Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

dahriana este o mica instigatoare. ea stie foarte bine ce face, pana si poza de la avatar este plasata acolo in acest scop si nu altul.

eu nu cred ca acest user exista. desigur, exista femei care fac vraiste familii - ca e din cauza suferintelor din copilarie e irelevant, la un moment dat in viata alegi ceea ce doresti sa fii.

dar sa vii pe acest forum care este unul familist pana la urma si sa instigi asa, denota foarte multa prostie. or, fata asta nu e proasta, doar se da.

sarbatori fericite, tuturor, chiar si amantelor care vor petrece singure, ca in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

pai dc el nu poate face copil, cum a ramas sotia gravida? aspectul asta l-am sarit...cum s-a ajuns la concluzia ca el nu poate face copii?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

a scris dahriana cateva pagini in urma:

"Pai dc nu e sigur ca-i al lui ? Simplu : la o intalnire cu prietenii din discutii si glume au ajuns la test de paternitate . Ca si gluma ! La care sotia a sarit ca arsa , iar discutia a continuat acasa unde a intrebat-o ce a fost cu reactia aia . Si asa a ajuns sa-i spuna ca ea isi dorea f mult copil si nu ramanea gravida si a facut cu altcineva de teama ca la el e problema .

Dupa calcule zice el ca erau in concediu impreuna in perioada fertila , dar never say never...
Si de atunci lucrurile au degenerat total . Acum vreo 2 ani a fost asta. "

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

M-am abtinut pret de 24 de pagini! Cata risipa de energie!!! Doua vorbe: asta te minte, fata draga, te manipuleaza si te foloseste, isi diversifica "meniul" intr-un mod placut si comod, iar tu esti naiva ca o floare si ai impresia ca e exact pe dos. Naspa! Vezi ce-a patit doamna Coca.

Si care poveste de dragoste? Cred ca faci o mare confuzie...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

adevaru' este ca, in spatele unui nik poti sa fii ce/cine vrei tu sa fii. nu te controleaza nimeni, nu se poate verifica daca e adevarata povestea, faci exact ce-ti imaginezi.

sigur ca e liber la visare/imaginatie. numai ca uneori joaca de-a visarea aluneca pe o panta periculoasa ptr cea/cel ce o practica.

daca povestea asta contine totusi parti reale, e foarte trist. trist ptr toti actorii care joaca in ea.

daca povestea e una imaginara, atunci chiar exista oameni care se plictisesc in viata reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu inteleg, admir, invidiez chiar iubirile astea nebune si pasionale. Inteleg frumusetea unei iubiri mistuitoare. Dar daca esti intr-o astfel de iubire cu stelutze si scantei si fluturi si pasiune arzatoare, de ce simti nevoia sa scrii pe internet, sa povestesti unor straini, sa te justifici, sa dai zeci de explicatii?!?! Iubesti ca nebuna? Felicitari pt ceea ce simti si traiesti! Dar de ce trebuie sa te justifici atat?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Pai tre' sa faca ceva in timpul in care respectivul e acasa la nevasta si copil. Ca eu am inteles ca el seara se intoarce la vatra, iubirea pasionala (de care stie nevasta inteleg) se petrece pe furate, pe ascuns...

Am o prietena care a fost intr-o relatie trasa la indigo cu cea de aici. La un moment dat s-a saturat sa astepte si a ramas insarcinata. A zis, ce-o fi o fi, daca ma iubeste vine la mine, daca nu oricum sanse sa mai fac copii nu prea mai vad si un copil imi doresc oricum.
Cand a ramas ea gravida iubitul pasional s-a cam socat. Intai a insistat sa faca avort ca nu e inca momentul de copii. Dupa care a anuntat-o ca si sotia lui e intamplator gravida si are prioritate ca mai avea 2 copii cu ea. Sotia era gravida cu el evident desi prietenei mele ii spunea ca "totul intre ei s-a terminat de 2 ani" de cand traiau ei "povestea de dragoste" si "statea cu ea pentru copii panca gasea o modalitate netraumatizanta pentru despartire".

Finalul?
Domnul si-a luat sotia si cei 2 copii plus unul pe drum si s-a MUTAT IN ALT ORAS. N-a vrut sa recunoasca sau sa vada copilul amantei vreodata.
Copilul pe de alta parte e frumos, sanatos, de anul asta merge la scoala. Sufera ca n-are tata insa a incetat sa intrebe de ce. Mama lui (care inca il iubeste pe cretin si se minte ca el ar fi cu ea daca ... nevasta nu l-ar fi santajat cu copii) tot spera ca el sa se intoarca odata si odata.
Nu e poveste, am copilarit impreuna cu "amanta", o stiu de mai mult de 30 ani. Trist e ca ea l-a iubit si l-a crezut, n-a ascultat de sfaturile nimanui, nimeni nu intelegea ca ea e mai mult decat o amanta obisnuita, ca ei traiesc ceva special si irepetabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Anca, multumesc, m-ai rasfatat de numa numa.

Andacos, sa stii tu ca in majoritatea cazurilor cel care striga mai cu foc ala e defapt cel mai fricos. ;)
In spatele trufiei se poate scunde o fragilitate coplesitoare, o incredere in sine zdruncinata. Nu te lasa pacalita.

Eu n-as lua in ras ideea de ´´lezata psihic´´ si nici nu as desconsidera trecutul. Poti fi extraordinar in viata ta profesionala, poti fi de temut, daca sufletul tau e plin de durere izbucnesti in lacrimi doar cand auzi cuvantul mama. E doar un exemplu.

Pitzinuca, gresesti de la cap la coada.
O femeie nu iti poate strica casnicia daca sotul tau nu participa la distrugerea ei, implicat direct si pana peste cap.

Happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lady,nu desconsider,chiar nu vreau sa cred ca asa s-a intzeles mesajul meu,insa...aici ea efectiv se ascunde in spatele asa zisei traume din copilarie!(hai ca m-am intors d ela bucatarie sa editez sa nu se interpreteze gresit,ea este constienta de ceea ce face,insa nu-si asuma vina,o pune pe seama tarumei din copilarie)

A fost acum 2 ani la psiholog,deci clar a realizat ce a e ceva ce trebuie "indreptat"apoi vine si ne spune ca de fapt vizitele la psiholog au transformat-o in persoana meschina care este acum,atunci...de ce nu face ceva in privintza asta?Ii place ceea ce este si cum este si a afirmat-o d emai multe ori,direct sau indirect!

Bineintzeles ca "crosetez"si eu ca restulpe seama informatziilor ce ni s edau,repet ,din punctul meu d evedere,asta este Dahriana!Asa ii place ei sa traisca,cel putzin momentan!

Eu nu o judec ,mie chiar imi este mila de ea si mai sper intr-un subiect cu happy end!Altul decit asta,bineintzeles!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Lady ,la care mesaj al pitzinucai(mey...tzi-ai ales si tu un nick....urit rau de tot,scuze de of)te referi,cel de mai jos?

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

dahriana este o mica instigatoare. ea stie foarte bine ce face, pana si poza de la avatar este plasata acolo in acest scop si nu altul.

eu nu cred ca acest user exista. desigur, exista femei care fac vraiste familii - ca e din cauza suferintelor din copilarie e irelevant, la un moment dat in viata alegi ceea ce doresti sa fii.

dar sa vii pe acest forum care este unul familist pana la urma si sa instigi asa, denota foarte multa prostie. or, fata asta nu e proasta, doar se da.

sarbatori fericite, tuturor, chiar si amantelor care vor petrece singure, ca in fiecare an.

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Dana

Mergi la inceput

lady - nu cred ca am mentionat pe undeva rolul barbatului in cazul asta. sigur este 100% vinovat. dar nu la asta m-am referit mai devreme.
chiar exista femei care aleg drumul asta - ca se simt bine sau nu cu alegerea lor, asta e treaba lor atata cat nu pun punct.

dahriana a mai fost vedeta a n pagini, la inceputul idilei, stia care sunt opiniile fata de atitudinea ei. acum vine sa puna gaz pe foc. pur si simplu instiga, se joaca. eu nu cred cu adevarat in postarile ei.

andacos - tu ai un nick minunat, si esti atat de dragutza mereu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

andacos - tu ai un nick minunat, si esti atat de dragutza mereu

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Stiu!(da' de unde vine nick-ul tau?)Ironia tzi-am simtzit-o,insa sunt sub influientza povestilor de advent!

Dana

Mergi la inceput

baiatul are un laptop in franceza de cand era mic. cand gresea ceva, Vocea ii spunea: ”o,o, essaie encore!”, iar el nu intelegea si el repeta ”o, o, pitzinuca!” si era taaare dragutz. de atunci el e pitzinuca lu mama. sper ca va plac povestile

Mergi la inceput