Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Dar daca ea ar mai avea demnitate , ar renunta !

Am decis sa mergem eu cu el la un psiholog pt a expune situatia noastra si ca vrem sa fim impreuna si sa-l ajute sa gaseasca o modalitate sa o faca astfel incat sa nu o distruga nici pe ea si sa faca vreo prostie din disperare.

...Dahri...

Nu.
El este cel care da dovada de lipsa de demnitate.

Si nu tu trebuie sa mergi cu el la psiholog pentru a o salva pe nevasta-sa!
Ci el cu sotia lui,deocamdata.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Voi nu ati inteles. Cu inselatul , prima la unison a fost sotia . A iertat-o . De 3 ori !
Cand a ramas insarcinata copilul era sa nu fie al lui . Ca ea credea ca sotul ei nu poate face copii si a vrut neaparat copil . Inca nu e sigur ca-i al lui . Dar o iubeste si nu vrea sa afle ca nu e.
Ea ii scrie in mesaje referitor la infidelitatile ei daca din cauza asta nu o mai iubeste si nu a reusit sa o ierte.

Deci hai sa nu facem din 2 oameni unu perfect si altul defect.
A fost vina amandurora ca s-a ajuns aici !

Si referitor la sex : nu comentez ! Nu e ce credeti . E doar ceea ce a intregit tot ce era deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Iar vorbeste gura fara tine...un copil nu e o pereche de chiloti comestibili draga...asa cum ti-am cantat niste chestii care pana acum s-au dovedit adevarate(reciteste celelalte subiecte deschise de tine de-a lungul timpului......)si ia in calcul inclusiv mesajele userului Calipso_zeus...

Tu esti acum neintarcata...afla ca acelui copil nu vei putea tu sa-i inchizi gura.....iar daca e asa barbat sa-si paraseasca complet copilul...ioi...pai la fel iti va face si tie......cat de curand....ce daca ai 25 de ani...daca nu te ia de nevasta pana la 28,atunci deja ai dus buhu ca de popa tuns.....si pna la urma...s-ar putea sa va meritati unul pe celalatul...tu stricatoare de casnicii(pardon deja stricate,doar ai cules resturile),mai ramane sa-i spui ca te incurca copilul lui sa-i faca vant......

Ia incearca.....te asteapta "in unul sau doi mergem mai departe"...e pentru tine...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si daca are cat de cat minte nevasta aluia,nici nu se coboara la nivelul asta......de calcat cu masina....ioi da` de ce sa nu se bucurea ea de libertate?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citind ce ai scris si comentariile fetelor, imi vine in minte o replica dintr-un clip cu Margineanu :
"Decit sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine !".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Iar vorbeste gura fara tine...un copil nu e o pereche de chiloti comestibili draga...asa cum ti-am cantat niste chestii care pana acum s-au dovedit adevarate(reciteste celelalte subiecte deschise de tine de-a lungul timpului......)si ia in calcul inclusiv mesajele userului Calipso_zeus...

Tu esti acum neintarcata...afla ca acelui copil nu vei putea tu sa-i inchizi gura.....iar daca e asa barbat sa-si paraseasca complet copilul...ioi...pai la fel iti va face si tie......cat de curand....ce daca ai 25 de ani...daca nu te ia de nevasta pana la 28,atunci deja ai dus buhu ca de popa tuns.....si pna la urma...s-ar putea sa va meritati unul pe celalatul...tu stricatoare de casnicii(pardon deja stricate,doar ai cules resturile),mai ramane sa-i spui ca te incurca copilul lui sa-i faca vant......

Ia incearca.....te asteapta "in unul sau doi mergem mai departe"...e pentru tine...

Madalina si Eva-Maria

Aoleo ..ce furtuna , ce artificii !! Ce am eu impotiva unui copil ????

Nu simt nici o ura , nici o rautate pt un copil !
Nici cu sotia lui nu am nimic . Eu as fi capabila sa vorbesc cu ea frumos , dar ma indoiesc ca ea ar fi . Am inteles ca nu-i prea diplomata.

Si avand in vedere ca si ea a fost cu un barbat casatorit cu 2 copii , maritata fiind..poate ca nu ar trebui sa fie surprinsa. Stie cu ce se mananaca astea ! Cu polonicu !

La psiholog vrem sa mergem eu cu el impreuna . Dar initial o sa merg eu ca sa discut despre asta .
El nu vrea sa repare casnicia . Vrea sa mearga la psiholog ca sa-l ajute sa iasa din ea cat mai putin sifonat , pt ca tine mult la imagine si e constient ca o sa-l judece toti ca ar fi lasat-o cu copilul.

Si nici nu se pune problema ca el sa nu-si caute fetita ! Nu as fi eu de acord . Pt ca si eu am crescut fara tata , ba mai mult situatia e identica in proportie de 99% si amanta tatalui meu a pus picioru in prag si din cauza asta nu m-a cautat niciodata .
Si e cu aia si azi ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Corect! Si ce sa mai spunem de lipsa de demnitate a copilului care nu are rusine in a intreba de taica-su!!!!! Cum o fi rezistat bietul amarat langa asa oameni? Si sa vezi ca nu or sa se potoleasca, eventual ingrata aia de la cratita o sa aiba si pretentia de pensie alimentara pentru copil. Asta doar asa pentru ca e razbunatoare.

You go girl!!!!!!!

+31

Copilul e prea mic ca sa intrebe , iar "ingrata" nu gateste.
Si pensie alimentara e ceva lesne de inteles dupa mine . Si nu doar asta . Un tata nu-si arata afectiunea pt copil doar cu o pensie alimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

1. teatru ieftin
2. nenea te joaca pe desh'te
3. daca realmente plange si te temi ca va face 'gesturi disperate' etc etc neaparat trebuie sa mearga la pshiholog, daca nu cumva la psihiatru, ca sunt niste rotite care nu se invart cum trebuie psihic, emotional, sentimental..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

1. teatru ieftin
2. nenea te joaca pe desh'te
3. daca realmente plange si te temi ca va face 'gesturi disperate' etc etc neaparat trebuie sa mearga la pshiholog, daca nu cumva la psihiatru, ca sunt niste rotite care nu se invart cum trebuie psihic, emotional, sentimental..

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

1. teatrul cui ?!
2. ma tem ca-i invers
3 . am plans impreuna . E si mai grav , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Dahriana, bine-ai revenit .

De cand s-a terminat cu incurajatul laturei "bi", cu drepturile la replica si alte subiecte de genu, chiar nu mai aveam ce lectura la cafeluta de dimineata!!
Dar postarea ta mi-a readus ranjetul pe buze.
Iar pentru restul fetelor care au postat aici, cate un , m-ati binedispus intr-o zi asa de mohorata!!

Te rog, nu ne lasa si tu cu ochii in soare. Vrem sa stim fiecare detaliu. Povestea ta e unica, si nu are de ce sa iti fie rusine. Fetele astea sunt doar invidioase, ca a dat un asa noroc pe capul tau sa iti gasesti sufletul pereche!! Nu le baga in seama, esti o amanta deosebita, celelalte pot lua lectii de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui eumada

yami yami...subiect delicios...da` nu-mi bat gura cu tine...te bateai cu pumnul in piept ca nu simti nimic pentru el...ca a plecat si nu ai simtit nimic...iaca babele au avut dreptate......

Vezi ca esti copil?
Noi cu gura...tu BATMAN,BATMAN.....
Madalina si Eva-Maria

Iar referitor la fetita lui . Nu am absolut nimic cu ea. Sunt dispusa sa o primesc in viata noastra ( daca va exista o viata a noastra ) si in curand o sa o aduca la mine sa o cunosc. Are doar cateva luni si nu inteleg acum mai nimic din ce se intampla si consider ca nu poti ramane legat de o femeie pt un copil . El va fi tatal ei si daca ramane cu ea si daca nu !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Cata generozitate din partea ta! Si cata noblete sufleteasca....

Mergi la inceput