului" de linga tine sa intre intr-o alta relatie imediat dupa divort.

La faza cu fetita care are citeva luni si care el o va aduce la tine sa o cunosti... am in fata mea figura lui Cruella de Ville... brrr... tu chiar nu ai nimic decent in tine?

Tot incerci sa justfici un lucru murdar si sa dovedesti ca este de fapt curat. Este al dracu' de murdar si va meritati unul pe altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bai....eu cred ca e un curent....in cautarea Sandrei Brown, altfel nu-mi explica abundenta de povesti "hot" din ultima perioada.
multumim ca te-ai gandit la noi si ai venit si cu o continuare, eu astept cu sufletul la gura, sfarsitul.
daca e real ce zici....esti varza, calita. ma doare in tenisi de-mi iau avertisment, dar nu esti nici pe departe amanta, amanta adevarata e altceva decat ceea ce descrii tu aci, aia e discreta si cu bun simt, esti o inventie a ta, deloc reusita....sa-ti spun ca mi-e sila de ceea ce citesc, postat de tine??? hai ca-o spun...e si dezgustator si e si mult sub demnitatea de fiinta umana investita cu titlul de femeie.
de e inventie...n-ai nici o reusita sa publici asa ceva.
dar eu cred ca e inventie inventata....te plict rau. e?????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Dhariana, incep prin a-ti delcara ca nu te simpatizez deloc. Ai asa un mod de abordare a problemelor care ma scoate din sarite. Tin minte ca la subiectul tau mai demult, acum citiva ani buni, mi-am luat un cartonas rosu, si mi-a fost spus ca a fost cel mai reclamat raspuns :)) Atunci, cind te mutai cu un tip prin Italia parca, care iti facea curte si tu nu simteai nimic pentru el (erai in tranzitie dupa ce terminasei o relatie furtunoasa cu un tip abuziv) ti-am spus ca ceea ce faci se numeste "prostitutie pentru un loc caldut".
Astea fiind spuse, sentimentele mele la adresa ta nu s-au schimbat. Pentru ca nu ai scrupule deloc, calci pe cadavre sa iti fie tie bine, te folosesti de oamenii de linga tine asa cum iti cade tie bine, fara sa te gindesti la nimeni si nimic decit la pasarica ta.

La psiholog te duci degeaba... El sau ea nu te invata nimic, te ghideaza sa realizezi unele lucruri despre tine si sa le corectezi dupa cum crezi tu. Un psiholog nu o sa invete niciodata pe nimeni cum sa divorteze. Si nu cred ca unul ii va recomanda "barbatului" de linga tine sa intre intr-o alta relatie imediat dupa divort.

La faza cu fetita care are citeva luni si care el o va aduce la tine sa o cunosti... am in fata mea figura lui Cruella de Ville... brrr... tu chiar nu ai nimic decent in tine?

Tot incerci sa justfici un lucru murdar si sa dovedesti ca este de fapt curat. Este al dracu' de murdar si va meritati unul pe altul.

live and let live

Vezi daca am viata de filme , ai incurcat borcanele . Respectivul de acum 1 an a fost un barbat prea departe de mine ca sa risc ceva . Asa ca am renuntat , preferand linistea asta decat sa imi asum toate riscurile pt el.

Apropo , i-am povestit si "amantului" cam ce se discuta aici si a zis ca nimeni nu stie ce simtit noi si ca nimeni nu are dreptul sa judece niste persoane pe care nu le cunosc .
A zis ca o sa-mi demonstreze ca toata lumea se inseala si ca , ceea ce e intre noi e real !

Asa ca , nu stiu care-i partea in care amanta ajunge sa fie parasita... dar nu figureaza si nu o sa figureze in filmul asta .

De ce ? Pt ca joc dur si pt ca il vreau pt mine . Initial am zis ca o sa fie ceva trecator , ca poate mi se pare , dar nu ni s-a parut si nu vrem sa renuntam , dar nici sa o ducem asa.
El nu-si doreste decat sa ma anunte intr-o zi : " Fa-ti bagaju plecam la munte pt ca sunt liber in sfarsit ! "

Haideti sa nu bagam toti barbatii in aceiasi oala. Majoritatea poate inseala pt distractie , dar in cazul asta situatia e cu totul alta.

Si nu o sa ma las doborata de parerile celor din jur niciodata pt ca doar noi 2 traim povestea asta!

Mergi la inceput