Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 28
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Kari, cum sa scrii, fratele meu, asa lucruri violente ? Nu vezi ca Dahri s-a pus pe divan si ne spune povesti induiosatoare. Acum on topic : Dahri, daca ai sa continui sa fii amanta, nici o problema, dar nu mai veni sa spui public intr-un forum de mamici. E complet deplasat, crede-ma. Confirmarea/aprobarea la ceea ce faci nu o vei avea niciodata de la mamici, fii, macar, discreta. Mik. |
Nu cred ca mamicile in mod exclusiv dezvolta reactie alergica la tipul asta de topic. Cred ca orice persoana cu bun simt si nitica decenta are o problema cu modul de abordare al Dahrianei ca discurs cel putin.
Am citit putin in diagonala topicurile vechi deschise de ea si am vazut ca stilul se mentine asa ca ma indoiesc ca va extrage ceva din sfaturile pe care le-a primit aici.
Dupa mine Dahriana scrie de dragul de a se citi pentru ca asa ii este ei mai usor sa se convinga ca ce face e singura alegere posibila si mai ales ca e alegerea buna.
Am vazut ca si relatiile anterioare au fost telenovelistice si trepidante, probabil ca nu stie sa traiasca altfel, asta e tipul de viata care ii place.
Oricum e bine ca n-o tine mult, la inceputul anului se indragostise lulea virtual de italian, la nici cateva luni isi gaseste sufletul pereche in Don Juanul familist.
Am incredere ca in curand apare adevarata ei iubire. Si daca n-o fi nici aia nu-i bai, in cateva luni il descopera cu siguranta pe "the one".
Cel putin pentru un timp....
andacos spune:
citat din mesajul lui ladyJ Happy a scris foarte frumos la subiect, si nici ea nu a avut pretentia ca face vreun profil psihologic. Pur si simplu, vede si ea o alta latura a problemei, o latura psihologica, si-si exprima parerea. O rugam si pe ea sa inceteze ca e off topic, si ne apucam mai bine sa o injuram pe Dahriana in cor, facand-o in fel si chip ? E asta constructiv pentru cineva? Cu siguranta NU. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Pai Happy a intors macazul la un momet dat,facind si ea profilul psihologic,desi initzial postarile ei se incadrau in mersul topicului sa spun asa!
E forum si topic deschis tuturor,deci fiecare isi spune parerea!"croseteaza"pe subiect,asa cum am spus ceva mesaje in urma!
Important e cu ce ramine Dahriana din asta!Daca ramine cu ceva!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Happy_in_TO spune:
Schimbarea macazului la mine s-a produs cind a scris mesajul cu abandonul tatalui si jocul emotional al mamei, vina din familia lor, reduta- barbat si altele. Cind am vazut mai multe din datele problemei mi-am dat seama ca nu este de suprafata.
Durerea acestei relatii (pentru ca o sa o doara oricum: daca il cistiga pe EL sau nu) este menita sa scoata rana mai adica afara ca apoi sa se vindece.
Daca nu se va produce vindecarea, va continua asa si Dhariana se va epuiza in relatii imature.
Gata, eu am plecat de la topicul asta, numa' bine la toata lumea!
andacos spune:
Lady,din punctul de vedere al psihologului,actziunile Dahrianei(asa in general din ce-am citi noi pe forum la subiectele ei)sunt indreptatzite,sunt normale?
Stii stau si ma gindesc,poate de asta aduce ea in discutzie vizita la psiholog cu amantul,pentru a avea o "dezlegare" a actziunilor!
Si totusi la intrebare nu mi s-a raspuns:o intereseaza pe sotzia inselatului,traumele Dahrianei?
Dana
andacos spune:
Pai si cum,vindecarea Dahrianei trebuie sa se produca pe seama distrugerii si nefericirii unei femei si a unui copil?
Printre altele,dar asta e cea mai grava din sirul povestilor ei!
Plus ca incercarea de vindecarea dureaza de ceva ani Happy,cum n-ai citit pina acum de dezgustul Dahrianei la adresa nevestelor,a amantelor(ca le ia pe rind in functzie de subiect,a barbatzilor ce-o iubesc,a mamei etc!
Dana
ladyJ spune:
citat din mesajul lui kariguld Matzaila, ptr ca ai reusit! lady, eu inteleg ce spui tu, insa in acest caz nu sunt de acord cu tine. sa-ti spun si de ce. Dahrianei i s-a spus de catre noi ca face lucrurile gresit. si nu doar o data, de 'n ori. si sub multe forme. insa ea s-a incapatanat sa faca cum a vrut ea. cand atatea persoane necunoscute iti spun ca gresesti, si, ooho stie si ea prea bine asta, macar cateva beculete ti se aprind si te opresti in drum sa te-ntrebi daca totusi "aia" nu au cumva dreptate. ca doar nu ne-am vorbit noi toti sa fim impotriva ei cum probabil crede ea. deci stia ca e gresit ce face, stia ca nu e bine, stia ca va distruge in jurul ei pe altii, stia prea bine toate astea. si inca vine si se lauda in gura mare cum s-a calutit ea cu nea doftorul la mare departare de casa. ba astepta sa-i dam si binecuvantare. cred ca exista oameni ce poarta traume si bagaje din trecut/copilarie in spinarea lor. dar cand zeci de persoane i-au spus pe forum ca nu e bine....sa-mi fie cu iertare. si nu, ea n-a vrut sfaturi de la noi. n-am avut noi de lucru si ne-am apucat sa tocim tastele, ca poate poate. tot ce a facut, actiunile ei le-a facut voit, dorit, in deplina cunostiinta de cauza. asta daca intradevar e real tot ce spune. oricum, si intr-un caz si in altul are nevoie sa-si puna ordine in viata. o sfanta vorba din batrani, pe care o flutur eu pe forum din cand in cand spune :ce seamana omul, aceea va si secera!" Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Kari, daca Dahriana merge acum la un psiholog, nu conteaza care, si psihologul ii zice:´´ Dahriana, gresesti! Lasa-l, e insurat, strici o familie, vei suferi!´´ - ei, in acest caz psihologul va rezolva un mare NIMIC.( e evident ca niciun psiholog nu va face asta pentru ca nu asa se trateaza problemele unei persoane!)
Putem sa ne strangem toate in piata Universitatii si sa scanam: ´´Dahriana, gresesti, uite, suntem mii de persoane aici, crede-ne!´´- la fel, vom rezolva un mare NIMIC. Poate ne luam si rosii in freza de la Dahriana, cocotzata la un balcon din Interconti.
Interesant este ca atat tu cat si Andacos ziceti ´´lady, te inteleg, dar nu-s de acord´´. Uite, eu nu cred ca voi chiar intelegeti ce zic. Ca nu sunteti de acord pot accepta, dar nu accept ca intelegeti defapt ce zic.
N-am cerut nimanui sa o mangaie pe crestet pe Dahriana. Am scris, defapt ei personal m-am adresat, si i-am spus ca stiu de ce are reactiile pe care le are(vezi si cum raspunde cand e luata tare) si ca face bine ca merge sa ceara ajutor specializat.
Ati sarit ca dam vina pe traume ca sa scuzam comportamentul imoral! Ba vad ca acum ajungem sa comparam traumele .
Intelegeti ca nu e vorba de a da vina pe nimic, nu e vorba de scuze, si intelegeti ca ii puteti repeta pana la anul ca face rau ce face, Dahriana NU se va schimba peste noapte doar ca asa ziceti voi.
Acum chiar sper ca ai inteles, Kari.
kariguld spune:
citat din mesajul lui andacos Kari,recunoaste-tzi plagiatul/plagiatele! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
care mai frate? mei, voi nu profitati de faptul ca eu's cheauna la ora asta. aveti intelegere.
andacos spune:
Lady ,pina una alta Dahriana n-a intrat la cabinetul psi sa-si spuna povestea,sa ceara sfaturi,a intrat la "in unul sau in doi"cu continuare subiectului "confidentzele unui barbat insurat"!
Si sa stii ca chiar intzeleg ce vrei tu sa spui,insa mie tot mi se pare ca psihologul din tine,vorbeste mai mult decit userul Lady!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
care mai frate? mei, voi nu profitati de faptul ca eu's cheauna la ora asta. aveti intelegere. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Egal!
Plagiatu-i plagiat si se "pedepseste "prin lege!
Vezi faza cu chilotzii si calutzatul!(oare asta era termenul,ma duc sa controlez)
Dana
kariguld spune:
lady, io am inteles din prima ce ai spus. si-s total de acord cu modul tau de vedere/abordare.
numai ca parerea mea, vazuta poate din alt unghi, este cea exprimata mai sus. am citit si alte subiecte scrise de dahriana. am ramas asa cand a spus ca mersul al psiholog a facut-o sa fie asa cum e acuma.
si nu nu peste noapte astept as se schimbe. si nici dupa doua zile de dezbateri cu noi pe forum. dar la atatea subiecte pe care le-a deschis... hai ca iara ma repet.
so, deci concluzionez ca oricate am spune noi si la cati psihologi va merge ea, daca personal nu-si doreste schimabrea, atunci....apa trece pietrele raman. a, de fapt ea vrea la psiholog acuma s-o invete ala ce si cum sa faca sa ramana cu mu'siu.